Inredning

Nu börjar lägenheten få lite ordning, med betoning på lite! Igår for jag och Ronja in till Uppsala med Loke & Love. Vi började med att göra Gränby, där blev det Massa mat till min tomma kyl, frys och skafferi. Kidsen fick gå in på BR och välja vad dom ville he... mycket riktigt, Blixten bilar, Mack, Dinoco Helikoptern, Chick Hicks och Ramone.
Sen tog vi svängen förbi Ikea, I love Ikea! Där blev det massa tråk som kastruller, stekpannor, diskställ och annat husgeråd. Men visst blev det lite till, Soffbord, lampor, blommor mm

Ska nog ta lite kort ikväll när kamerabatteriet är laddat!

Nu är grabbarna ute och cyklar med sin Pappa och jag hänger här. Ska nog börja fundera ut lite mat. Hm.. Söndag idag, ja det får nog bli hamburgare.
Sen blir det Hudvård och hudvård och lite till hudvård!

So long and peace to you all! ♥

Trötter

Hade jag var en av de Sju dvärgarna i Sagan om Snövit hade jag lätt vart trötter! Jag är så himla trött och seg, liksom småfryser också. Hoppas bara inte jag håller på att bli sjuk!

Men nåt kul som hänt idag i alla fall är att vi blivit en en i vårt lilla MK-team. Så roligt när gruppen växer, sakta men säkert.
Var ju hos Anna idag, det var också så lyckat. Dom vart ju så fina och tjejerna är fantastiska! Jag älskar mitt jobb och jag önskar att alla skulle våga prova det. Mitt liv har blivit mycket lyckligare och jag får så mycket. Och det är ju Rosa... Så fint!

Imorgon måste jag försöka ta tag i alla flyttlådor som ska plockas ur, tyvärr så vet jag faktiskt inte vart jag ska lägga innehållet för jag har inget ställe att lägga det på. Jag har nämligen ingen byrå eller liknande. Men men, rörigt är det nu.
Senare på kvällen är det Hudvård och FotSpa! Så kul så!
Igår var det inte så mycket mys heller... HUDVÅRD! hihi!

Nej nu måste jag hoppa i säng. Mina ögon är så grusiga så nu.
God Natt Folks

Grundarbete

Idag är det jobb hela dagen. Nu är jag på färgen och packar upp saker från Stiwex, penslar, spackelspadar, borstar, kvastar, tjära, mm mm
Snart ska jag hem och packa ihop Makeupväskan för att åka till Anna för lite Härlig Trendspaning! Ska bli så kul så! Vi ska göra Makeuper för att framhäva ögonförgen. Men det blir härlig hudvård också!
Kom ihåg! Underarbetet är viktigast, annars blir resultatet där efter. Precis som när man målar hemma tex.

Ikväll ska jag mysa med grabbarna, äta chips och dricka cola. Dessutom ska Espressomaskinen installeras på sin nya plats! Längtar så efter en god Latte, har vart dåligt med det på sista tiden!

Första Natten...

Idag har vi flyttat in i nya lyan! Det känns väldigt konstigt men samtidigt bra, jag kommer trivas här men det kommer nog ändå vara tomt på nåt sätt. Har fått lite ordning men mycket kvar ändå. Vardagsrummet är väldigt tom, en liten tvåsitssoffa och gardiner, that's it! Hihi men det blir väl mer så småningom.
Gardiner och så passar inte riktigt i färg till väggarna men det får också duga så länge. Bättre att vänta och köpa det man vill ha i stället för att det blir första bästa.

I morgon ska jag jobba hela dagen på Färgavdelningen, och efter det ska jag ha MakeUp och Hudvård med ett gäng brudar från orten. Ska bli så kul att träffa dom igen...

Nej nu börjar ögonen bli tunga, men tror ändå det inte blir så mycket sömn. Känns lite konstigt.
Gott Natt Alla! ♥


Irriterande!

Allt är klart i lägenheten, jag har fixat släp och bärhjälp.
Vad händer då? Jo Vattenläcka i köket!!!
Vilket jädrans helsicke, över 60 liter vatten har jag fått moppat upp! Jag är riktigt jäkla less nu!
Life is fucking me right now!

Men lite solsken, ikväll ska jag göra vad jag älskar... MK Mk Mk

Unitmöte!

Nu är det dax att packa ihop för Unitmöte igen! Jag bara älskar Tisdagskvällarna, de ger mig så väldigt mycket inspiration och glädje! Ikväll är det hudvård men temat på timme två har jag noll koll på. Haha men ja, det kan ju inte bli mer än så bra!

Lägenheten är klar nu med, väntar bara på att få ordning på möbler och inredning också. Ska försöka ta lite kort så fort jag hittar kameraladdaren! Haha... Den är spårlöst försvunnen.


8 dagar kvar till seminariet i Göteborg, Scandinavium, Gothia Towers, balklänningar, hotellfrukost, ROSA ROSA ROSA!

Internet

Nu har jag i alla fall fått in Bredbandet i nya lyan, men har inte flyttat in än... *suck* Har inget släp... Men hoppas på att min kära mor kommer hem snart så jag kan låna det. Kommer ju aldrig in annars känns det som.

På Tisdag har vi Hudvårdskväll i Uppsala, vill du följa med så säg till!
Nej nu ska jag hem och glo på en svart tv. Har precis vart på lite "jobb" hos en pingla med vänner. Snygga blev dom också... Ha det bäst vänner!

Klänningen

Ja nu är det bara två veckor kvar till det stora Seminariet på Scandinavium! Jag läntar så att bara få åka på en liten tur utan familjen. Bara få vara mig själv. Mm.. Hotellfrukost på Gothia Towrs, ja ni hör ju själva... Balklänning 2 dagar i rad!! Ojoj! Har i alla fall hittat en klänning, med hjälp av Ewa, som jag ska ha. Funderar på om jag ska ha den båda kvällarna eller om jag ska ha en Rosa som jag lånat en av dagarna!?

Här är den:


Tradera

Har suttit ut ännu mer kläder på Tradera nu! Lite Dunnis och Svea och mer kommer det... Kolla in på denna länk så kommer du direkt till mina auktioner: http://www.tradera.com/auktioner/smirk


Dongel

Japp det blev en natt med syrrans "Dongel"  ♥TACK Ronja!♥
Har hunnit med att göra massa nyttigheter under kvällen och ja nu natt, Haha! Ska ha den under hela dagen i morgon också när hon jobbar. Såå Bra!

Men det börjar bli dax för sängen. Ögonen går i kors nu, jag har suttit med makeupförslag som jag ska ha till helgen. Kommer drömma om smink nu...
I morrn måste jag upp i hyfsad tid och röja lite. Lägenheten blev klar idag så nu är det bara att gasa.
På kvällen är det Uppsala, As always! Vill nån med på Makeupkväll är det bara att höra av er!

Ni brudar som fått mitt sms om min utmaning. Så snällt att ni ställer upp... ni som inte svarat, tänk på det, please!

God Natt Gott Folk!

Segt

Har fortfarande inget nät hemma eller tele, inte ens tv! Suck suck suck!
Hoppas på att bli klar i helgen nu så jag kan börja jobba lite...

Vad göra!?

Helt otrolig vad man är beroende av nätet.
I och med flytten så är nu telefon, tv och internet avstängt... Shit pommes vad jag har tråkigt. Så tråkigt att jag åkte till syrran och lånade hennes "dongel" Jobbigt när man har massa viktigt att göra och inte kommer åt mail eller info. GAH!
Men nu så kan jag jobba hela natten till i morrn då "dongeln" ska tillbaka. Jag vill också ha en ju...

MakeUp!

Glömde ju att jag haft en sån fin MakeUp idag!
Mineralsminket är så fantastiskt, best of the best!



Det är sant!

Idag när Patrik slutat jobbet sa han -Micaela... förlåt för att jag har vart så otrevlig och grinig mot dig i dagarna!! Det är inte meningen att såra dig.
Jag höll på att sluta andas för detta hör till ovanligheten att Patrik ber om ursäkt. Så därför tror jag till och med att han menar det!

Lägenhetsrenoveringen har fått bakslag, fick idag veta att kökstapeten jag beställt inte finns längre! Det betyder att jag har panik!! Har inte en aning om vad jag ska hitta på i stället. Åhhh blir galen på detta!

Trött

Idag är en seg dag, klockan ör snart tolv och jag har legat på soffan till nu...
Måste bli klar i lägenheten nu men har ingen barnvakt... suck!

Funderar på att gå ut och ta mig en fika med barnen. Japp så får det bli!
Vill nån hänga på så är det bara att gå till blixten. Jag kan tyvärr inte ringa nån för telefonen är avstängd. Eller den är flyttad till nya lyan.

Ha det gott så länge alla!

Ny dag...

Har kommit en liten bit till i lägenheten nu, men det är ändå långt kvar.
Har jag inte barnvarkt så har jag inte tid osv haha alltid nåt som kommer i vägen. Ikväll tex skulle jag verkligen behöva tapetsera två fondväggar men jag ska iväg. Tisdag idag = Unitmöte och idag är det Awardsnight! Så kul med extra tjo och tjim!

Det är även Speedway i Avesta, killarna fick inte åka med mormor idag men nästa tisdag är det hemmamatch igen så då är det fullt ös!
Men bara för att dom inte ska på matchen betyder det heller inte att dom inte tänker på annat än Speedway. För är banan tom kan dom åka där!


Grabbarna på startlinjen!


Vilka är ni?

Hej hej alla...
Nu är jag lite nyfiken på er som läser min blogg...
Det är ett stadigt gäng varje dag och så lite komentarer. Visst får ni vara anonyma men skulle vara kul om ni bara lämnar ett litet avtryck med er egen bloggsida så jag med kan få läsa lite nya bloggar! =)
Ha en underbar dag!

Lättnad

Ringde syster nu... självklart kan hon hjälpa mig idag! Ååhh jag som var så besviken i förra inlägget, men det var så jag kände då. Tack Ronja!
Jag är bara så arg och less på patrik.

Till mina brudar! Har ni det lungt idag så kom på en fika men ta med er kaffe och mjölk! Haha! Och en bulle kanske...

Helvetesdag!

Idag är ingen bra dag!!
Jag är så fruktansvärt förbannad och besviken på barnens far och familj.
Man får ta mig fan ingenting tillbaka när man behöver det. Jag har en hel lägenhet som ska målas och får ingen hjälp.

Patrik är den mest egenkära och största skitstövel jag känner just nu!
I en hel vecka har jag ställt upp när hans äldsta son vart här. Det var jag som hämtade och lämnade honom, lagade mat, fixade allt så han skulle få ha en kanon vecka här.
Jag har hjälpt patrik från allt med att laga maten till att köpa han fiskegrejjer.
Vad får jag tillbaka? Inte ett jädrans skit! Han tycker att jag får ta på mig själv att jag hjälper honom. Han fattar inte ens att han kanske kan hjälpa sina barn lite med... Inte ett förbannat dugg!
Han kan inte ens hjälpa mig för att kanske se det som ett tack eller förlåt, jag är en skitstövel som förstört så mycket för dig den senaste tiden!?

Jag ringer mina syskon som jag skjutsat hit och dit, bjuder på mat titt som tätt, hjälper att flytta mm
Nej den ena är så lat så den orkar inte. Den andra ger fan i det och skyller på huvudvärk när i själva verket det var så att det var roligare att vara på krogen, när man lovat att hjälpa till.
Men stor kram till min Mathias, han hjälpte mig i alla fall i fredags! Super!

Jag kräver inte att alla ska hjälpa mig men jag tycker att familjen kan ställa upp lite i alla fall...
Som sagt idag är det en helvetesdag!

Läser du detta och inte har nåt att göra så kom gärna förbi! Jag är i stort behov av hjälp och lite omtanke, Haha!

Morrn' på er...

Vilken skön dag!
Vilken härlig kväll!

Igår drog jag och kidsen till Uppsala för att träffa Ewa. Eller rättare sagt vi våldsgästade henne, haha! Vi var så välkomna, vi sov över. Men kvällen slutade med att Kim ovh Lollo passade barnen när jag och Ewa tig en runda på stan.
Det började på Terrasen med en öl, sen gjorde vi mellanstop på Burgerking och avslutade på Baren Baren! Det vart en lugn kväll och det är bara så lagom för mig.
Jag var helt slut så när vi kom hem slocknade jag direkt!

Nu är det en ny dag, hemma igen och ska fortsätta målningen i lägenheten.
Först ska jag bara ner till Anna och kolla lite tapeter i lugn och ro.

Rosa!

Är det inte maffigt så säg!?


Kläder efter Väder

Idag har vi varit och hälsat på hos Anki & c/o... Vi var ute hela förmiddagen så jädrans härligt med rusk om man är rätt klädd. Det betyder Galon till kidsen och Gummipjucks på fötterna!
Dom var i lera, skog, gräs och vattenpölar, you name it, Galon fix the Biff!!
Nu har vi kommit hem, fått på oss torra kläder och krypit ner i soffan med täcken och en film innan det är dax att ut och arbeta lite, ska till Moncan idag... vilken film tror ni det blir? Japp The Cars Movie!

Speedway

Ännu en dag med regn... nu är det i alla fall uppehåll. Hoppas det håller i sig för i kväll ska vi på Speedway. Idag är det Rospiggarnas A-lag som kör, kul att få se framtiden köra också.
Anna och Vincent ska möta upp oss vid nya lyan. (bor ju granne med speedwaybanan)
Ska bli kul att komma ut lite med killarna så som får stojja och tjoa lite!

Inredning

Idag har jag vart och valt ut färg & tapet till lägenheten.
Det kommer nog bli superfint...

Mitt sovrum kommer få tonerna av vitt och guld.
Kök i beige, en fondtapet med vit grund och bruna blommiga mönster.
Hallen blir beigebrun rakt av, kulören heter lera.
Vardagsrum lutar åt tonad vit och en fond i turkost mönster.
Grabbarnas rum kan jag inte riktigt bestämma än, ska kolla lite vad dom själva vill.


Nu skall jag strax börja laga lite käk, kötbullar och potatis med gräddsås och lingonsylt. Barnens favorit.
Men det jag ser fram emot ikväll är att Unitmötena börjar igen. Vi som är minst Starrecruiters ska få en alldeles egen utbildning med fantastiska Christina Edefors. Ska bli enorm roligt och jag hoppas på lite inspiration inför det nya seminarieåret! Åh vad jag längtar!!!

Klänning efterlyses!

Jag behöver er allas hjälp nu!
Är på jakt efter en klänning jag missade på tradera. Nu kan jag bara inte släppa den, hade planer för den, stora planer!
Haha... Den är från HM. Om nån råkar ha en hemma eller hittar på nån köp & säljsida så tveka inte höra av er till mig.

Så här ser den ut!


Love..

Nu på kvällen har varit hos Anders & Janina med c/o, kidsen har badat som tokar i åskan och hoppat studsmatta. Vi hade lite av pizzabuffe' till middag. Jättekul att umgås alla, det blir ett stort gäng när vi träffas.
Tyvärr slutade kvällen lite trist. Love blev getingstungen i foten. Den jäkeln satt fast riktigt ordentligt och Love var så rädd. Han är rätt hård annars men nu var han så ledsen och grinade jättemycket, jobbigt när man inte är van vid att han regerar på ett sätt som han inte gjort innan. Han hade ont länge, foten blev jättesvullen.
När vi vart hemma nu på kvällen har han bara gått på tå på den foten. Min lilla älskade plutt.
Nu sover han sött, gick och la sig helt självmant också. Det kan jag säga er hör till ovanligheterna!

Anton sitter framför datorn, precis som grabbar i hans ålder gör... Loke kollar på Blixten McQeen och Bilar så klart, vad annars... Patrik leker med sin nya leksak, pilbåge.. *suck* Boy's will be boy's...
Själv ska jag strax gå till min kärlek, dags för Latte... Haha!

Vad tycker ni?

Funderar på att lägga ut lite mer saker på tradera, vad tycker ni?
Barnkläder framför allt men sen kanske lite Sveakläder också, ja det med barn iof!
Så vad tror ni... JA eller NEJ

Min kärlek...

En kärlek som inte kan beskrivas med ord,
men en bild säger mer än tusen ord!




MakeUp!

Detta blev dagens MakeUp! Lätt naturlig look som är en av mina favoriter. Toner av rosa och brunt.
Hm...




Ny dag...

Ny dag med nya tag.
Började dagen med Latte som vanligt Idag fick jag nästan till en rosetta, man ser i alla fall att det är på g att bli något, haha!
Vad ska man mer hitta på idag då? Regn ute så det begränsar ju möjligheterna lite. Anton har Edvin här och dom sitter framför datorn, jättebra, inte! Hm.. Vad hitta på som sagt...
Loke och Love kör speedway på sitt rum så deras fantasi är det inge fel på.
Vi har tvättstuga idag, måttligt roande...
Haha man kan tro att jag är på riktigt dåligt humör, men det är inte så, lovar, bara litte bitter kanske Haha!

Nej nu ska jag göra min dagliga hudvårdsrutin och kanske nån Make!



Dagens Latte!


Mode & Skönet

Tre Magazines som jag gillar. Sofies Mode också men det kommer inte ut varje vecka av nån konstig anledning. Nån som har svaret? Men dessa tre är ändå bäst, Kläder Hår och Makeup. What more do a woman need?



What to do?

Oj det var visst ett tag sen jag skrev nu...
Har haft fullt upp som vanligt.

Torsdag: Jobb sen åkte jag Loke och Love till Uppsala för att hänga med Ewa och tjejerna. Vi åt finmiddagtillsammans på McD och lyssnade på åskan som brakade loss.
Passade samtidigt på att hämta Anton som skulle komma över helgen.
Fick nycklarna till lägenheten! Hihi...

Fredag: Jobb, men bara tre timmar mellan 8:30 och 11:30.
Efter jag hämtat kids på dagis så tog vi en fika på Blirren, Jag Mamma, Loke, Love och Anton. Så mumsigt, tog en baguette med räkröra.
Vi gick sen till Plaskis för att plaska loss lite. Där var Brudarna redan och fikade. Det var ju inte direkt varmt men kidsen badade ändå.
Pappa kom efter nån timme och hämtade grabbarna.
Jag tog med mig Anki & Bengan för att titta på nya placet. Det var tyvärr inte så kul för det var inte fräsht. Dessutom när vi skulle åka därifrån så kom en otrligt otrvlig herre fram och skällde ut oss för vi inte hade där att göra. Vi fick inte parkera där mm mm. ojoj han kallade os för ungjävlar, kärringjävlar och satkärringar bland annat.
En annan som är lite het när det gäller sånt kunde ju inte knipa och sa vad jag tyckte om honom hahha fast inte alls lika otrevlig som han var.
Jag var så arg när jag kom hem så jag slängde iväg ett mail till hyresvärden! haha... gubbj*vel!

Lördag: Jag fick sovmorgon! Hallelulja!
Efter frukost kom barnens farmor och vi tog en repa till Järnhandeln. När vi gick därifrån bestämde vi oss för picknick uppe i Orionparken. Grabbarna cycklade på BMXbanan och vi drack kaffe.
Loke alltid lika envis och galen som vanligt, skulle cyckla ner bakvägen från startrampen. Skitbra! INTE! Rakt ut i stupet bland massa sten. Det gick bra som tur var men vi gav upp picknicken för att åka hem för lite middagsvila.
Middag blev hemgjorda vitlöksburgare!

Nu är kvällen här, barnen sover och jag njuter av en Latte! Mmm...

RSS 2.0