Shopping

Härlig dag idag igen, inte pga vädret utan för det varit en kanondag med vänner och shopping.
I morse tog jag Spänki, Mellis och Love bussen in till Norrtälje och gjorde stan. Shopping och underbar fika på Landkrabban... nästa tripp är redan inplanerad. Otroligt lyckad dag, till och med så jag hittade en bh till mig själv, det hör verkligen till ovanligheten.
Halv fyra tog vi bussen hem, jag och Love hoppade av hos BigAL & c/o frun i huset fyllde jämt så det var kalajs. Köpte en så jädran härlig present till henne, måste nog ordna en till mig själv också, hoppas det finns kvar till nästa lön.

Nej nu är det Grey's Anatomy,sen en snabbdusch för att klä sig i det nya underkläderna för att till slut hoppa i säng... Myyysigt! Haha...
Måste i msäng tidigt så jag orkar en lång dag på Bolaget, slutar 19:15 Villket gör att det inte blir något större Valborgsfirande men ändå mysigt hemma med familjen.

See Ya All! ♥

Måndag

Underbar dag idag igen. Precis hemkommen från en runda på byn med kidsen. Vi tog en fika på Blixten efter hämtningen från dagis. Försökte hitta skor till Love men det är ju som vanligt att storlekarna är slut! Bättre lycka på Onsdag, då ska vi till Norrtälje.

Ikväll blir det BMX-träning igen för Loke, får se hur Love fixar det, han var ju som sagt rabiat förra gången när han inte fick vara med. I värsta fall får jag gå hem med honom och påta på uteplatsen, har lite att göra här. KUL KUL!


Love älskar att städa, eller putsa, här skurar han farmors balkong!


UNDERBART!!

Kan det bli bättre? Vädret är ju bara så underbart, tänk om det alltid kunde vara försommar, bästa årstiden, hell yea! Nu ligger jag på en filt i gräset på min uteplats och njuter. Min fina rosa dator är med och jag ska försöka uppdatera mitt dåliga bloggande med den senaste veckan som gått.

I Onsdags var Loke med på BMX träningen uppe i Orionparken. Vilken stor kille vi har! Lilla Love fick tyvärr inte vara med för han inte kan cyckla, han var helt galen och bara grinade och trotsade. Men nu är han ute och övar och övar för att snart också kunna vara med.

    



Hela denna helg har varit helt underbar... vädret kanon och bara med mys med familjen. I Fredags var vi i lekparken med alla grabbar och några brudar. Superkul att bara slappa med vänner och barnen får busa gärnet. På kvällen var vi bjudna på grillkväll hos BigAL & c/o Mycket trevligt med Corona samt lite bubbel. Mysfaktorn var på topp!


Lördagen började jag med att jobba 11-14, alldeles lagom. Efter det var jag och barnen uppe och hälsade på Trasslan och Vicce. Grabbarna cycklade, eller "körde speedway" medans vi damer njöt på verandan med snack och kaffe. Mmm...

Senare på kvällen, eller vid 20:00 kom vi ju på att Patriks farbror fyllde 50år. Så vi slängde ihop oss alla och drog iväg till skogarna i Ärentuna. Där var det rajtantajtan och barnen fick träffa massa underbara släktingar! Vi var hemma i Hallsta igen när klockan var 02:00


Och här är vi nu... Pappa Putte är lite tung idag och vi njuter i solen. En Latte i handen och dagen är biff!
Hoppas ni andra också njuter lika mycket som vi! KRAM!


R.I.P

Idag fick jag ett enormt tråkigt besked... en vän och även kollega har avlidit.
Hon fick i höstas ett cancerbesked. Det började med en tumör i axeln, som spred sig till lymfkörtlar, mage, lungor, hjärnan och ryggmärgen. Hon hade sån viljestyrka, en enorm fightingspirit och var helt inställd på att klara den här fruktansvärda sjukdomen. För några veckor sedan fick hon tyvärr besked om att inget gick att göra och hon spenderade sedan sin sista tid hemma med familjen. Det var en tjej med humor och otrolig ödmjukhet, jag älskade att träffa henne på tisdagar. Så jäkla go tjej verkligen!
Hon blev 32 år gammal och lämnar dotter på 5år, son på 4 år och sin man efter sig. Mina tankar går nu till dom...


Vem kan det vara?

Haha Sorry för bilden Spänki men kolla in. Det är ju läskigt! Är det Mellis eller Love? Hahaha...


☆ Feels Like A Star ☆

Idag mår jag bra... Känner mig utvilad och har ett lugn i kroppen. Senaste tiden har varit hemsk, men nu börjar det lossna, så skönt!

Idag ska jag jobba nere på Färgavdelningen på Järnhandeln, så har ni vägarna förbi, kom och ta en klubba med mig! Haha... Helgen är ännu ej planerad, men jag tror i alla fall det ska läggas golv hemma hos barnens farmor. Hon är bortrest och då kan det ju vara smart att passa på!

Håller på att leta som en galning efter snygga vårjackor till grabbarna, men det finns ju inget. Nåt som dom kan ha på dagis och hemma. Nu har dom bara sina grymma skinnjackor och dom får dom absolut inte ha på dagis! It's a No No! Har ni nå tips så hojta till, gärna på nätet så man kan spana lite innan inköp.

Ha det bäst gott folk!

Hej Hopp

Back in here... Segt och sällan men snart så släpper det väl.
Är bara hemma och vänder efter jobbet, ska ner till Dagis på utvecklingssamtal idag kl 14:00
Ska bli kul att höra hur det går för mina monster och framför allt om dom sköter sig.. hehe...

I morgon har jag Smyckesvisning hemma hos mig kl 18:00
Alla är jättevälkomna men jag måste veta om du tänker dyka upp eller ej, fikat ska ju räcka till alla!
Märket som kommer visas heter Dag & Natt, jättefina smycken som man kan kombinera precis hur som helst nästan, bara fantasin som sätter gränserna!
Så Varmt Välkomna till mig i morgon!

Klicka på Loggan så kommer ni till hemsidan och kan spana in allt fint i förväg!

Helt Sjukt!

Jag har tappat hoppet på människan och på människans sätt att agera... Det kan ju för fasikar inte vara bara jag som tycker att det är fel med att bete sig hur som helst? Den här helgen har varit det värsta jag vart med om i mitt liv...
Varför kan inte människor hålla till sig en och samma, är det så menat att kärlek är ett jävla spel och att det är ok att leka med andras känslor. VARFÖR!!!??? Vad fan är det för fel på folk, jag orkar inte nånting längre... Bara gråter och gråter... Jag vet att jag inte är ensam om detta, var och varenda en går ju laget runt nu för tiden, VIDRIGT är vad det är, ingen respekt i huvud taget hos nån eller för andra... Kärlek är överskattat!

BOMBEN!!!

Nu är det bestämt!
Jag kommer flytta ifrån min lilla ort för ett nytt liv i en större stad! UPPSALA! Kanske inte så stor BOMB för alla Bloggläsare men det är väl det för nån kanske. Jag har ledsnat på att bli behandlad som skit här hemma, vill göra nåt nytt och starta om medan jag i alla fall har en uns av stolthet kvar. Jag har blivit så bränd och lurad den senast tiden så jag orkar inte längre. Allt snack och allt man får höra och bli lovad vill jag inte vara med om längre, det är inte värt det längre. Jag vill tänka på mig själv nu och framför allt så vill jag ha en lugnare tryggare tillvaro med mina barn än jag har det just nu. Jag har nått botten, mår riktigt riktigt dåligt just nu!!! Så detta beslut känns rätt, har tänkt mycket det senaste dygnet och fördelarna överväger nackdelarna...
Jag kommer alltid finnas för alla som vill ändå, här på bloggen och ni som vill får ju komma och hälsa på, min familj är ju kvar här så jag kommer ju inte gå under jorden.
Så ge mig lite härlig feedback nu, visst har jag gjort rätt beslut!?

KRAM JAG ÄLSKAR ER ALLA!!! ♥

BOMBEN!!!

I morgon kommer jag släppa en Bomb här på Bloggen!
Så alla som är nyfikna håll utkik då!

BLÄÄ

Har vart en ok dag idag, den var super på dagen då vi var ute och lekte med kidsen hemma hos Spänki. Kaffe kakor och mass mys var det. När vi skulle hem fick vi med oss en Isak som stannade på middag och lekte med grabbarna. Sen kom Kecka och hämtade upp och honom, hon hann tigga åt sig en latte också innan hon drog hemmåt...

Men annars så är livet en pina... mer säger jag inte, bara så trött less och förvirrad! GAH!!!!

Fredag

Först, ber om ursäkt för att jag inte Bloggat, trist läsning eller ja ingen läsning! Men men, ibland hinns det inte med bara...

Veckan har vart ok, började med mån och tis hemma, helt slut, MIGRÄN!!! Jag blir helt nedslagen och kommer inte ur sängen, det är ju så förbannat orättvist att den nu för tiden alltid kommer på natten, då har man ju inte en jäkla chans att känna nån förvarning så man hinner medicinera sig! Förjäkligt är var det är!!

Onsdag var en ljuvlig dag, jobbade på morgonen och vid 12:00 åkte jag upp och hämtade Spänki och Mellis. Vi tog en tripp in till Norrtälje. Störtmysigt var det, fikade på Landkrabban, blev en riktigt god baguette med tonfiskröra. Sen gjorde vi förståss stan innan man insåg att parkeringstiden gått ut, woho, inga böter i alla fall!

Nu ska jag vila lite sen iväg på Lokes Simskola, avslutning idag och vi ska få se vad dom lärt sig! Min stora lilla kille.

     

RSS 2.0