AWARDSNIGHT

Nu är vi tillbaka till stugan igen efter en dag med utbildning och föreläsningar. Vi har ätit en utsökt middag på McDonalds, ja det är det vi hann med idag. Schemat är späckat minst sagt.
Nu ska vi duscha. lägga mekeuper, fixa håren och framförallt glamma till os med aftonklänningar och bling-bling. Ikväll ska vi till Scandinavium igen för att se på fantastiska Shower och Awardsnigt. Konsulter ska uppmärksammas för allt dom gjort och det ska firas med pompa och ståt. SÅ ROLIGT!

Nej let's hit the Dusch!
Rock On!

ps miss you much som fan honey ds

God Morgon Göteborg

Ojoj... här var det segt värre, gårdagen satte sina spår, ser nog ut som ett riktigt skogstroll idag!
Nu ska vi alldeles strax kila iväg och äta frukost, väntar bara på att Marielle ska duscha klart, jag är vrålhungrig. Efter det blir det till att svida om till Dresscoden, kjol & kavaj, för idag börjar allt. Idag ska vi få mata in info och få så härlig utbildninga innom allt som har med Mary Kay att göra, makeup, hudvård, spaprodukter, företaget, mm mm
Nej nu är det dags att bege sig till frullen.

ROCK ON!

GÖTEBORG

Nu är vi på plats, ja eller det har vi varit sen strax innan tre, men nu sitter vi ner i lugn och ro för första gången sen vi kom fram.
Det första vi gjorde här nere var att lämna bilen vid stugan, vi bor precis brevid Kviberg Slott, och packa in alla väskor och klänningar.
Sen tog vi Spårvagnen till Hotel Gothia, där vi mötte upp resterande gäng högst upp i restaurangen  23 Heaven. Jag fick en jättefin bag av min Sales Director med en top med unitens tryck på, örhängen och massa andra roligheter, en riktig goodiebag. Vi svepte två cola där och begav oss sen ner mot Svenska Mässan där vi checkade in oss till seminariet.
Väl där fick vi våra Namntags och brev med info, i brevet fanns en lapp som kunde utbytas mot en välkomstgåva. Det var ett set Satin Hands Limited Edition.
Vi fick även här inhandla seminarieprylar, jag köpte en väska, myntbörs, solglasögon, notepads och lite annat. Så kul att köpa souvenirer och minnen som man har med sig hem från resan.
När vi kom tillbaka till stugan efter allt rännande upptäckte jag att det fattades något, min Goodiebag!!! Fasen också! Jag ringde runt och försökte hitta någon som kunde kolla om den fanns kvar på incheckningen. Men den var borta!
Nu vart vi skithungriga, vi bestämde oss för KINA. Sagt och gjort, vi begav oss iväg och beställde hem maten, mitt i alltr kom jag bara för mig att jag var tvungen att ta mig tillbaka till incheckningen och kolla själv efter min Goodiebag.
Och ta mig fasen, Marielle hittade på den hos ena funktionären. YIPPII!!
Nu är vi hemma igen och har fått i oss helt fantastisk god mat och jag är lycklig igen som har hittat min bag.
Kvällens program ser ut som följer: Dega i soffan!

ROCK ON!

ps jag saknar mina killar redan ds ♥

Pit Stop Laxå

Nu har vi haft bensträckare i Laxå, stannade väldigt lämpligt vid Burger King, det blev en meny som följer:

Mican: Strips & Salsa Dip
Ingela: Strips & Mexicana Dip
Marielle: Strips & Garlic Dip

Vi helt enkelt Strips och Dippade oss lite. Nu fick man lite ny härlig energi i kroppen så nu kan snacket bara ösas på igen här i bilen.

Målet nu med sista etappen är att ta oss till vårt boende, Kvibergs Vandrarhem. Vi räknar på att vara framme till halv tre.Vi bor i en 5-bädds stuga. Väl framme ska vi packa ur oss lite snabbt för att sedan ta oss in till Gothia Hotel för att möta upp alla andra i våra härliga unitar för lite mer snack och skratt!

Rock On!


On The Road

Wohooo... nu är vi på väg ner. Åker strax in i Enköping. Vi vart lite sena iväg, men med lite McDonald's Bagel i magen så kunde vi fortsätta vår resa mot Göteborg och Mary Kay Seminar 2009.

Kommer bli intressant sen när jag ska i klänningen på fredag kväll, haha jag har ju fortfarande inte provat den sen mamma sydde in den. Spännande spännande!

Nej nu ska jag rocka lite till radion med brudarna.
Rock on!



Mitt i natten

och jag håller igång för fulla muggar här hemma. Jag packar och jag packar om, jag funderar på vad jag glömt och vad jag inte får glömma. Ja man kan ju säga att jag inte har någon som helst koll på någonting. Det börjar bli lite långdraget det här...
Helst av allt vill jag bara gå och lägga mig, vakna i morgon bitti och allt är bara tjof tjof färdigt! Haha... tänk va nice! Men nej nej, jag har en miljoooooon saker kvar på min To Do lista.
Ja inte nog med att jag har häcken full med min resa så har ena hunden blivit dålig, hon har kräkits tre gånger nu på bara två timmar. Så ja har man inte att göra så skaffar visst andra så man har det. Pust!

Kommer ta med den lilla Rosa till Göteborg så när tid finnes så kommer jag uppdatera er om vad som händer och sker där nere.
Ojoj vad jag längtar till i morgon, ni anar inte hur jäkla kul det är. Önskar alla tog möjligheten att bara prova på det. Så härlig gemenskap och otrolig stämning. I Like It A lot!

Nej nu måste jag fortsätta med mina projekt för natten!
KRAMEN ses i GÖTEBORG!

Norrtälje

Idag packade jag och killarna ihop os för en liten tripp till Norrtan, vi tog bussen, grabbarna var helt lyriska. Vi gjort stan, shoppat lite och nu sitter vi på Cafe' Landkrabban och fikar. Massor av lyx för oss!
Vi ska snart börja bege oss mot bussen hem men killarna har önskat sig lite kläder först så det måste dom få, dom har ju vart så duktiga idag.
Bäst av allt tycker dom är att åka rulltrappa! Haha... Vilka lantisar vi är!
Nu ska vi på jag på ett skysst anteckningsblock till mig som jag ska ha till alla anteckningar som kommer göras under helgen i Götet.

Ha det gott vänner!


UNDERBART!

Nu är det bara en dag kvar! En ynka dag till mitt äventyr, ett äventyr jag ska dela med tiotusentals andra kvinnor (en del män) Dessutom kommer allt att vara ROSA! Livet är ju allt för härligt i ROSA! I LOVE ROSA!

Ja på Torsdag morgon drar vi iväg ner till Göteborg för det årliga Mary Kay Seminariet. Vi kommer få världsklassig utbildning, föreläsningar av några av sveriges mest framgångsrika kvinnor, vi kommer klä upp oss i fantastiska klänningar. vi kommer få det så jäkla roligt!
Fasiken vad jag längtar!

I morgon ska jag och killarna ta oss in till Norrtälje för att handla lite som behövs till min lilla tripp, dessutom ska jag försöka hitta byxor till grabbarna, de växer ju så man blir pank!
Nej nu måste jag fortsätta att planera lite inför trippen...

Sov Gott!


Skäms På Dig!!

Och ja, jag skäms! Jag vet att jag verkligen är urkass på att uppdatera min Blogg. Tyvärr så måste jag verkligen skylla på att tiden inte räcker till. Om ni bara visste hur mycket jag har att göra just nu.

Som ni kanske redan förstått och sett så har vi Valpar nu och det är verkligen ett heltidsjobb. Från man kliver upp till sent då man hoppar i säng.
Men det är också så sjukt kul, vilka krabater, dom är helt otroliga, man kan sitta och titta på dom i timmar utan att ledsna.

Det hela nio stycken små troll som studsar runt, sen har vi ju mamman till valparna, Nova, och lilla Svea så klart. Det är en stor skara vi är här hemma.
Det blev 4 tikar och 5 hanar. Redan nu så är 4 tingade och vi har ett gäng som ska komma och kika också.
Namnen fick dom efter Asatron, svenskt och urgulligt. Det passar verkligen alla nio så bra.

Tänkte jag skulle presentera alla för er!

Stena




Mimer



Oden




Beilja




Frode




Snotra




Höne




Freija




Balder


American Staffordshire Terrier Valpar




Nio välskapta och ljuvliga valpar med vackra färger och fin tigrerad teckning.
Födda den 21 juli, Leveransklara 15/9
Mamman är renrasig Amstaff (id S20197/2007) med stamtavla, pappan Amstaffblandning.
De är båda mentalt & fysiskt friska samt underbara familjemedlemmar.

4 tikar
Rosa: Freija
Lila: Stena
Röd: Beilja
Gul: Snotra

5 hanar
Brun: Mimer
Blå: Balder
Grön: Oden
Svart:Höne
Vit: Frode


Vid leverans är valparna:
* Chippade
* Vaccinerade
* Veterinärsbesiktade
* Avmaskade
* Vana vid kloklippning

Valparna kommer under sina första 8 veckor växa upp i ett kärleksfullt hem, äta bra valpmat, samt vara vana vid kortare promenader, andra hundar, katter och barn.


Pris: 6500:-
Handpenning 1500:- (fås ej tillbaks vid ångrat köp) resterande när valpen hämtas.
Passa på att tinga din favorit nu!
Ej avbetalning eller foder!

Fler bilder kan fås via mail, samt på föräldrarna.
Välkommen att ta kontakt för ett besök!
Du som hör av dig ska vara över 18 år och ha hundvana då detta inte är någon förstahund.
Våra hundar är familjehundar och har du för avsikt att använda hunden som
statussymbol eller till kamp så hör inte av dig.

Tele: 0736-329764 eller 076-8380398

*********************************************
I enlighet med djurskyddslagen samt Sveraks & Svenska Kennelklubbens rekommendationer
tillåts inte försäljning av kattungar yngre än 12 veckor och hundvalpar yngre än 8 veckor.

Oops!

Var visst ett bra tag sen jag Bloggade. Men jag har en bra ursäkt. Jag har jobbat rumpan av mig i helgen. Har hoppat in extra på Grisslehamns Marina tre dagar nu. Har vart sjukt kul att vara i restaurang igen, men inget jag vill göra längre. Bara kul att göra lite extra nån gång ibland. Min tid i branshen är över, jag har blivit en riktig mamma, jag fixar inte kvällar och helger, då vill jag vara hemma med familjen.

Appropå dåligt bloggande så har jag massor av annat roligt att berätta men det ska jag försöka hinna med ikväll! Ha en härlig kväll alla, det ska vi med käk från Grillen!

Torsdag - UNDERBAR Morgon!

Ännu en morgon med helt underbart väder. Loke är lite hängig fortfarande och i morse sov han länge. Han har vaknat flera gånger i natt och har haft ont i magen. Jag vet inte vad det är men det verkar vara många som har barn som är dåliga i magen.
I alla fall så passade jag och Love på att ta en morgonpromenad med Svea, det var så mysigt, vi gick hand i hand och strosade på stigar och stråk här runt området. Svea sprang lös och studsade runt.
Vid ett stenrös hittade vi massor av smultron, så vi plockade en näve och trädde på ett strå. Ett och annant blåbär slank med på Loves begäran... Sen gick vi vidare och smakade på vårat fynd, underbart!

Igår började jag Trimma Svea men tyvärr hann jag inte klart. Det blev för mörkt ute och vi har ingen bra lampa där så man såg inte så bra, så nu tänkte jag fortsätta med finslipningen här om ett litet tag.
Har i alla fall fått före-bild på henne, hoppas på en bra efter-bild också!

Ha en bra dag alla!


Bröderna Brothers!


Trött!

Sovit enormt dåligt i natt igen, jag var inte ensam heller, var flera ute på FB och MSN som hade samma problem, men kom ju på att det var väl ändå fullmåne igår. Vad tror ni? Spelar det så stor roll?

Idag är jag hemma med grabbarna, vi är dåliga i magen. Vad det beror på har jag inte så stor koll på, men tror inte på magsjuka, kanske maten från igår eller kanske det faktum att det faktiskt är rötmånad nu!?
Själv känner jag ett smygandes tecken på migrän igen. Nu har jag tagit tabletter i god tid, men ropar inte hej förrän jag vet att det funkar. Har sån jäkla otur jämt att vakna med migrän eller fått i mig tabletterna för sent. Senast så hjälpte dom inte alls. Jobbigt är det och jag blir helt lamslagen. Ni som lider utav det vet vad jag pratar om...

Senare när solen når uteplatsen ska jag försöka trimma lilla Svea lite, det börjar som bli dax. Hon är alldeles tovig och ullig som ett litet troll. Söt som få men inte som det ska se ut. Får se om jag lyckas få några bra bilder på henne.

Nej nu måste jag vila lite, barnen ligger nerbäddade i soffan och tittar på barnprogram. Dom är så lugna, så skööönt! haha...

God Morgon

Och vilken härlig sådan! Det är ju helt fantastiskt ute idag, det är varmt och solen skiner. Började morgonen med en supermysig promenad med Svea medan resterande familj låg kvar i sängen.
Jajjemensan nu är min familj hemma igen, ja eller den förlorade fjällvandrardelen av familjen kom hem inatt.

Igår fick jag åka in till Uppsala för att hämta hem Svea och Patrik. Åh så glad Svea blev när hon såg mig, min lilla gosetjej, Patrik hoppas jag vart glad med men han var helt slut, haha jobbigt att vara på Fiskeäventyr.
När vi kom hem var ju Patrik bara tvungen att gå och kela med sin bebis på andra sidan gården. hihi...
Vi kom inte hem förrän 01:00 i natt, det var sjukt dimmig ute och det tog oss över en timma att köra hem. TACK underbara Åsa för barnvakten inatt!!!
Nu sover båda två som barn fortfarande helt utmattade efter resan. Tom Svea, haha, det märks att hon haft det helt underbart där uppe, bara sprungit lös och strosat runt med karlarna.

Nej nu ska jag ta mitt morgonkaffe innan familjen vaknar...
En stor kram till er alla från mig denna underbara morgon!

Storstäd

Idag har Love och två Grannbarn blivit frisserade. Det blev Mowhaaks, tre olika varianter! Haha så söta! Ska försöka lägga upp bilder på dom senare.

Nu sover kidsen och jag ska storstäda, för då kommer jag få hem en lycklig sambo i morgon! WOHOO! Tänkte överraska honom lite, han vantrivs lite här i lägenheten och då kanske det underlättar lite om det är toppnotch när han kommer hem. Har en Bacardi kvar sen igår som jag ska belöna mig själv med när jag är klar!

Nu har vi sagt upp lägenhetn också och det är bara två månader kvar innan vi får börja flytta in i vårt nya gemensamma hem! Underbart jag längtar så...

Ha en härlig sommarkväll alla Bloggläsare!


Min lilla Svea, vad tomt det varit utan henne i en vecka:


RSS 2.0