God Morgon

SNÖKAOS IGEN! Suck suck suck! Visst det är ju jättefint men jag är så trött på detta nu. Jag vill ha vår ju! Krokusar och sol. Fika ute kanske grilla korv... ÅÅhh... Nedrans snö!

Vi är hemma idag igen! Love har troligtvis Krupp igen. Han hade riktigt jobbig hosta inatt, lät precis som när han hade krupp för ett år sen, då var vi tvugna att åka in till Akademiska och få behandling. Nu är det inte lika mycket men man känner igen själva hostan. Ringde vårdguiden igår och hon tyckte också det lät som det, så det är bara på med medicineringen igen! Airomir & Pulmicort 3 resp 2 gånger om dagen.

Här i familjen har båda grabbarna förkylningsastma, Loke får även astma vid allergi, han är allergisk mot Timotej, gräs alltså. Förra sommaren svullnade hela han upp, såg ut som en michelingubbe
Har vart mycket problem med deras andning sen de var små.
Loke hade jättesvår astma när han var ca 10 månader och ingenting hjälpte, vi skickade tom på lungröntken, men det hittades inget. Efter en månad utan resultat så fick vi en redig kur av medicinering, svindyrt var det också, men det var nån form att utrensning han fick och tjoff så vart han jätte bra. Men så fort det blir förkylningstider så kommer det tillbaka.
Love började sitt liv med den svåra formen av RS-virus och fick sondmatas (finns ett inlägg här på bloggen om det) sen har han även haft kruppanfall... allt detta tror dom är efterslängar av just RS-viruset.

Hittade en riktigt bra sida om BarnAstma förut. SÅ alla ni som har kids med förkylningsastma eller allergiastma in och läs här. Riktigt bra sida med lättförstålig text och den senaste informationen. Klicka på bilden för att komma till hemsidan:




Nej nu ska vi äta sen frukost efter en lång natt. Alla sov länge idag!
KRAMAR ♥

Kommentarer
Postat av: Anonym

Kramar till dig med!!!/kekka

2009-03-11 @ 14:08:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0