Ont!

Somnade på soffan igår igen så nu har jag ont i hela kroppen... Blev en lång morgon, har precis klivit upp och släppt ut Svea. Hon den lila rackaren stack iväg i ilfart, hon brukar det, men så hörde jag henne börja skälla... Jag ropar och ropar men hon kommer inte. Jag letar vidare och till slut har jag hittat henne hon busar med en Karl. Eller karl, kille kanske man ska säga... Han inser att hunden är min och börjar traska mot mig så hon skulle komma med. Så ser Svea mig och blir jätte glad, Titta matte vad jag hittat... hihi! Jag sa lite skämtsamt att hon ville nog följa med dig... Jo det verkade så, svarade karln med Dalmål. Jag skrattade lite töntigt och vände hem igen med min lilla buse.
Så hur utvärderar vi detta?
1. Man kanske ska släppa hunden lite oftare.
2. Det finns karlar i området som man inte visste om.

Nej nu ska jag iväg med Bengan & Rövardotter till Sanda Gård för Adventsfika. MYSIGT!

Lördag

Barnfri helg och idag tänker jag faktiskt ta och dricka lite alkohol... Det händer ju väldigt sällan nu för tiden, men idag är jag värd det, om man nu kan vara det... haha!
Ska prova den nya Xide Winter, sägs att den ska påminna om Smirnoff Ice. Hoppas inte för jag köpte bara en, jag älskar ju Smirnoff Ice, Mmm...
Nej nu är jag bjuden på Tacos hos Gugge (barnens farmor) och lite senare kommer Spänki, Bengan och Rövardotter hit och hänger lite gäng med mig! Hur kvällen slutar får vi se i morrn...

ÅH!!!

JAG KAN INTE SOVA!!!

Trött

Idag är jag trött... Har vart en händelserik start på veckan. Men jobbigast har ju helt klart varit snökaoset. Det är helt fantastiskt fint och mysigt men så länge det inte plogas och skottas så blir det problem! Pulsa vart man än ska gå...

Sen har det varit Awardsnight, i Tisdags. Det var verkligen superkul. Vi hade ju inte som vanligt med respektive, utan bara vi konsulter och dessutom utan dresscoden! Så skönt och avslappnat, men ändå lite ovant. Det var supergod mat och världens stämning! Jag blev även framröstad till detta kvartals Miss GoGive! Så roligt och enormt smickrande... Det trodde jag verkligen inte!

Igår hade vi ju vårt berömda JulÖppethus. Det var bara så lyckat, vi hade gäster från att vi öppnade dörrarna kl 16:00 till vi stängde. Det var så roligt att göra detta med mina pinglor Eva och Marielle, dom är så duktiga och jobbar i racerfart! Ser redan fram emot nästa år, men det bli ju massa andra event, men just julen är ju speciell!
Nu planerar vi för fulla muggar vår nästa Choklad kväll... så håll utkik här på bloggen!

Idag har det jobbats, men inte mycket. Det var nämligen ingen som vill komma och öppna upp butiken i morse när vi skulle öppna. Jag och Ingel väntade och väntade... vi gick och tog en morgonfika så lämge. Vi ringde chefen men han svarade inte pga BC Möte, men till slut, efter en timme dök en av våra kollegor upp. Haha... ja så kan det gå när det brister i kommunikationen. Ingen som skulle ha öppningen var uppsatta på schemat.. Haha!

Nu är jag helt slut och ska plocka undan lite här hemma... sen i säng!

JulÖppethus!

Idag har det varit fullt upp, mer än vanligt. Vi har haft AwardsNight i Uppsala men det återkommer jag mer om, hände massa kul. Är så trött nu så jag måste lägga mig och i morgon är det ju JulÖppethus för hela slanten! Hoppas ni kommer på lite fika och spanar in lite Julklappstips!

Love To You All! ♥



Fullt Upp

Idag har det vart fullt ös hela tiden.
Vi har gjort snölyktor, det var det första vi gjorde i morse efter frukosten. Vaknade ju och insåg att vi var insnöade. Haha det var snö upp till min midja när jag öppnade dörren. Så vi gjorde två fina snöbollslyktor på var sida av ingången, så mysigt så.

Jag har påbörjat min skänk-makeover också... men det är jag mer hemlig om, före och efterbilder kommer senare.

Mamma & Ida kom på fika också. Mamma åkte sen och Ida stannade, i stället kom Ronja och det slutade med att Ronja & Ida blev kvar på middag. Spagetti & Köttfärssås. Mums...

Nu på kvällen har Marielle vart här också, vi har planerat det sista inför vårt JulÖppethus på Onsdag.
Nu är jag trött, barnen sover, men jag har 1000 saker att göra. I morgon är det AwardsNight i Uppsala. Festklädsel ska det vara... Jag har inga kläder och behöver mig en dusch efter denna händelserika dag. Jag vill ha ny frissyr, nya naglar, en smal snygg kropp som kan ha alla snygga kläder och massa pengar så jag kan köpa alla snygga kläder och frissera håret varje gång jag ska iväg på nåt event! Dream on Baby! Haha...
Nä men man kan ju ta och sola i alla fall.

Nu ska jag ta en sväng med Svea i snökaoset!
Live Your Dream! ♥



VäggDesign

Nu har jag suttit och knåpat lite på hur målningen i Kidsens rum ska se ut.
Här är en skiss jag gjort... Vad tycker ni?


Ååhh...

Jag visste att det skulle komma förr eller senare, eller kanske inte alls... frågorna!
Loke har börjat fråga mer och mer om varför vi bor här och Pappa där... Han vill att vi ska flytta dit våra sängar och bo där. Han vill att jag med ska sova i min säng, den gamla med pappa, och att vi ska ta med alla våra saker.
Han frågar mycket och diskuterar det väldigt mycket. Inte så att han är ledsen utan mer som att så här är det och så ska vi göra... Haha... dom är ju så söta och framför allt Ärliga!
Men det är jobbigt också för ibland har man inga bra svar att ge...

Idag har varit en till dag med mycket snölek. Vi har traskat hela vägen till Janina & Co med barn och hundar. Där har vi fikat och lekt ute, ända till kl 16:00 när det började bli riktigt busväder. Så nu är vi hemma igen och har ätit mat och värmt oss lite grann... Snart åker Latten fram! Mmm...

Tjingeling! ♥

Tävling

Jag är med och Tävlar om dessa grymt snygga zinktags. Så fint till Adventsstaken.
Var med du också, sista tävlingsdag idag!!


Klicka här: Pyssel & Trams


JulÖppethus

Det börjar närma sig nu... vårt härliga Julöppethus!
Får väl passa på att bjuda in alla mina Bloggläsare också.




Snölekar

Idag har vi varit ute jättemycket. Barnen älskar ju verkligen det här vädret. Man kommer ju ihåg själv hur det var när man var liten. Grabbarna har åkt pulka, snowracer, simmat, och klättrat i snöhögar som galningar. In och värma oss och sen ut igen... Haha!
Idag har Sveas syster Ella vart med oss också. Dom är ju precis som kidsen, helt tokiga i snön... och dom är ju så söta med snö i skägget.



Vitt vitt vitt

Jajjemen det är VITT ute nu! Fasiken va härligt. Har precis varit ute en sväng med Svea, hennes första möte med snön... Haha hon var rätt reserverad när vi klev utanför dörren. Men ju längre vi gick desto roligare hade hon. Hon var helt vild och galen, studsade runt och dök ner i snön som ett jehu! Vilket snömonster!!

Idag har det jobbats och nu på kvällen har vi kollat på Idol. Vad duktiga dom är. Kevin är ju helt enorm och Robin gillar jag mer och mer för varje Fredag som går. Han utvecklas ju så mycket hela tiden. Vem som vinner... ja... det blir svårt att säga.

Nej nu ska jag ta en varm kopp te och sen ska det i säng i tid. Jobb i morgon igen.
Kramen! ♥

Ångest

Vilket härligt väder vi har fått. Vitt på backen och solen skiner. Synd att man jobbar... Har eftermiddagspasset på Färgen idag. Vilket är hur bra som helst för jag ska få nya golv i lägenheten. Så idag ska det beställas och framför allt väljas! Men det lutar åt mörkt golv, det är ju sååå fint.

Idag blev jag erbjuden att åka med till Ullared i morgon kväll. Gissa om jag skulle vilja det!? Ååhhh vilken jädra ångest. Vill men plånboken gapar tom för sånna tillställningar just nu. Vad göra?

Nej nu ska jag ta och botanisera mig i Golvjungeln.

Nä se de snöar...

Jajjemensan... Har precis avnjutit en enormt god middag bestående av Tacos. Det var kidsen som fick bestämma idag. Med runt bordet var också deras Pappa och Farmor.
Tittade ut nu efter jag diskat och så att det är helt vitt ute, det var det inte för dryga timmen sen. Så mysigt, jag älskar snö och julstämning. Hoppas den får ligga kvar nu.

Idag har jag vart och hämtat skänken jag fått. Den var jättefin, nu ska jag bara bestämma hur den ska stylas om. Vitmålad, vitbetsad eller mörkbetsad... hm...?



Someone Is Me

Underbart!!! Nu behöver jag aldrig mer berätta för er här på Bloggen varför jag älskar Mary Kay så mycket och vad det ger mig!
Tro på dig själv, vad än andra säger till dig och följ dina drömmar, fokusera och du kommer dit du vill. Reach For The Moon And You Will Land Among The Stars!
Artisten är Cassie LaBeau från American Idol!



Väggdesign

Håller på att planera foton som ska ramas in och sättas upp på väggen i hallen... Men kan inte riktigt bestämma vilken stil jag ska ha... Så här ser de ut nu, vilka gillar ni bäst?


 

 

Jobbat

Idag har jag missat Tisdagsutbildningen för första gången på väldigt länge. Jag älskar våra möten så idag var det lite tomt. Men jag missade ju för att jag träffade ett gäng tjejer för Hudvårdsrådgivning. Så roligt att kunna dela med sig av sina kunskaper och sen att dom har en liten stunds avkoppligt för sig själva är ju bara så underbart. Dom älskade det! Haha... vilka gör inte det, har nog aldrig träffat nån som inte gjort det.

Idag har jag även fikat med Mamma, Moster, Kidsen och Ronjas kompis Ida. Hon har vart i USAsom Au Pair i ett år och idag hämtade mina bröder henne på Arlanda. Så kul att träffa henne igen. Helt otroligt så kommer Loke ihåg henne, då har det gått över ett år sen de träffades också, men han var så glad att se henne!

Nej nu ska jag röja undan lite!
Peace! ♥


Huvudvärk

Ååhh... jag har sån huvudvärk! Sån seg molande jobbig tryckande huvudvärk som gör så att man tror man kommer bli galen vilken sekund som helst. Bara att bita ihop!

Idag har det jobbats igen. När jag skulle hämta barnen tillsammans med deras farmor så började bilen dumma sig. Tänkte inte så mycket på det, men när vi kom ut i bilen igen efter vi vart inne på dagis så startade den helt enkelt inte! Försökte med allt, till slut kom min Stora lillebror och hjälpte mig, han hittade inte heller nåt fel... Så jag sa, nä ta mig fan, tänk om de är nån som slangat bilen!?! Jag åkte och köpte en dunk bensin och hällde i, tror ni inte den startade!! Jo då! Nu går den hur fint som helst. Nån har alltså stulit bensin från min bil! Grr...

Nu på kvällen kom i alla fall min kompensation för detta nederlag. Jag har fått en ROSA solariehimmel! Hihi... så najs, nu kan jag gotta mig på kvällarna när kidsen somnat, inte behöva göra värsta proceduren för att få komma iväg en timme då och då! Mmm...

Nej nu ska jag mecka!
See ya later ♥

Frusen

Fasiken vad jag fryser idag... Det värsta är att min nedrans förkylning fortfarande sitter i och hostan ger sig inte heller. Undra om det är dax att gå till Farbror Doktorn snart. Är inne på två veckors sjukdom nu! Illa!

Idag har vi vart på skridskoskola med kidsen (kanske därför jag fryser hela tiden). Dom har ju blivit så duktiga killarna. Jag var lite hängig så det var mormor på griller och Pappa Putte med sneakers på isen med våra monster. Idag fanns det inget kaffe att köpa, synd, tror nog vi mammor ta tag i det där. Förra gången var kiosken öppen och där fanns det allt möjligt gott att värma sig med.

Nu på kvällen har vi ju haft GangstarParty här. Ni som inte kom missade riktigt snygga kläder. Lite synd var det att vi hade Party nu på slutet av sässongen så många stl var slut. Tyvärr nästan allt i det jag bestämt att jag ville ha. Men en annan som gillar kläder hittade ändå lite grann.
Det blev 4 par jeans, två i var till kidsen, modellerna  Fred och Lea.

Nu på senare delen av kvällen har jag hunnit gjort klart inbjudan till vårt Julöppethus vi ska ha den 26:e November.
Så se nu till att boka det, det blir härlig stämning med Glögg & Pepparkaka till Julmusik och framför allt... alla härliga erbjudanden!

Nu ska sängen intas! Natti... ♥

Ny dag Nya tag.

Vad ska man hitta på idag då? Går här hemma och väntar på att Eva ska höra sig, vi ska planera vårt JulÖppethus. Vid 12:00 kommer Ella, det är Sveas syster hon fick byta från Vera till Ella, hon ska vara hos oss ett tag under dagen. Sen ska jag även under dagen åka ner till Janina på en fika.
Som det ser ut nu är det väldigt oplanerat allt och säkert kommer Eva ringa när Ella kommer och jag precis bestämt att åka ner till Janina! Haha...
I eftermiddag ska det även Hudvårdas lite... så roligt. Efter det ska jag försöka strukturera upp min "walking closet/kontor" lite grann. Lite väl rörigt nu.

Ha en underbart regning dag alla! ♥

GANGSTAR!

Söndag kl 16:00 ska vi ha GangstarParty hos mig. Så grymma kläder till kids i stl 56 - 128
Alla är välkomna, bara att höra av er eller dyka upp. Kolla in deras hemsida så ser ni själva att de har verkligen Attityd. www.gangstar.se

Idag har jag även fyndat. Har köpt fyra vita Billy bokhyllor med vitrindörrar för 600:- Jag ska ha dom i min garderob som klädförvaring. En kanske får stå i hallen med korgar i, men då får jag försöka mecka bort dörrarna.
Så nöjd, jag är allt lite bra på att hitta fynd.

Nej nu ska jag hoppa i säng, min hals strejkar igen!
GodNatt! ♥

Lycka

Idag har Sveas syster Vera fått ett nytt hem. Hon har flyttat hem till Kidsens farmor. (Svea är vår hund) Så vi är så glada att hon fått stanna på orten och sen att det är inom familjen är ju helt fantastiskt. Och dessutom så kan familjen som hon var hos innan få träffa henne hur mycket dom vill fortfarande! Detta är lycka! Visst Janina!? Hihi! Vi grejjade det!

Idag var det ju partaj här hemma, jättemysigt, men många återbud, fler än jag som är sjuka. Men det var så kul med snack och fika som vanligt. Nu ser vi fram emot helgens partaj också, GANGSTAR!!! Det ska bli så kul, länge sedan man var på HomeParty med barnkläder.

Nu ska jag ut med Svea och träffa Vera, dom bor ju bara 100 m bort nu!
PEACE! ♥

Natt

Tiden bara springer iväg på kvällen. Man kollar på klockan och den är 22:00, sen på två röda har klockan hunnit bli 01:00! GAH!!! Jag blir tokig, hinner ju inte med nånting.

Idag har jag vart och jobbat med MK. Ett gäng damer som fick en härligt stunds avkoppling med SilkesHänder och Microdermabrasion bla. Dom var så nöjda efter det, det riktigt sken om dom. Det är dagar som dessa som man vet varför man jobbar med Mary Kay... Tänk att få göra nåt så litet för en människa som uppskattar det så enormt mycket.
Jag åkte hem med ett stort leende och det vet jag att dom med gjorde!

I morgon ska jag jobba några timmar extra på Bolaget, chefen ska på möte. Men har ju vart sjuk några dagar så det är bra att ta igen det lite.
Efter jobb blir det hem för lite doning, få ju främmande, Ljusparty. Har ännu inte riktigt bestämt vad jag själv ska köpa, men det lutar åt ett par ljuslyktor i cylinderform, så fina så!

Nej nu ropar kudden på mig!
Sweet Dreams...♥

Ljusparty!

Komihåg alla att i morgon är det Ljusparty hemma hos mig, kl 19:00! Det har kommit massa fina nyheter och superhärliga dofter till Jul, tex populära Mullbär med vaniljtvist, eller kanel/lagerbär... Mmm... känner redan julstämningen komma...



Exotic Spice, Teak & Kardemumma, Yuzu & Lime Fyrkatiga Räfflade Pelarljus





Kokoschoklad Votivljus


Trött

Förkylningen vill verkligen inte släppa och min ork är minimal. Skulle öppna en burk idag och orkade inte ens skruva av locket. All styrka är bortblåst. Nu har jag även fått sån enorm hosta också, låter som en gammal tant som rökt hela sitt liv. Hua! Men i alla fall tillbaka på jobbet idag. Skönt att komma hemmifrån lite grann.

Annars är väl livet som vanligt, huvudet upp och fötterna ner som tur är men det är på gränsen. Jag har sån livsångest eller vad det kan vara. Vill få ut mer av livet än att bo äta jobba sova. Om nån skulle fråga mig om jag är lycklig så skulle svaret vara ett stort NEJ! Jag vill ha stöd, jag vill ha kärlek jag vill ha jag vill ha jag vill ha...  nån som förstår mig!

Star Of The Blogg

Japp, nu har det blivit ny Bloggdesign igen då! Denna gång har jag valt att lägga all krut på mig själv! EGO? Nää vadå! Klart man måste satsa lite på sig själv, känns som jag behöver det också.
Så SveaStar det är jag.

Hell's Back

Ja fy fasen... nu börjar jag tappa hoppet, hoppet om att bli frisk. Igår kände jag mig faktiskt rätt bra och kunde vara ute tom med barnen. Så vaknar man idag och kan inte komma ur sängen igen. Jag så ont i kroppet och jag är fortfarnade hes, har ont i huvudet, känns som det kommer sprängas vilkes sekund som helst. Snoret rinner och fan va snygg jag är. Haha... jag lovar ni skulle bli rädda om ni såg mig nu. Stackars budkillen som kommer med min MK-leverans idag!

Efter jag vaknat i morse så lyckades jag somna om så skönt. Sen vakar jag och har drömt att jag har... Nej jag kan inte ens berätta för det var så läskigt. Inte skräckläskigt utan för att det kändes så sant, precis som om att det hade hänt. Går fortfarande och tänker på det... hua! Haha så sjukt verkligen.
En sak är säker... I need some one to love me!!!

Dream on all you lovers out there! ♥

Farsdag

Idag har det ju varit Farsdag... Grabbarna har gjort pärlhalsband till Pappa och dom vart så fina. Vi firade ju i Hockeyrinken idag och det var mysigt med grillor och sen kaffe och bulle på läktaren.

Men de största tankarna går till min egen Pappa dessa dagar. Syster och jag var upp till hans grav och tände ljus. Det var så fint där, ett lugn som man bara kan finna på en kyrkogård.
Så detta inlägg tillägnas min älskade Pappa.



Utmanad

Blev utmanad av Nette för ett tag sen, sorry för jag är så sen av mig, men här är den i alla fall:

•Fem saker i min frys: Köttbullar, kycklingfile', glass, älgkött, matlåda med korvstroganoff

•Fem saker i min väska: Lippgloss, visitkort, anteckningsbok, kataloger, almanacka

•Fem saker i min garderob: Sveaväska, Bolagskläder, Hissgardiner, underkläder, skrivarpapper

•Fem saker i min bil: Pinnar, leksaker, böcker, cycklar, bilbarnstolar


Jag utmanar nu Kekka, Tess & Ronja


Hockey

Nu är det strax dax för grabbarna att börja med Hockey. Idag för att vara exakt, kl 10:00 drar det igång med hockey/skridskoskola uppe i rinken. Ska bli kul att se grabbarna halka runt lite, dom har ju vart där nån gång innan med sin mormor och det hade visst gått rätt bra.
Nej nu ska jag tvätta mig lite och sen försöka hitta lite lämpliga kläder för dagens aktiviteter.

Mörs! ♥

Tävling

Vem Är Det?



PhotoShop

Idag har jag unnat mig själv lite egentid. Ja alltså nu på kvällen efter att barnen somnat. Tiden valde jag att sätta på PhotoShop... så roligt när man kommer igång, förr satt jag med programmet jämt, nu för tiden blir det inte så ofta. Men här är i alla fall kvällens resultat!


  

Krax

Japp, kraxet sitter i... nu börjar jag få nån form av träningsvärk i lungorna och bröstet. Man får ju ta i så in i bängen för att få fram orden när man pratar. Smärtan i alla leder är kvar också men på nåt konstigt sätt mår jag ändå bättre nu än tidigare. Kanske är all Alvedon som gör sin rätt, haha!

Idag har jag bara legat på soffan och kidsen har fått göra precis sim dom vill, nästen. Deras rum är kaos, det är lego över hela golvet!!! Sängarna står inte där de brukar och madrasser, täcken och kuddar ligger lite var stans. Åh... Jag orkar inte ens ta tag i det, har sagt till dom att städa sen 11:00 och nu är kl 12:20, inget har hänt, kanske de har tagit upp ca 10 bitar lego och skjutit in sängarna lite. Suck!!! Jag är sååå trött!

hemma

idag fick jag vara hemma från jobbet... orkade knappt kliva ur sängen i morse. Blev spännade att ringa dagis och jobbet men som tur var hörde dom i alla fal vad jag sa lite och förstod att vi skulle vara hemma.
Mitt på dan var jag helt slut, kidsen var helt galna, så jag var bara tvungen att ringa deras far. Han slutade halv ett så han kom upp och hämtade dom. Så skönt. Samtidigt tröck jag i mig ett gäng Alvedon för stackars Svea måste ju få komma ut. Men det var rätt skönt att få lite friskluft men det tog också på krafterna. Så nu har jag precis vaknat efter ett par timmars vila.

Ikväll blir det mys framför tv:n med syster som ska komma förbi. Det blir idol och vår favvomat. Baguette med rostbiff, pommes, buljong och honungsmelon. Mums!

Nej nu ska jag ta och tvätta av mig lite...
So long! ♥

Sjuk

Idag är en tung dag... Är sjuk... Vaknade i morse och märkte att jag inte kunde prata!! Min röst är helt väck, är hes som en gammal whiskytant. Jobbigt som fasen är det. Problem är det också... På jobbet var det rätt svårt att kommunicera med kunderna och hemma är det så svårt att prata med kidsen. Va? Va? Va? är det jag får till svar hela tiden Haha!
Nu på kvällen har jag även blivit riktigt krasslig. Mår pyton och har så nedrans ont i kroppen, huvudet är värst sen i hela höger sidan. Känns som kramp. Är hög på Alvedon så jag kan sätta en slant på att jag har feber också...

Idag efter jobbet hängde jag gäng med Spänki och Kekka, vi tog en fik på Blixten. Utan barn, men det var ju rätt lungt ändå för en annan kunde ju inte mer än sitta och lyssna på snacket, lite krax slängde man ju in då och då, men vet inte om jag gjorde mig så förstådd! Haha! Men mysigt var det... Tack Girls!

Nu ska jag ta mig en varm kopp te och försöka lägga ut lite till på Tradera. Ni har väl inte missat det, kolla det tidigare inlägget.

Sen har vi två andra Partyn på G hos mig!
Nästa Torsdag den 13:e kl 19:00 ska vi ha LjusParty! Alla julnyheter från PartyLite har ju kommit, så passa på att inhandla lite julstämning. Bara att höra av er om ni vill komma. www.partylite.se

Och sen det efterlängtade, den 16:e, Söndag kl 16:00 hos mig! Då kommer det vara Gangstar barnklädesparty. Så coola barnkläder, rekomenderas verkligen att komma och kolla på. Så här kan ni hitta riktigt bra Julklappar. Samma sak, bara att höra av er om ni vill komma! Spana in www.gangstar.se

TRADERA

Japp nu har jag lagt ut några superhärliga Sveaprylar på Tradera!
Så Passa På Nu!! Följ länken nedan så kommer du direkt till mina auktioner.
Och håll utkik, mer kommer!!!

http://www.tradera.com/auktioner/smirk

Härligt

Det vart en lugn kväll igår... Gugge kom över, vi tog en öl och en cider.
Snackade massa strunt och sen blev vi så trötta båda två. Vid elva var hon hemma och jag hoppade i säng strax efter tolv. Så inget party för mig. Men tur var det för idag har jag haft migrän igen.
Jag och Svea låg i sängen och drog oss till 11:00 UNDERBART!

Idag har vi även vart och hälsat på Sveas syster Vera. Så söt hon med, lika men ändå så olika!
Dom var helt galna från dom träffades till vi skulle åka hem. Så roligt, tror nog allt att dom känner igen varann...

Den stora grejjen för dagen är nog att jag har fått ett databord! Wohooo... Inga målarburkar här inte.
Känns rätt skönt i kroppen också, haha.

Ska nog ta och fixa ihop lite Traderaauktioner snart. Har ju massa Sveakläder kvar här hemma. Så fina ju, tyvärr så har jag ingen att ge dom till själv så jag får hoppas på att dom blir prefekta julklappar till några andra coola kids. Har dessutom lite till mammorna med... hihi...

Nej nu är det dags för lite härlig Hudvård innan sängen.
Godnight And Sleep Tight! ♥

Halloween!

Spooky!
Jajjemensan idag är det läskiga dagen. Barn och vuxna som klär ut sig. Kidsen tigger godis och de vuxna tar tillfället i akt att gå på spriten! And so do I! Går på spriten alltså...
Är ju barnledig så man får passa på att roa sig medans man kan. Nej men det blir lugnt, svärmor kommer över vid tio och tar en öl med mig. Eller svärmor och svärmor, exsvärmor eller vad säger man... Gugge kommer i alla fall över och tar en bärs efter hon slutat jobba.

Ikväll är det Folkan Upstairs i Hallsta, vad det innebär vet jag ej då det inte brukar ha öppet. Men vem vet kanske är där man hamnar senare.
Farsans har HalloweenFest dom med men det stället rekomenderas inte direkt. Samma folk som jämt är ute och alltid vart utefolk.
SKUM vet jag också är på G idag. Det är Hallstas lilla MC anhängares egna club, vet att man måste vara medlem men det kan man nog köpa i dörren.

Jaja hur som... för en gångs skull är jag klädd för en utekväll sen om det blir så eller ej får vi se. Nu återstår bara Mekeupen... Hm...

Party On! ♥

RSS 2.0