Hungrig!

Ååhh... jag är så jäkla hungrig! Barnens far är återfunnen och vi kan gå ner på byn och käka. Idag ska vi prova det nyaste placet på orten. Rooni's Pizza!


Soppatorsk

Idag har det jobbats, barnen har varit på dagis. Jag börja iof dagen med frukost på blixten... Mm... kaffe och en leverpastejfralla. Så Gott!

När kl var 11:00 fick jag samtal på jobbet, haha, det var lilla Ingela som fått soppatorsk i skogen på Uppsalavägen. Hon var på väg till jobbet. Jag ryckte in och lånade mammas bil, haha där stod stackarn mitt i skogen och ingen ville stanna och hjälpa henne... lilla pling då!
Till jobbet kom hon i alla fall, hoppas hon får hem bilen också! Hihi...

Efter jobbet körde min mor mig ner till Tant J som bjöd på fika och häng i soffan. Skönt att få slappa lite... Barnen var med sin mormor, Loke på Leksim och Love hade primetime med Mormor. Sen kom dom hela gänget och hämtade mig...

Nu leker barnen med Lego och jag bara är... Försöker få tag på kidsens far som är totalt försvunnen, pratade med han vid 11:00 senast, sen dess har jag inte hört av honom. Han slutade 13:00 och vi skulle dit och lämna saker... hm... hoppas bara inte det hänt något! Ser ni honom hälsa att han ska ringa då!

Underbart väder, lite kallt, men så härligt med sol! ♥



Snart helg

Nu har det snart gått en hel vecka igen och jag har jobbat utan nåt VAB eller sjukdom. Hostan min sitter kvar men jag mår ändå rätt bra.

Veckan har vart kanon, barnen är hemma och vi bara myser.
I Tisdags var vi in till Uppsala med Mary Kay på Awardsnight, så himla kul att träffa alla kollegor, äta god mat och bara umgås.

Helgen kommer bli väldigt lugn, den enda utfärden jag ska göra är att hämta mina bröder i Värtahamnen. De ska på 24h kryssning med Silja Galaxy. Jag skulle vilja pysa iväg ett tag jag med... men men ekonomin är lite tight  just nu. Får ta och spara ihop lite så jag kan ta med barnen på lite äventyr.
En dröm är ju att åka till nåt varmare land och slappa på stranden, eller så skulle jag vilja se USA, men det lär ju dröja.

Nej nu ska jag fixa lite kvällsfika innan kidsen ska i säng!
PEACE! ♥



Heta pics från Flustret!

   


Utmanad

Jag har blivit utmanad av Syrran. Utmaningen är i sig inte så svår utan du ska helt enkelt gå in på dina foton på datorn välja 6:e mappen och sedan den 6:e bilden och lägga in den här på bloggen. Samt utmana 6 andra..

Först vågade jag nästan inte för jag har en del crazy kort, haha... Men det var inte så farligt!
Detta var det:




Jag utmanar nu dessa sex:

♥ 
Badmotherfucker
♥ Prinsessornasmamma
♥ Betongmorsa
♥ Vimsigastemamman
♥ Tezzybump
♥ Wildasmami

Grrr...

Snart ger jag upp min blogg! Funkar ju aldrig att logga in... fattar inte vad felet kan vara!

NOMINERAD!



Jag har fått en Bloggnominering! TACK betongmorsa.blogg.se
I och med denna nominering så ska jag göra en lista på 5 saker jag inte kan vara utan och även nominera 5 andra bloggare.


Kan inte leva utan:

1. Latte, morgon som kväll.
2. Sveamössan när det är kyligt ute.
3. Internet, åh så kul man kan ha här.
4. Mary Kay, skulle inte klara en dag utan jobbet och produkterna.
5. Mina barn, men det är kanske självklart. 


Och de nominerade är: (har valt de bloggar jag läser mest)

1. www.rocketqueens.blogg.se (besatt av hennes blogg, grymt bra tjejen!)
2. www.eiraheidemo.blogg.se (uppdaterar ofta och har kul saker att läsa)
3. www.tezzybump.blogg.se (MK homie från norr)
4. www.ronjawallgren.blogg.se (systers blogg måste läsas ofta så man har koll)
5. www.biljas.blogg.se (tyvärr verkar hennes blogg borta, måste kolla upp detta)

Sjuk

Under hela förra veckan var jag hemma med barnen för dom var sjuka. Dom hostade så det gjorde ont i mig. Vi fick till och med ta ut nya astmamediciner, det har inte behövet på ett helt år. Trodde dom hade vuxit ifrån det men tyvärr... Jobbigt som sjutton har det varit, framför allt på nätterna.
Nu är dom bra, eller bättre, och kan gå på dagis igen. Men ja vad händer då, jo jag blir sjuk... har vart jättehes i helgen, tappat rösten och mått kass. Idag och igår har jag vart helt sänkt, tror det är feber men inte säker, har ju ingen temp. Hostan är inte att leka med, så pass så jag hostat tills jag kräkits...
Inatt har jag inte sovit nånting, var hemma från jobbet och vaknade till liv igen vid 16:00!!! Helt galet! Sen var det bara till att trycka i sig 3 alvedon, hostmedicin och masa sig ner på föräldra möte på grabbarnas dagis.
Det var ju rätt intressant... hm..

Väl hemma igen vart det två timmar i telen, jobbigt men nyttigt, eller vad det nu kan vara. Skönt att få ur sig saker och ting.

I morgon ska jag ner till läkaren och kolla upp min hosta. Hoppas bara det är en förkylning som satt sig i luftvägarna bara... men känslan säger lite mer än så.

Nej dax att röja undan innan alvedonen går ur mig...



Avslutar med att bjuda på en ruskigt bra låt med Erik Hassle. Måste varna er som är känsliga, den framkallar rysningar och känslor, lätt att fälla ett par tårar. Det är nästan så det gör ont i hjärtat, så jäkla bra är det!


Rättvisa

Varför kan det aldrig vara rättvist för, varför kan inte bara människor låta andra få leva sitt liv utan att lägga sig i eller bry sig...
Kan inte jag bara få leva vidare utan att andra ska tycka och tänka om det, utan att bara göra det mer komplicerat.
Den senaste månaden har jag mått så bra, jag har känt vekligen hur jag växt och blivit ensam men stark.
Men det tar bara en minut och hela ens jobb mot målet bara raseras. Varför? Är det så det är meningen att det ska vara, orättvist, eller är det nåt jag missat på vägen.
Jag har defenitift inte förtjänat det här och jag vet att jag med all rätt bara skulle kunna gå och vända ryggen. Men jag är ju ändå jag och lyssnar alltid för mycket och tar åt mig för mycket.

När man äntligen vågar släppa in nån så mår man bra, jag har fått känna hur det är igen att bli uppvaktad och känna sig viktig. Bara att få nån annan att känna så är ju magiskt. Det där pirret i kroppen när nån rör vid en eller bara säger ens namn kan svårt beskrivas. Jag har fått vara nr 1, det är helt sjukt... jag förstår inte själv vad som händer med sinnet, men grymt är det.

Så vad gör man... fortätter kämpa i ovisshet mot något som varit en dröm men som inte kan ge några som helst garantier på lyckligt slut. Utan det kommer vara en kamp för att få allt rätt igen.
Eller ska man våga chansa, lämna allt och börja en ny väg med nya människor. Här finns det ju heller inga garantier men ingen olycka heller...

Jag är frustrerad och förvirrad!

Melodifestivalen

I Lördags satt vi bänkade för att se den andra deltävlingen av Melodifestivalen. Vad hände egentligen? Hur i h*lvete röstar svenska folket egenligen? Jag blev nästan förbannad... Det är pinsamt. Måns är en produkt, Amy är bara söt, Lilly & Sussi är kult, men är det låtar som ska vidare till finalen? NEJ NEJ NEJ! Den som var ok var H.E.A.T.s låt "1000 miles", den var bra faktiskt. Men men men, den låt som var bäst kom bara femma! Det är pinsamt och helt sjukt, va fan folk, lyssna på låtarna innan ni röstar!! "What if" med Cookies n Beans skulle gått till final direkt, så är det bara!



Alla Hjärtans Dag!

Riktigt trevlig kväll igår, barnen busade hela kvällen, tror dom i säng vid tio halv helva ca. Själv var jag uppe till nästan 06:00 på morgonen!!! Ojoj... det tog ju igen sig idag, man mår som man förtjänar... nästan så man känner sig bakis när man inte har fått tillräckligt med sömn.

Vaknade i morse och behövde inte kliva upp, HÄRLIGT, den var det nån annan som tog hand om, jag fick sova till halv elva. Mmm... Sen vaknade jag av att jag fick en Latte på sängen. Är det inte bäst så säg!? Me Like, härligt att få känna sig lite speciell ibland. Tänk... på Alla Hjärtans Dag! Det hade man ju inte kunnat ana innan...

Spänki and Guys har vart här idag med. Fullt Ös Medvetslös! Brottning på hög niva mellan grabbarna, men det var inge jobbigt, så skönt att kidsen får leka av sig och bränna lite energi. Vi vuxna drack en latte och körde 1000 frågor! ;)

Nu börjar det bli dax för mat, eller i alla fall planering av mat. Jobbigt, har inga som helst ideer på lager.

PEACE! ♥



VINNAREN!!!

Vinnaren av DunnisScarfen är inte mindre än:

www.vimsigastemamman.blogg.se

Stort grattis till dig!


Halloj...

Im' so sorry alla bloggläsare... jag har verkligen problem med inloggningen, vilket gör att jag inte kan gör inläggen här.
Men nu får vi hoppas att det löst sig...

Jag har så jäkla mycket att berätta för er så det inte är sant... har vart på massa äventyr!
Men får dela upp allt på fler inlägg under helgen...

Just nu sitter jag här och tar det lungt, medans barnen leker. De har en "kompis" i helgen.. Hihi...

Nej nu ska det planeras käk...
So long everybody! ♥


Innan eller var det efter utgången i Lördags med syrran... Var på nyöppnade Källan!




Detta var i alla fall innan.. så heta!! Haha...


Galen!

Idag har det vart fel på Bloggen igen, fattar inte vad felet är. Eller är det blogg.se som har problem med sin server? Jaja galen blir jag i alla fall.

Ikväll ska jag och syster ut och äta på nyöppnade Källan. Det ska bli mysigt med en stund själv med henne... Hehe var nära där ett tag att vi fick sällskap!

Nej nu ska jag in i dushen och fräsha upp mig lite. Och ny fin tröja blir det idag med!

Kram på er, mina uppdateringar kommer nog ikväll! ♥

IRRITERANDE!

Ja och nåt så in i bängen mycket också... Jag har inte kunnat komma in i min blogg på senaste tiden. Efter kontakt med proffsen så har problemet löst sig och nu är jag tillbaka. Samtidigt hände nåt med Mail och Bank... antar att det var nå vajsing i min dator. Skitjobbigt när jag haft massor ute på Tradera som ska skickas och det ska fås in pengar från!

Har massor att ordna upp här med inlägg och bilder, samt vem vinnaren av scarfen är.

Har jobbat fullt ut hela veckan, superbra att det är massa extra när det är pappavecka. I morgon eftermiddag ska Bengan och jag dra in till Uppsala, hon skulle spana stövlar och jag vill bara bort från Hallsta. Kanske kan passa på att hitta sig nå snyggt till Lördagen. Då är det nyöppning av vår lilla Krog Källan nere på Centrum., alltså blir det Partey!!!
De har redan öppnat restaurangen för luncher och självklart har man provat och det var super. Dom satsar på lunchbuffe' och a'la carte fredag lördag. Dom får 9 av 10 poäng.

Nej nu ska jag ta en sväng till SolariaÖarna!
See Ya All ♥

FÖRLÅT!!

Jag har helt glömt bort min Blogg! Nej kanske inte riktigt men har verkligen inte haft tid till den. Helgen har vart fullspäckad!! från början till slut!

1. Dragning av vinnaren utav Scarfen kommer göras i morgon.

2. Har haft en helt sjukt rolig helg i Uppsala! Hehe...

3. Har kanske en lägenhet i Uppsala från i sommar... hm...

Orkar verkligen inte skriva nåt idag men jag kommer berätta massa härliga News när jag finner orken!
So Long! ♥

RSS 2.0