Köpes/Skänkes

Min lägenhet är fortfarande tom och nåt som just nu är ännu tommare är plånboken. Jag är i stort behov av förvaringsmöbler. Så har du, eller vet nån som har, några sånna möbler de vill bli av med så tveka inte en sekund att höra av dig till mig!
Jag behöver tex byrå, skänk, sideboard, hyllor ja allt man kan tänka sig att förvara i. Jag är intresserad av nästan allt men kan inte erbjuda så mycket i betalning så det ska vara Nice Price!
Ta tillfället i akt och gör dagens goda gärning för lilla mig! *flirt flirt*

Sorry!

Ber om ursäkt för den dåkiga uppdateringen av Bloggen! Har vart fullt upp sen i Lördags. Bloggen har fått lida för det och ja vad ska man säga tur att det var bloggen och inte når annat!
Hinner inte uppdatera så mycket nu heller utan återkommer senare ikväll...

Men kan säga att helgen var fartfylld på Mobergs. Veckan har börjat i racerfart. Ikväll är det Grey's Anatomy med Nachochips och Guacamole! Hela eftermiddagen har gått till att städa så jag får unna mig det, tänker även ta mig en Stor Latte och en bit Bitter Sweet Dark Chocolate från Vhalrona. Mmm...
Var faktiskt kul att städa för en gångs skull, fick min dammsugare idag., haha!

See ya all later! ♥

Wohoo!

Fy faen va roligt!! Idag ska tanten ut och svira. På riktigt!
Ska börja kvällen med brudarna hemma hon Bengan, sen kommer vi troligtvis bege oss till den andra orten Norrtälje för att roa oss på Mobergs. Eller som syrran och hennes polare säger, Moset! Haha...
Jag är så glad, det var så länge sedan, måste vara över ett år sen jag var ut och dansade.
Men nu kommer vi till The Big Problem, jag har ju inga kläder att ha på mig!
Slutar väl som vanligt med leggings och en svart tunika...

Ses senare gänget! ♥


Lugna gatan...

Det är stilla här hemma...
Loke är i badhuset med Ronja, Love och Svea sover, väldigt sent, middag på soffan. Och jag bara är...
Idag kommer grabbarnas storebror Anton, så det blir lite mys för dom ikväll med honom. Jag själv funderar på att Spabehandla mig själv.
Silkeshänder, Silkesfötter, Silkesläppar, ansiktsmask och Bad. Kanske ett glas rött också.

I morgon ska jag hoppa in extra på Bolaget, alltså utöver mina fasta arbetstider. Ska bli kul att jobba lördag, det är lite mer tryck då och dessutom är det ju lönehelg så det kan bli lite att göra.
Nästa fredag ska jag jobba extra även Fredagen, då kan ni komma förbi tycker jag. Jag ska bjuda på alkoholfritt inför Halloween. Det får ni ju inte missa!

So Long and Peace! ♥

BloggDesign

Det är så ruskigt kul att göra BloggDesigner till andra, mycket lättare än till sin egen.
Har fått många förfrågningar på sista tiden om att göra till andra. Det har jag gjort också, för det är ju så kul men ändå så tidskrävande. Härom dagen sa en kompis att jag skulle börja ta betalt för att göra det. Men man är ju inget proffs så då känns det lite lamt.
Hur tycker ni? Tycker ni att man kan ta betalt för att få en personlig design? Och i sånna fall, vad är en rimlig summa, 50:- 100:- 150:- 200:- 300:- 500:-?

Här kommer lite bloggar som jag gjort designen på:

Ronjas
Fannys
Ewas
Tess


Migräään

Fy i helsicke vilken morgon, har vaknat med migrän.
Somnade på soffan igår så jag har dessutom ont i hela kroppen.
Tror jag får migrän när jag är trött, alltså trött pga av att det vart mycket. Sen spelar det inte så stor roll om man själv tycker att det bara vart roligheter som gjort att det vart mycket, det som kommer ikapp en.

Min helg har vart helt fantastisk. Lördagen var grymt bra med utbildning på Alanda.
Vi kom dit strax innan 09:00 och då blev vi bjudna på Morgonfika, Kaffe Te Mackor Wienerbröd, mumsigt värre.
09:20 Började utbildningen, så jädrans bra, jag vet att jag tjatat om hur bra det är men det är så svårt att yttrycka sig över hur grymt det verkligen är. Man måste nog vara där för att förstå.
Vi fick lära oss om tex Personligheter, Acne, Makeup, Huden, Businessen, ja och ännu mer.
Det var föreläsare från London också som vi fick äran att lyssna på. WOW WOW WOW säger jag bara!
Kl 16:00 slutade konferansen och man var bara så taggad.

Söndagen sov jag, jag sov länge och det var så skönt! Men Patrik ringde och ville att jag skulle ta kidsen för han skulle hjälpa Big AL i huset, så det vart inge mer vila den helgen.
Kidsen har för övrigt varit helt Galna denna vecka och även förra veckan. Så trotsiga och bara är på varann hela tiden. Ibland kommer man på sig själv sittandes i en dvala för man stängt av omgivningen. Haha!

Måndag: CHOKLADKVÄLLEN! Åh! Den vart ju bara så bra, vi var ca 10 st uppe i backstugan som frossade i choklad och la grymma Makeuper. Alla vart så fina verkligen. Ett jätteTACK till min SD Maria som kom ut och hjälpte till med allt!
Nu ska det planeras för fullt för JulÖppethus. Dagarna närmar sig med stormsteg ju.

Igår var det utbildning i Uppsala i vanlig ordning. Jätte bra med mycket info om våra Herrprodukter. Man glömmer lätt av dom ibland. Många av mina manliga kunder har TimeWise men jag ska nog börja jobba mer med MK Men serien.

Oj nu ska jag nog lägga mig... Blev lite yrslig.
Ses senare vänner! ♥

Sotade Ögon

Jag har gjort det och faktiskt fått till det.
Rätt kul att jag aldrig fått det att se ok ut innan och då jobbar man tom med MakeUp!
Men idag gav jag mig sjutton på att göra Sotade Ögon nu innan jag skulle göra min dagliga hudvård, men det vart en light version. För annars hade jag nog sett riktigt crazy ut. Haha!

Här har ni resultatet:





Sökes

Ensamstående mamma med två Galna kids söker dig som vill tjäna en liten extra slant. Arbetet gäller endast vid behov, oftast kvällar. Du ska ha vana av barn, byta blöjor, hålla isär två brottandes grabbar på två och tre år.
Mamman vill nu lägga mer tid på sitt arbete och är i behov av barnpassning på vardagskvällar.
Är du den jag söker?

Hahaha! Nej men skämt och sido, jag behöver en extra hjälp som vill passa kidsen ibland.
Jag vill satsa på Mary Kay och som det ser ut nu så är den möjligheten liten. Så svårt att hitta nån som kan ha barnen på kvällarna, eller ja det handlar om 2-3 kvällar i veckan.

Jag vill ge en stor cred till alla ensamstående där ute, ni är fantastiska!
Att få allt att gå ihop är för mig en hel vetenskap. Haha... alltså det är ju inte kris eller kaos men när man vill något så himla mycket blir det också väldigt frustrerande att inte kunna göra det.
Har idag varit på en helt underbar utbildning på Arlanda. Ni som inte vet vad ni vill göra med era liv eller ledsnat på det ni gör. Häng med mig, det är så jädrans kul! Jag blir helt tokig när jag kommer hem från utbildningarna, unitmötena, klasser, facials, makeuper, spa-kvällar. You Name It!
Jag Älskar Mary Kay! Det ger mig så mycket och jag får sån enorm energi!

Nu ska jag glo lite på Tv sen ska jag göra min "Six Most Important"
Peace! ♥

Helg

Ja så var det helg igen och jag är barnledig.
I morgon är det Utbildning på Arlanda hela dagen "Dressed for Success" Kommer bli så jäkla kul, har sett schemat och som det ser ut är det nåt man inte vill missa för allt smör i småland!
Så idag ska jag ta och fräsha upp mig lite så man ser lite anständig ut.
Ska börja med ett bad och en ansiktsmask, så skööönt det ska bli.
Senare ikväll kommer syrran, vi ska spela Guitarr Hero! Haha det ska också bli galet roligt.

Simma lungt! ♥

Me & Che

Har gjort massa jobb idag så nu har jag belönat mig själv genom att få sitta med PhotoShop.
Idag blev det så här...



illa

Jag har vart så kass på att Blogga den senaste tiden, jag vet det, men det känns ju som att jag inte har nå kul att skriva om. Ni stackare som läser min Blogg måste vara uttråkade långt över öronen, skriver ju bara om kidsen och jobb, haha samma sak varje dag.
Men tyvärr så får det se ut till det händer något mer spännande i mitt liv som är värt att blogga om!

Idag sov vi länge som vanligt, låg och drog oss ända tills jag kom på att grabbarna hade ju fotografering på dagis idag! Attans! Upp fort som fasen, do my skinncare, sen var det greppa två tröjor till grabbarna som dom skulle ha på fotot. Det blev två gamla favoriter ur Dunnis kollektionen, randiga tröjor med Rebel på bröstet, hihi... Det kommer nog bli bra.
Förra årets kort var superbra, tyvärr kom dom bort innan jul när det var dags att göra julklappar utav dom. De har ännu inte hittats, så trist. Hoppas dessa blir lika bra så man säkrar några klappar.

Nej nu måste jag ut på en liten kvällspromenad med Svea! ♥

ChokladKvällen

Här är inbjudan till MakeUpKvällen vi ska ha på Måndag.



Seeegt...

Idag är jag trött och seg...

Makeupkväll

Idag har det vart full fart igen! Har jobbat, vart på speedwaybanan med kidsen, kört kidsen till badhuset och nu har jag själv kommit hem från Unitmötet.

Idag had jag med mig en av mina tilltänkta, haha nej men en kund som vill börja jobba med mig. Hon fick prova den nya MineralMakeupen och det vart så fint, en enkel neutral look.
Själv gick jag på en steg2 utbildning och uppdaterade lite info.
Vi avslutade kvällen på McD. Haha slår sldrig fel.

Nu ska jag nog försöka komma i säng för i morgon är det fullt upp igen. Ska göra klart lite detaljer till vår kommande Chokladkväll på Måndag. Ska bli så himla roligt.

Ha en underbar natt alla! ♥

oH mY

Idag har det vart en fartfylld dag.
Började med intensivutbildning i nytt Kassasystem på Bolaget. Det var ju inte så svårt men det var första dagen vi körde det med kunderna också. Gick kanon, många lättare menyer men vissa smarta knep som fattades som fanns i det gamla systemet.

På eftermiddagen hämtades barnen hem och barnens farmor kom med SVea och vi passade på att ta oss en Latte. Hon hjälpte även till att klippa klorna på lilla Svea, Jag vågar inte när man inte ser pulpan. Men det gick så bra så, var ju ändå hennes första gång, haha... Hon somnade!!

Nu på kvällen har barnen haft lekkompisar här. Wille och Fille tog med sig son mor Spänki hit. Hör och häpna, Ingen Latte!! Och vi lever ändå... Haha... men det var så kul barnen var som vanligt Galna medan vi försökta roa oss så bra som bara kvinnor kan, snacka massa skit. Haha!
Men man får igen att barnen är livliga, nu sover dom som små grisar och jag kan bara njuta av lugnet.


Ny vecka

Ja då har denna helg nått sitt slut...

Idag har grabbarna varit på SpindelmannenParty! William firade sin födelsedag med Spindelmannentema. Hur coolt som helst och skönt. Vi vuxna fick inte vara med utan bara barnen. Jag Kekka och Trasslan tog en Latte hos mig och diskuterade vilt med mycket svordommar... Hahah!
Grabbarna hade en kanondag på kalaset med disco och höjdpunkten Speedway. Peter hade tagit med sig sin Speedwayhoj så barnen fick sitta på och mecka. Loke var helt lyrisk, Love mer reserverad i början men när han väl satt på hojen ville han inte kliva av.
Efter barnen hämtats åkte iväg på Handbollsmatch, Ronja spelade, hon var bra eller alla var bra tyckte jag men det blev tyvärr inte nån vinst.
Killarna hejjade på för fullt men såg nog mest fram emot att matchen skulle ta slut så dom fick springa ut på planen själva och spela lite.

Nu är det kväller och kanske dax att tänka på morgondagen. Jobba igen och sen försöka planera veckan med barnvakt och kommande helgs MK-äventyr. Ska på utbildning på Lördag. Endast Red-Jacket-stjärnkonsulter. Så nivån kommer vara hög. Så himla roligt.
På söndagen ska jag försöka komma iväg till Norrtälje med grabbarna. De ska få prova på Brottarlekis. Kommer nog passa dom utmärkt.

Nej hoppas ni andra haft en härlig helg. Nu ska jag däcka kudden. KRAM ♥

Regrets

Åh vad jag ångrar ibland att jag klippte av grabbarna sitt fina hår.
Så hör ni mig nån gång säga att de ska klippas så Stoppa mig fort!!
Hittade dessa kort när dom hade längre hår och dom är ju så fina.







Is This It?

Är det dags eller?
Nånting inom mig säger att jag gjort mitt i lilla hemstaden.
Jag flyttade tidigt, kom tillbaka och nu känns det som det är färdigt för den här perioden i mitt liv.
Det som håller mig kvar är vänner och familj, men bra vänner finns ju alltid kvar och familjen blir man ju aldrig av med! Haha!
Så vad tror ni, är det dax att bege sig ut på nya äventyr?
Skillnaden denna gång är att jag har resesällskap, sjukt kul ju!

Nej nu ska Lördags godiset fram och tv´n ska på, dax för familjemys med mina underbara barn! ♥

Pasta

Nu har gästerna lämnat oss... Jättekul att träffa vänner man inte träffar så ofta. Hon är i samma sits som mig, ensamstående, så vi ska nog ta och hitta på något snart. En tripp till Uppsala kanske till ennu en Ensamstående. Haha!
Lyckade byta till mig Krukorna av Bengan också, hon fick en Sveatröja till Tyra. Har ju lite kläder kvar från Kollektionen. Hm... kanske ska lägga ut lite på tradera snart.

Ikväll ska vi bjuda Pappa Patrik på mat här hemma. Jag, Loke och Love ska göra Pastagratäng med köttfärs, purjolök och ost. Det är så smarrigt... Kan nog bli ett glas rött till det med.
Efter mat kommer det bli familjemys med godis och Idol.
Har missat ett par avsnitt nu så jag har inte nån större koll på vilka som är kvar. Har inte heller haft nån favorit, eller jo det är nog hon SoulDivan, LouLou. Men vi får se efter ikväll vad jag tycker då!

Nu är grabbarna ute och cyklar med kompisar och jag passar på att lata mig lite.
Eller lata, jag planerar lite för den kommande Chokladkvällen!

Äntligen helg...

Jobbet avklarat, barnen hämtade och äntligen hemma för en helgs ledighet.
Vi ska börja med att träffa Bengan och Tyra idag, dom kommer hit strax och fikar lite med oss.

Vad som kommer hända mer i helgen vet jag ej. Har ni förslag så... Hit med dom!

Nu ska jag röja undan lite här hemma innan främmandet kommer.
KRAMAR från mig!♥

Chokladkväll

Nu är det bokat!!
Måndag den 20:e Oktober kommer vi ha en Chokladkväll.
Alltså en gästkväll med Makeup och Choklad... kan det bli bättre?
Nej det kan det verkligen inte bli!!!

Intresserad? Bara att höra av dig så är du Varmt Välkommen!


Hittade denna underbara bild... CHOKLADPUMPS!!!


Jobb

Idag är det långpass igen...
Jobbade på Bolaget idag till 10,30 bara sen mötte jag upp Spänki & Kecka på Blixten.
Herre min... vad skönt det var med en fika utan barn, haha! Lugn och ro, mycket snack och lite skvaller... eller var det tvärt om? Hihi...

Efter det bar det iväg över Bron bort till Skärsta, dags för ett pass på Färgavdelningen på Järnhandeln.
Men innan jag åkte över var jag bara tvungen att åka hem och hämta nya Applause som hade kommit!
Måste ju ha lite smaskig underbar läsning också.

Ikväll ska det levereras produkter till kunder, så jag och grabbarna får ta oss ut på bilresa efter maten.
Dom älskar att åka bil så det kommer inte gå nån större nöd på dom...

Nej nu ska det brytas färg.
Ha det bäst alla Bloggläsare!

Härliga höst


                         


Måndag

Japp and Back To Work.
Bolaget såg ut som det gjorde när jag lämnade det... Jag börjar lessna lite på jobbet men det är ju så sjukt bra arbetstider. Men jag vill ha nåt annat, visst jag har MK, men jag måste ha ett på papper nu för att få ha barnen på dagis och allt vad det nu är.
Så har ni nå tips på ett kul jobb så hojta till, inget fast heltids bara.

Idag på eftermiddagen var vi över till Anki och hälsade på, kaffe för oss och grabbarna cyklade och lekte i skogen. Dom var genomblöta när vi kom hem, men kul hade dom haha...
Söta rara Anki hade köpt en Blixten T-shirt till alla när dom var i USA. Love var helt lyrisk när vi kom hem, han ville inte ens ha den på sig, utan bara hålla i... hålla i hårt dessutom! Haha...

Nu sover kidsen, även mina kära husdjur, nu snackar vi inte dammråttorna utan Svea och Tippen. Vet ej om jag nämnt det tidigare men jag är kattvakt, eller vad det kallas, åt grabbarnas farmors katt, Tippen! En underbar Burma, han är precis som en hund, kommer så fort man ropar på han och han ska vara med överallt.
Svea och Tippen är numer värsta Homies... busar och sover, busar och sover!

Nej man ska väl ta och försöka komma i säng snart, inte för att jag tror på det själv men... är inte det minsta trött! *SUCK*



Huliganerna!

Nu har jag fått in korten i datorn.
Här har ni mina huliganer!





Men de kan vara så rara också! ♥


Snart är väntan över

Japp.. det börjar närma sig dax att hämta kidsen igen!
Haha inte för att jag inte träffat dom nåt. Har faktiskt varit på Junias kalas idag med grabbarna. Åkte och hämtade dom vid 11:00  Sen efter kalaset blev jag bjuden på Lunch av Patrik med grabbarna. Och efter det åkte jag hem själv för att fixa lite innan monstrena kommer hem igen.
Så ja man ses ju på helgerna lite ändå, tur är väl det för jag har inte lärt mig att njuta av ensamheten ännu, fast det bara är varannan helg.

Igår kom syster över och vi dippade lite morötter och gurka, det är ju så gott.
Jag fick även äran att göra lite folieslingor på henne, svarta breda slingor, så fint så, men det var hon inte med dom i, Haha!

Långdraget

Det är otroligt skönt att ha barnledig helg men samtidigt väldigt långdraget. Vad ska man göra, ingen lite buse som springer efter och drar i en, inte en annan buse som vill ha godis eller bara behöver byta blöja. Haha... Ja det fattas något!
Dessutom är det inte förrän man har sånna här helger som man inser hur ensam man faktiskt är. Singelmamma i all är, men trist är det. Man inser också lite gran vad man har gemensamt med sina vänner... Barnen!
Mina vänner är fantastiska, och det vet dom, men ändå så är det jätteskillnad varannan helg.
Det beror väl också mycket på att det inte är så många som är ensamstående heller, nån enstaka men de umgås man ju inte med så mycket annars så bara det gör det lite mer krystat. Haha typ, Ja men nu har vi barnfri helg, vad sägs om att gå ut? Jag är inte en gåut människa längre, visst jag tycker det är kul med en krog då och då. Men det där med "köttmarknad" är lite ute för mig!
Fan va tråkig jag har blivit! Haha!

Go'Morgon

Eller nåt... Har inte sovit ett dugg inatt.
Tippen, Gunillas katt bor hos oss ett tag, har inte sovit utan tassat runt och busat. Vilket ledde till att Svea inte heller har sovit och bara ville leka med katten. Jag höll på att bli tokig där ett tag, jag var ju så enormt trött. Hua!

Nej nu ska jag ta och göra den dagliga hudvårdsrutinen, som jag råkade glömma igår kväll, så jag ser ut som ett monster just nu! Haha...
Sen ska jag och Svea ut på promenad, hon ska hem till grabbarna och jag ska gå med Syster Ronja på en fik. Hmm.. vilket fik ska vi välja... Hmm... Blixten eller Blixten? Ja vi tar Blixten!

Lightning!

Var precis ute en sväng med Svea.
Skönt ute med lite duggregn men märke till min fasa att det blixtrar hejvilt ute, men inte ett enda muller!!!
Läskigt värre. Jag är skitskraj för åskan och ännu värre nu när man bara ser och inte hör fanskapet!

Haha... Märkte, eller kom på en annan sak idag när jag satt och glodde på Tv.
Spanade på nya serien Färjan på Femman... Haha den båten åkte ju vi med när jag fyllde 30. Haha kom ju ihåg nu att det var lappar överallt att det pågick en tvinspelning.
Ojoj tänk om man skulle dyka upp där... haha man hade ju riktigt skyssta Moves! haha...
Jaja Time Will Tell!

Art

Har lite LatteArt att visa upp, övning ger fördighet.
Dessa är sen en dag då jag fikade med Kecka. Hon är ju för söt för jag gav henne en misslyckad rosetta men hon snurrade lite på koppen och sa: Men titta det är ju en Påfågel, Jättefint!
Haha, så japp, med lite fantasi är man ju en strålande Barista!



Ny Design

Det blev en ny Layout på min blogg igår kväll...
Så ni som tror ni kommit fel... Det är här ni ska vara, Haha!
Nej men vad tycker ni då? Jag själv är nöjd för den är så jag men samtidigt kanske lite väl stilrent.

Kommentera gärna!

Najs...

Va mysigt vi haft det ikväll brudar.
Tzatziki dipp med morötter och gurka, dryck blev Loka Smultron/Citron.
Det doftar fortfarande så härligt SPA-igt här hemma nu.

Nu sitter jag här med en härlig Latte och lite bullar. Mmm...
Ha fått nya PhotoShop CS3 idag och är så ivrig.
Jag älskar att redigera och dona med foton och bilder. Men kommer ta ett tag innan jag kommer in i det, förra PS CS2 var på Svenska och nu är det på Engelska. Jag är väl inte den sämsta på engelska men det är ju inte direkt lika benämningar i PS hahah, dessutom så är det nya funktioner och ny Layout på det.
Ska nog ta och ordna min fina header haha, bloggdesignen råkade ju som bara försvinna sist.
Har ni nå förslag på tema eller färger?

Men Åh...

Kan man få slippa denna värk nån gång?
Jag har så ont i kroppen nu, lunginflammation är inget att leka med...
Som tur är så är det bara en liten rackare som bråkar med mig, men men...
medicinerna gör mig pigg och man är ju lätt rastlös av sig.
Vilket resulterar i att man blir totalt däckad på eftermiddagen.

Ikväll klockan 19:00 har vi ju fotspa här hemma.
Det ska bli så skönt. Lite egntid med vänner och man får pyssla om sig själv.
Sånt blir det ju alldeles för lite utav nu för tiden.

Så trött...

Är så seg i hela kroppen och förkylningen vill inte gå ur... Hua!

Måste bara få fråga vad ni tycker om männinskor som vill förklara för dig hur du ska leva ditt liv?
Tex läs kommentarerna under inlägget "Suck!" där alias Maja tycker att jag skulle tänkt på hur Patrik är eller hur vi hade det innan vi skaffade barn?
Förstår ni hur hon tänker? Vart har jag skrivit om att jag ångrar att jag har mina barn Loke och Love? Jag skrev bara att jag var trött på griniga barn och karlar. Har inte alla mammor det så ibland eller är det fel på mig?
Allvarligt så hoppas jag denna människa kan stå lite mer för sin härliga kommentarer.

Han har vart otrogen ett flertal gånger skriver hon också...
Det är ännu mer intressant för jag jag vet bara en gång, så denna människa sitter med mer info än jag vet själv.
Och är det så att man blivit sviken mer än man vet så vad ska man göra?
Säga, fan att jag inte tänkte till innan jag skaffade barn med honom!!!

Nej aldrig, ångrar inte ens att jag vart med honom, han är en bra pappa för sina barn, kanske inte den bästa partnern, men vad ska jag göra åt det, ja gilla läget och välja väg så klart!
Men aldrig aldrig ångra att jag skaffade mina älskade grabbar Loke och Love. Hade jag inte skaffat barn med denna karl som är lite speciell så hade jag ju aldrig haft mina underbara barn!

Så Maja...
Skulle vara så intressant att höra din sida på det hela och sen hur du kan ha en sån klar syn på det?
Hur du känner mig eller vet hur det är mellan oss, mig och Patrik.


RSS 2.0