Gissa?

Snart kommer barnens Farfar, då blir det _ _ _ _!
Ja vad blir det?


Ja det var ju klart det vart FIKA! Vi drack kaffe och åt Brownies, barnen fick glass.

Måndag

Japp då var det arbetsdag igen då och här sitter jag på min lunch, en Billy's Pan Pizza och en burk Coca-Cola. Rätt skönt faktiskt att jobba lite, värmen ute gör mig helt väck.
Igår var vi på Beachen hela dagen, det blev Bergby denna gång. Vilket härligt ställe, lagomstort och inte så mycket folk. Träffade på Bengan med sällskap också, hon stekte för glatta livet, tom ett dopp, så vågad är inte jag. En annan ligger helst under ett parasoll och glassar sig.
På kvällen grillade vi igen, det går ju som inte att misslyckas med det. Alla åt tills det sa stopp. Men det var varmt, Loke satte sig till slut på maken under bordet och åt, strax efter gjorde Love detsamma, haha!
Stackars Loke, han är helt slut på kvällarna, allergin är bara för mycket, igår var ögonvitan helt uppsvälld och det såg ut som gellatin. Han nyser och snorar, ögonen rinner och kliar, varje morgon får jag badda med ljummet vatten så han ska få upp ögonen.


Så här såg han ut i går kväll:




Nej nu är det väl dags att göra ett ryck i kassan innan jag slutar klockan 14:00
Efter det ska jag snabbt hem för att byta om, vi ska ner till min kära mor på FIKA.
Avslutar med ett underbart kort från helgen när vi var på Beachen, det är Loke, Love och deras storebror Anton.
Vilket härligt foto i kvällssolen va?



Värme = Nice

Det är ju helt underbart ute, eller kanske aningen för varmt men jag klagar inte. Idag har jag jobbat förmiddag på Bolaget, sjukt mycket folk idag och vi var bara tre pers, inte så bra men det gick.
När jag kom hem så grillade vi ytterfile' och kyckling, gjorde olika grillspett med härlig citrusmarinad. Mmm... När vi var färdiga var vi så gott som genomstekta själva eftersom det var ca 100 grader på uteplatsen. För att sänka tempen så tog vi oss ut till Herräng och vår egen favorit Beach. UNDERBART är milt sagt! Till och med Svea badade, hon simmade, för första gången och det var så kul att se. Själc satt jag mest och njöt i solen medans mina karlar plaskade.

Nu är vi hemma igen och jag är läskigt sugen på kaffe, blir en regular brygg kaffe ikväll med en brownie. Till karlarna har jag köpt chips, dricka och godis. När dom somnat då ska jag njuta av en härlig tallrik Rocky Road.

Rock On Homies!
/ Mican The Ghetto Star ☆

Fredag

Dagen började med frulle på Blixten igen, vi hade inget hemma att äta, bra ursäkt va!? Haha...

I bilen på väg till jobbet får jag höra på radion att Michael Jacksson avlidit. Det var bara hans låtar som spelades och så skulle det förbli resten av dagen.
Väl på jobbet var det lika dant på den radion, Jacksson Jacksson Jacksson, vilken stjärna han var. Denna dag kommer klassas lika högt som när Lennon avled mf, man skulle alltid minnas den här dagen och man skulle komma ihåg vart man befann sig när man fick beskedet.
Jahaja, jag fick minasann tänka till en och två gånger innan jag kom på att det var för en timma sen i bilen.
Nu gillar jag allt han gjort och hans låtar, men hallå, måste man vara så dramatisk? Det var inte länge sedan denna mannen vart uthängd och påhoppat för att han var omänsklig, pedofil mm mm Nu när han är död så är det ingen som talar om det.
Hur som helst så var han grym på det han gjorde, The King Of Pop!

Nej nu är lunchrasten slut och jag ska fortsätta förse svenska folket med alkohol!

ROCK ON! /Mican☆

TRÖTT

Oj vad skönt med sovmorgon, jag och Loke drog oss ända till nio innan vi klev upp. Love sov hos farmor, inte helt ovanligt! Klockan tio var det dags för dagis, jag bytte ut Svea till Love och vi for iväg. Så glada grabbarna var när vi kom till dagis då, dpm hade fyllt en stor pool, grabbarna älskar att plaska.
Själv hade jag en timma kvar innan jag började så jag tog mig en brunch på Blixten, lungt och skönt.

Efter en dag på jobbet kom jag hem helt slut. Orkade inte ens laga mat så det fick bli Potatissallad och Rostbiff, iof inte helt fel. Barnen hade hämtats av farmor för putte jobbade sent han med.
Nu på kvällen har vi varit ute och plockat i odlingarna, Love har traskat med farmor hem igen och Loke har lekt med vattenpistoler med grannungarna.

I morgon är en stor dag för grabbarna då kommer deras storebror Anton till oss. Ska bli jättekul att få umgås lite med honom. Får se hur länge han stannar.

Nej nu ska jag ta och trycka i mig lite Rocky Road innan sängen kallar!

Måla måla

Efter en supernice frukost med syrran så åkte jag och Loke hem för att fixa ordning poolen, Love hängde med Ronja till vår farmor för att hälsa på.
Nu är grabbarna hemma igen båda två och de är full lek och massa bus. Det plaskas och donas, tom Svea har tagit sig ett dopp.
Jag ska fortsätta med mina inredningsprojekt, först ska en spegel målas klart och sen ska det grundmålas lite brädor. Jag efterlyser fortfarande spillvirke om ni har något liggandes...
Nej nu måste jag komma igång.


Kolla in sommarbruttan, haha:


Ledig

Idag blev man ofrivilligt ledig, det var chefen som glömt att säga till att han ändrat lite i schemat. Haha... tokigt men jag klagar inte.
Så nu sitter grabbarna och äter lite fil innan vi ska ner och ta en fika med Ronja på Blixten. Mm.. så gott det ska bli med kaffe!
Sen ska vi kanske ner till plaskis eller så tar jag bara och fyller upp grabbarnas BatMan-pool här på gräsmattan. Vi får se, det är ju rätt skönt att vara hemma också...
Nej nu blir det till att skynda sig...

Ha en underbar dag alla bloggläsare!


RIK?

Är du rik, då menar jag läskigt rik? Jag är i behov av ca 900.000:- Haha... har nämligen änligen hittat mitt drömhus! Det är precis som jag vill ha det, läskigt att se det på bild sådär bara.
I verkligheten var det ännu bättre. Jag vill, jag vill, jag vill!!! Kan inte nån underbar människa, som känner att dom inte behöver sina pengar så mycket, bara skänka mig den summan... jag gör vad som helst, nästan!
ÅH Jag blir galen på sånt här, tänk om man hade ett gäng miljoner på bakfickan, då behövde man minsan inte drömma, bara att köpa det när man hittar det!

Eller vet du hur man får tag på 900.000:- bara sådär? Haha jag tänker inte råna nån bank!
Nej nu ska jag gräva ner mig! HEJ DÅ!!!

Länge sedan sist

Men det har varit så segt här hemma... Jag har haft någon form av magsjuka tror jag, kräkits och haft superont i huvudet, nästan migrän. Det har hållt i sig i två dagar nu, blä...
Men idag är det bra men jag är så himla trött, det suger musten ur en.

Nej nu ska jag fortsätta tvätta och städa lite, barnen är ute och leker i det underbara vädret.

Ny dag nya tag

Vaknade i lagom tid vid 9:30 idag. UNDERBART! Blev väckt av att Love kröp ner brevid mig och ville mysa, mm... Efter ett tag kommer Loke skrikandes, Jag måste Bajsa!!! Haha... in på toa grinandes, stackaren såg ju inget heller. Ögonen var igensvullna och ihopklibbade. Hans Timoteij allergi är riktigt jobbig nu. Men toalettbesöket löste sig och han fick ögondroppar sen var saken biff och svullnade gick ner.
Jag tog mig en morgon cykeltur ner till affären för lite inköp till en härlig frukost. När jag kom hem doftade det underbart nybryggt kaffe. Vi dukade upp på uteplatsen och bara njöt.
Nu har jag rensat i mina odlingar, barnen leker med sina kompisar, hundarna busar och Putte är och fiskar. Svenssonlivet är ju ändå för härligt. Senare ska vi packa ihop oss och pysa iväg till Öshammar och campingen, min mamma ska bjuda på middag i husvagnen, supernice!

Livsnjutare!?


Midsommar!

Glad Midsommar på er alla underbara bloggläsare och vänner. Hoppas ni får en kväll att minnas tillsammans med nära och kära, ta vara på varandra och gör inget som jag inte skulle göra!
Vi kommer fira med underbara vänner som jag värdesätter högs just nu. När vi började planera midsommar så donade jag och fixade tusen saker, tyvärr så blev det inget med det, vilket resulterade i att jag nu rivit tre små rosa kuvert. Your loss you missrable people. Jag kan med stoltet i alla fall lämna er och säga att jag inte förlorar något, det är det ni som gör och jag tror faktiskt ni vet det också.

Idag vaknade vi tidigt och har legat i sängen och myst hela familjen, så jäkla skönt! Nu har jag hunnit vara på Ica, med en miljard andra, för att köpa det sista, men antar att det fattas något fortfarande. Maten ikväll kommer bestå av grillat med inslag av traditionellt. (tur där med ruccolan Tant J) Men egentligen spelar inte maten så stor roll så länge man har gott sällskap... haha, smaskens!
Innan mat och prat ska vi iväg och spana in Midsommarstången. I år blir det i Häverödal, har varit där för många år sedan och det var supermysigt. Kul för barnen med dans, fiskdamm och fika (för jag behöver inget fika jag inte).

Nej nu ska det röjas lite innan kalaset är ett faktum!




Norrtälje Akut - Röntgen

Vid 09:00 i morse så var Putte till Läkarmottagningen här på byn för att kolla sin nacke och rygg. Han har smärtor 24 timmar om dygnet nästan, hans hummör är super, inte. I alla fall fick han arslet ur och bokade en tid, när han kom dit klämde dom lite och konstaterade att han skulle Röntgas.
Han fick en akuttid och vi packade ihop hela familjen + barnens farmor och hundarna och for iväg. Vi släppte av barn, hundar och farmor hos Puttes Mormor medans vi åkte ner till Akuten.

Och här är vi... Vi har väntat och väntat. Först en magnetröntgen, sen vänta och vänta, sen en vanlig röntgen, sen vänta och vänta... Nu väntar vi på svar från någon doktor om vad näst kommer?

Ses nån gång när vi väntat klart!
/Mican i The Hospital ☆

SOL!

Vilken underbar morgon, eller jag somnade på soffan igår så jag har onte överallt i min kropp, känner mig  smått snedvriden, men annars är det ju bra, vad lite sol kan göra.
Vi ska äta frukost strax, ska bara ta ut Svea en sväng så hon får göra sitt innan sin frukost hon med. Kaffet står på redan och bubblar och fräser, Mm... doftar himmelskt.

Idag kanske Love ska åka till Norrtälje med sin Farmor och Loke gå till badhuset med sin Mormor. Jag då, jo jag ska städa och röja ännu mer, det ser ut som ett bombnedslag här hemma, kartonger och säckar överallt.
Får som ingen struktur på sakerna, skulle behöva proffesionell hjälp tror jag...


Ett förvaringssystem i den här stilen är vad jag behöver:


Segt och hungrigt

Trött, ont i huvudet, kroppen och halsen... Kan detta inte bara ge med sig? Hostan har typ kommit och gått varannan vecka nu i ett halvår. Är det dax att kolla upp det då kanske?
Så trött idag så jag hoppar över Uppsala ikväll och vilar i stället.

Nu är jag dödshungrig, hoppas Putte kommer snart så man får i sig lite käk. Ja eller det lär väl dröja en timma till minst. Får bli en smörgås med Salami, inte fel det heller.

Sitter med iver och väntar in lönen också, för att sprätta dom direkt på massa räkningar. Känns som alla räkningar kommer just denna månad, hm, varför känns det så varje månad? Haha!
Ska i alla fall ta mig råd att göra klart lite inredningsprojekt. Det jag behöver är spillvirke, har ni något liggandes som ni tänkt kasta kanske så hör av er,  jag tar tacksamt emot det!

Nu ska jag vika lite till tvätt innan smörgåsen ska intas.
Rock On! /Mican ☆


Bjuder på en rolig historia:

En kvinna går längs en strand och hittar en flaska... plopp, en ande poppar ut.
- Du, tack för att jag fick komma ut, men jag har inte varit här i så länge så du kan bara få EN önskan, så begrunna detta noga... 
Kvinnan gick fram och tillbaka och så sa hon:
- Ande, jag har alltid velat fara till Hawaii, men jag törs inte flyga och jag åker inte båt. Jag älskar min bil och vill att du bygger en bro härifrån till Hawaii så jag kan åka i min bil dit.

Anden såg helt förstummad ut.
- Är du från vettet? Sa anden. Inte fan kan jag bygga en bro till Hawaii härifrån, har du tänkt på miljökonsekvenserna? Vi kommer få FN, Greenpeace, WWF m.m. efter oss! Nä, du får önska något annat!!! 

Kvinnan gick länge fram och tillbaka och så:
- Ande! Jag är 45 år och det är en sak jag ännu inte förstått.
- Vadå?
- Jo, hur karlar tänker, kan du förklara det för mig? 
- Ha, lätt! Det är så här att..., anden blev tyst,  Jo om du föreställer dig... Om man... Alltså...
Anden blev tyst en lång stund.
-Du, sa anden, vill du ha 4, 6 eller 8 filer på bron?

Underbara Morgon

Så härligt att vakna upp på morgonen och se hur solen skiner ute! Man blir så mycket gladare och piggare på en gång. Det behövs verkligen, men vad jag förstått så kommer det vara regn hela denna vecka också. Men nu ska vi leva för dagen och bara njuta av denna sol så länge det bara går!

Jag har inga som helst planer för dagen, men det skulle behövas vika tvätt, jättekul. Nej men det måste ju göras. Har ni vägarna förbi eller har det trist, kom och ta en kaffe med mig. Allt för att slippa vika tvätt, haha!

Nej nu ska det bli en härlig frukost!
Ta vara på solen... /Mican ☆

Nytt i Hemmet

Så nu har jag tryckt i mig 17 Ton godis och 10 Ton chips. Ja det känns så i alla fall! Är smått illamående nu. Men nöjd är jag ändå över de nya detaljerna i vårt hem.
Spana in vad bra det blev med bordstabletterna och för att inte tala om kuddarna min mor gjort till kidsen. Det är de minsta blåa med vita stjärnor hon gjort! Morsan är Grym!!! Själv håller jag på med en tavla till sovrummet, men det håller jag hemligt, blir en liten surprise senare!


 

Home Makeover

Idag har Tavlorna kommit upp! Det blev väl sådär och det för att jag inte fick dit dom där dom skulle vara i vardagsrummet. Det gick helt enkelt inte att spika i något i väggen! Hade tom betongkrok men men, det var inte en suck. Så jag fick snällt flytta plats till hallen i stället. Nu var jag så irriterad och sur så tavlorna som kastades upp på väggen, snett och vint blev det! Vad tycker ni?

Idag anlitade jag min kära mor för lite sömnad. Hade ett par kökshandukar som jag ville göra nåt med och jag fick ide'n att köra bordstabletter utav dom, det blev det och det vart asbra! Sen överaskade mamma med att göra två kuddöverdrag till Loke och Loves rum! SÅ FINA! Ska ta kort på de med lite senare...

Här har vi tavelväggen:


God Morgon

Eller är den god, det är ju så grått, regnigt och trist ute. Vad sjutton ska man hitta på idag då? Fotona ska upp på väggen, men det lär ju inte ta en hel dag i alla fall. Gjorde klart allt med ramar etc i går kväll/natt.
Första dagen på min sista semestervecka och jag börjar känna panik, har ju inte fått se solen på två veckor nu ju. SMHI har i alla fall lovat sol på Tisdag så jag hoppas det stämmer.

Nu sitter jag och väntar besök, min underbara Eva som ska komma över och FIKA. Vi ska planera lite kul Mary Kay Event och andra små påhitt. Ska bli härligt med morgonens första kaffe! En bra grund för en bra dag...

Stövlar

Jag behöver verkligen ett par gummistövlar! Det har ju regnat i snart 2 veckor, kan tänka mig att det kommer regna mer i sommar. Men jag vill ha ett par skyssta stövlar, har letat lite och har hittat några.


Gummistövlar från engelska SpotOn! Finns att köpa på www.have2have.se
Pris SEK 398,00




Ed Hardy Women's Rainie Houndstooth.
Finns på www.shoes.com De här är mina favoriter! VILL HA!!!
Pris $94.99


Tavlor

Sitter med massa foton och sorterar här i datorn. Ska skriva ut och rama in dom ikväll hade jag tänkt, men det är ju en hel del att gå igenom. Sen att sätta in allt i ramar och få upp dom, det blir ett jobb för sig. Får ta hjälp av snickarkungen Patrik tror jag.
Förut hade vi massor av inramade foton i en klunga på väggen och det lutar nog att det får bli det igen, det är ju bara så snyggt, tar ett foto sen och visar resultatet.

Bjuder på några motiv som ska upp:




LISTAN

Sitter här hemma med feber och frossa, ont i hela kroppen och inga värktabletter! Åh vad det är synd om mig... Nu undrar ni säkert varför jag inte går och bäddar ner mig!? Jo jag ska nämligen åka in mot Norrtälje igen i natt för att hämta syster från hennes bravader i Västerås.
Så för att fördriva tiden har jag nu bestämt att göra en klassisk lista!

Lista

1. Hur gammal är du om fem år? 36! Jo det är sant!
2. Vem var den sista du träffade? Grannen, spanade in hennes möblering.
3. Hur lång är du? 166cm
4. Vilken var den senaste film du sett? En Komedi om ett par som gör amatör-porr-rulle, minns ej namnet.
5. Vem ringde du senast? Barnens farmor, Gunilla
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Var det skönt att bada, till Grannen.
7. Vad är dagens planer? Snarare nattens, det är ju att köra bil.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? SMS
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? Skilda, pappa lever ej tyvärr längre.
10. När såg du senast din mamma? I Torsdags
11. Vilken ögonfärg har du? Blå/Grå
12. När vaknade du idag? 06:00
13. Har du någon gång hittat en katt? Nej
14. Vilken är din favoritplats? Något fik som serverar god Latte.
15. Vilken plats föredrar du minst? Fd Farsans, krog på byn.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Någonstans i Uppland.
17. Vad skrämde dig som barn? Åka buss själv till skolan i lågstadiet.
18. Vem fick dig att skratta senast? Loke
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? Nej
20. Har du stationär eller bärbar dator? Både och
21. Sover du med eller utan kläder på dig? Både och
22. Hur många kuddar har du i sängen? 8 st, mest för att det är snyggt
23. Hur många landskap har du bott i? 3
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Jajjemensan
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Skor
26. Är du social? Ja det är nog en av mina starkaste sidor
27. Vilken är din favoritglass? Nogger
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon?  Resa och unna min familj massor
29. Tycker du om kinamat? Love it!
30. Tycker du om kaffe? Can't live without it!
31. Vad dricker du till frukost? Kaffe/Latte
32. Sover du på någon särskild sida? Tror inte det.
33. Kan du spela poker? Ja men inte bra, kan reglerna.
34. Tycker du om att mysa? Oh Yes!
35. Är du en beroendemänniska? Nja, vad är det?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Japp
37. Vill du ha barn? Eh ja, har ju två, vill ha fler, Massor!
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? Japp
40. Föredrar du havet eller en pool? Havet
41. Vad spenderar du helst pengar på? Barnen och familjen
42. Äger du dyra smycken? Nej, nåt kanske.
43. Har du någon gång testat narkotika? NOPE! Hate that shit!
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Alvedon
45. Vem är den roligaste människan du känner? Många som är roliga!
46. Välj ett ärr på din kropp? Knät, operation.
47. Vad har du för ringsignal? Haha egeninspelat.
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Absolut, 70's
49. Flirtar du mycket? Nej det kan jag inte påstå.
50. Vart togs din profilbild för din blogg? Utanför mitt hem.
51. Kan du byta olja på bilen? Nja, men jag skulle kunna om jag vart tvungen.
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, aldrig fått böter eller liknade.
53. Vilken var den senaste bok du läste? Miracle Happends -Mary Kay Ash LÄS DEN!
54. Läser du dagstidningen? Nej men finns den på bordet så.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Nej
56. Dansar du i bilen? Haha, ja ibland.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Bandit Rock eller MinRadio.se
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Loke och jag övade på namn och bokstäver.
59. När var du i kyrkan senast? Förra helgen, konfirmation.
60. Vilka personer utmanar du? Alla som vill!

Pojke - Flicka

Kan det bli mycket sötare än så här? När man blandar underbara skatekläder med bebisar blir det bara så RÄTT! Dessa set finns att köpa för ynka 329:- hos JUNKYARD

Baby Set "Fader Crib Pack - Black & White" - V09

Ett set från Etnies för de allra minsta.
Material: 100% bomull.


God Morgon!

Ja eller jag vet inte om det fortfarande heter God Morgon kl 10:30, men vi säger så. Idag var vi uppe med tuppen, redan kl 06:00 Vi körde då Ronja till Norrtälje som skulle vidare till Västerås med jobbet.
När vi ändå var inne så passade vi på att äta frukost från McDonalds. Jag tog en Bagel och grabbarna åt Hash Brown och dom älskade det! Hehe... härligt!

Nu är vi som sagt då hemma igen. jag har tvättat och grabbarna har vart skitduktiga och städat hela rummet själva. Nu fattas bara lite dammsugning.
Kaffet står på, har bjudit ner grannen på en FIKA, men jag börjar undra om hon somnat om! Haha...


När jag ändå bara sitter här och fördriver tiden så kan jag ju bjuda er på en liten väderprognos:


YES!

Idag gick jag upp med tuppen, eller inte, och städade bilen. Idag var det ju dags för besiktningen. Väckte grannen, vi tog en kaffe på gräsplanen med dogsen och sen körde vi gärnet. Bilen blev så fin så.
Sen bar det iväg till Östhammar, hämtade upp Sputnick först på jobbet. Gissa om det gick bra på besiktningen? Haha... Inte ett fel! Så grym vår bil är!
Innan vi åkte tillbaka passade vi på att handla på Coop och Zim Zala Bim. Kul med massa billiga prylar. Fyndade ett stort solskydd till bakrytan på bilen, ett med Spiderman på, gissa om grabbarna kommer bli nöjda!

Nu har vi ätit precis, en underbar dragon och kycklinggryta med pasta. Snart är det dax för kalas, grannens son som blir 7 år. Perfekt nu med lite fika på maten!

See Ya All Later!
/Mica in The Ghetto! ☆

Snart helg...

Nu sover hela familjen och här sitter jag och laddar inför sängen också. Har vart en fartfylld dag idag igen. Började dagen med sovmorgon, UNDERBART! Tack Putte! ♥
Sen kom Lokes och Loves kompisar Gabriel och Melwin över, deras Pappa hjälpte vår Pappa att starta vår Volvo som stått över vintern, den ska nämligen besiktigas i morgon. Vi mammor hängde lite, deras gigantiska hund var med också, så vi tog oss ut på planen här och släppte dom. Ja deras hund har labbar som är lika stora som Sveas kropp, haha, lite skillnad i lek.
Men Svea var kaxig och sa ifrån när det blev för mycket, inte för att det hade nån större inverkan på honom, men men... haha!

Nu på kvällen har vi varit i Uppsala på skolavslutning, grabbarnas storebror Anton som hade sista dagen idag. Så kul att träffa honom, jäklar så stor han har blivit, Patrik får nog passa sig snart haha. Kul för grabbarna att träffa honom också och även sin Farfar Becke. Dom är ju så jäkla lika alla karlar i den släkten! Loke är nog den som minst liknar dom, han är en kopia av mig när jag var liten!

I morgon är det ju som sagt dax att besiktiga Volvon. Hoppas hoppas den klarar det utan anmärkning. Men vi måste städa den, den ser ut som ett bombnedslag just nu. Som tur är har Annelie "Grannen" kläckt ur sig att hom älskar att städa bilar, det snappade jag fort upp så nu har hon ingen återvändo! Hehe!
Men vädret ska visst inte vara så bra i morgon så då kan det bli bökigt med dammsugning av den, vi får la se!

Nej nu ska jag ge mig med mitt dravel.
God natt from The Ghetto! ☆

www.evilout.se

Tänkte tipsa om en sida med så enormt grymma barnkläder... Evil On The Outside! Har beställt mycket härifrån när grabbarna var mindre. Me Like!


EVIL ON THE OUTSIDE 
The coolest gear for babies and toddlers with a sense for evil style!

Sedan starten november 2005 har de varit Sveriges största internetbutik med inriktning på riktigt coola barnkläder. Här hittar du många coola barnkläder bla, goth kläder, punk babykläder och rock för bebisar.

"Idéen tog form under graviditeten då man skulle "boa" inför äldsta sonens ankomst. Då insåg man hur begränsad marknaden var på just barnkläder, hur svårt det var att hitta  babykläder som föll oss i smaken,  dvs som inte massproduceras eller kom enbart i färgerna blå, rosa, vit och beige  med gulliga tryck på. Därför har vi  samlat det bästa från de bästa utländska klädmärkena inom alternativa kläder för barn. Vi arbetar hårt för att förnya oss och få tag på det bästa på marknaden, kolla därför regelbundet in våra nyheter."


Nyheter från Webshopen, man får ju ett vill-ha-begär av att bara blinka till på plaggen!



Rastlös 3000

Japp... Fruktansvärt rastlös är jag, inte det minsta trött heller... dubbelsuck!

I morgon ser det ut som att vi ska in till Uppsala på skolavslutning, grabbarnas storebror Anton som ska påbörja sitt sommarlov då. Ska bli jättekul att träffa honom, det var ett tag sen nu. Grabbarna saknar honom så enormt mycket.
Min kära mor ska med också, vi snikar på hennes bil in och hon får gå på sin Quiltbutik, två flugor i en smäll!

Fredag, ja då ska bilen besiktas, håll tummarna. GammelVolvon har nämligen stått hela vintern, haha. Men det ska nog gå bra, borde inte vara nå fel på den, förutom att batteriet lär vara tvärslut. Men det ska nog gå att ladda upp igen.

Inte blev det nå kort på Svea heller som jag lovat. Provar i morgon igen. Har vart för mycket idag, inte direkt bussy men ändå inte mycket tid till plåtning av Schnauzer.

Nja ska man ta sig en kaffe kanske? Ja det ska jag. Jo en kul grej, beställde massa kort härom dagen och idag dök dom upp i påstlådan. Så jäkla kul att kolla på, inte bara ha dom i datorn, inte riktigt samma känsla. Nån dag när jag har tid ska jag gå igenom hela datorn och beställa så det står härliga till!


Bjuder på ett foto från beställningen:


Tradera

Så var man igång igen då med nya Tradera Auktioner. Denna gång har jag lagt ut lite härliga ljus och hållare från Populära PartyLite. Så in och fynda med er!

Klicka här: Mina Auktioner

Dog Fashion

Se hit alla doglovers. Nu säljer jag några härliga tröjor till hundar. Har gjort några felköp och orkar inte returnera dom. Tänkte att Svea skulle få nån cool outfit, men jag är ju kass på detta med hundstorlekar. Så dessa passar mindre hundar, hur små vet jag ej, Svea är DvärgSchnauzer och hon skulle behöva en eller två storlekar större. Helt oanvända!


Zlatan:

"Ibrahimovic" nr 10

Liten storlek ca 32 cm i omkrets

Pris: 99:-






Brazil:

Ca omkrets 40cm

Längd ca 29cm

Pris: 149:-




Sommarklänning

Är sugen på en sommarklänning men som vädret är så känns det så avlägset. Dessutom ska jag ju jobba hela sommaren. Frågan är, kommer jag ha nytta av en sommarklänning? Klart jag har! Har spanat in två stycken på H&M. Har ni fler tips på liknande så säg till!


Semester = Regn

Är inne på min andra semestervecka och regn idag. Otippat! Hoppas på en fin vecka nästa vecka när det är midsommar och allt, min sista semestervecka. Har två veckor sparade till i augusti september ifall vi får något infall och hittar på något spännande.

Idag ska jag inte göra mycket, på sin höjd sätta på en maskin med tvätt och sen hänga den. Idag är en vilodag tror jag, blir lite lat när vädret är trist. Ska sätta på en härlig kopp kaffe nu och sen själv sätta mig i soffan med grabbarna och titta på barnprogram. Man kanske ska ta och bjuda över grannen, förlåt Annelie, på en kaffe också...  japp så får det bli.

Nu måste ut med Svea en liten sväng först, lilltrollet som blivit trimmad och allt, ska ta kort idag så ni får se hur fin hon har blivit! En riktig liten tuffing är hon nu! Precis som en Schnauzer ska se ut.

Kram från Mica in The Ghetto! ☆

Skoj!

Nu ska jag överaska min Boys med ett SpeedwayÄventyr! Wohooo! Berättar mer om våra bravader ikväll. Ha en nice dag alla härliga Bloggläsare!

Hästjäveln!

Jonte sitter vid köksbordet och läser tidningen när han fru drämmer en kastrull i huvudet på honom.
- Aj, varför gjorde du så? utropar Jonte.
- Jag hittade en lapp i din ficka med namnet Jennifer på!
- Men snälla du, jag var på travet igår och hästen jag spelade på hette Jennifer.
Frun ber om ursäkt. Dan därpå får Jonte en till stekpanna i huvudet.
- Men vad fan har jag gjort nu då?
- Hästjäveln ringde igår.


Bilden säger allt mina vänner!


Gosh!

Inte alls bättre idag... lite värre faktiskt, men humöret är upp ändå, det som inte dödar härdar...

JätteTACK Janina för en skön och slapp dag hos er. Skönt att ha nån att prata med som förstår mig. Älskar din familj. Hoppas på ett Båtköp nu bara! Haha...

Många som hört av sig idag och frågat läget, tack för alla fina ord och stöttningar. Man kan tro att det är världens undergång jag vart med om, haha, men så är inte fallet. Bara en familj som fått stå pall för tunga och trista åsikter... Nu kommer jag inte gräva ner mig om ni tror det, men hjärtat och förtroendet är sprucket. Life Goes On!

Nu ska jag försöka komma i säng. Har glott på film med min kärlek, som redan slocknat, så ögonen är som tvapparater. I morgon stundar en ny dag, ska försöka rensa lite i mina odlingar, om det nu inte regnar förståss...

Kram på er! Från Mica in the Ghetto! ♥

-You Have To Take Time To Make The Other Person Feel Important!

Nej, det är inte alls skysst!

Idag är en tråkig dag...

Idag har jag blivit så sårad.

Idag har jag blivit så ledsen.

Idag har jag blivit så arg.

Idag har jag blivit så besviken.

Idag har jag fått känna på att inte duga.

Idag har jag haft ont i hjärtat.

Idag förstod jag inte varför... verkligen inte!

Varför ska det göras skillnad på familjer?

Jag är så arg, ledsen, besviken och sårad!


Fashion For Men?

Vi har hunnit med mycket de senaste veckorna... Grillkväll efter grillkväll, dop, konfirmation och snart är det bröllop. Ja alla härliga högtider har man nog avklarat under detta år.

Inför Milles dop klädde karlarna i huset upp sig lite extra... Här är mina underbara grabbar Loke & Love...







Och Putte Goes Friis & Co En riktig Manfashionista.





Till sist två pumor! Jag i Sveatunika och Kecka en trendig Blommig!



RoadTrip

Spänki and Me har ju som startat en liten FIKA roadtrip nu i vår. Vi har varit två ggr i Norrtälje och gjort stan med FIKA på Landkrabban. Senast var vi i Uppsala... Vi började på IKEA, underbara ikea, där strosade vi i ett par timmar och fyndade samt FIKAde. Och jädrans vilket fik, haha hela kalajset gick på 59:- Helt Galet billigt!
Senare drog vi oss till Gränby Centrum. Det är ju verkligen helt perfekt, allt under ett tak och de butikerna man behöver för helt onödigt slösande av barnbidraget!
Här FIKAde vi på Espresso House och åt en härligt het Grillad Kycklingmacka. Mmm...

Hetrare än så här blir man inte!




Nästa Roadtrip är bokad till Uppsala igen, men denna gång gör vi stan! Vi är sugna att prova på Latten i Saluhallarna. Det har blivit starkt rekomenderat av Mr.Månsson. Undrar jag Spänki... ska vi inte låta karln få göra vår roadtrip, han får planera och säga vart vi ska gå, men han får inte följa med! Haha...

Bästa fyndet från Gränby. Mina fina kuddar till sängen.


ATTANS!

Ja det är ju typiskt, när man väl börjat spara så går sakerna sönder. Nu har kaffebryggaren snart bryggt sin sista kopp. Den saten läcker ju!! Åh så typiskt... Vad ska man köpa nu då? Jo jag vet vilken jag vill ha... någon av Siamens Porsche modellerna.
Har du en du vill bli av med så hojta till! Nytt eller begagnat spelar ingen roll bara den fungerar!

Nej nu ska jag dricka starkt kaffe, hua!

Ännu mer Till Salu!

Nu säljer jag även 2 stycken klädslar till Urban Jungle single. 

Första är en 04:a grå, passar även nya vagnar men i stället kommer stången mellan handtaget vara synligt. Ganska bra om man har åkbräda på vagnen så den äldre har något att hålla i. Välanvänd klädsel men kan lätt piffas upp med lite nytt tyg, vi har använt den som extraklädsel när vagnen varit på dagis.
Pris: 500:-

Andra är en helt egendesignad klädsel. Den passar de nyare modellerna, vi kopierade våran 06:a när vi gjorde den. Klädseln är i galon med kamouflagemönster. Tittlucka i sufletten, den har även lite extra tillbehör, en vagnsväska och en dyna man kan sätta i fram på vagnen som fotskydd tex. Klädseln har ej sele, men det kan man ju köpa till själv. Skitsnygg verkligen och vi har fått väldigt mycket fina komentarer på stan. Den står ut i mängden.
Pris: 900:-


RSS 2.0