GRATTIS LOKE!

Ja idag fyllde min lilla grabb hela 4 år! Shit, fattar ni att det är FYRA år sedan han kom till oss, ja eller ut till oss, Haha! Om två år börjar han skolan! GAH! Vart tog tiden vägen?

Han började sin dag på dagis och blev firad där av barnen och fröknarna. Sen var han helt uppspelt för idag skulle han få börja på Leksim! Min lilla kille var så duktig, gick raka vägen in i bassängen med Badtanten och sa... Tjarrå Mamma!
Vi föräldrar fick inte vara med utan vi fick snällt vänta. Men jag hade ju fullt upp så jag pös iväg för att hämta tårtan och allt annat. Det blev Mormor som fick hämta upp honom, eller blev och blev, det var bestämt sen länge av Loke!

Kalaset var jättelyckat! Loke fick det han så länge tjatat om... Hockeyskydd! Och massa andra kanonfina saker. Han har lekt med allt innan han slocknade ikväll!
Men en miss blev det! Kekka & Trasslan, ni har påsar här att hämta till era grabbs! Glömde helt bort det!

Idag fick jag även mina Stövlar jag beställde. Så jäkla snygga!!! Men lite tighta runt vaden och lite höga, så dom får lämnas hemma i morgon. Kommer ju tappa fötterna annars, haha. Så jag tar dom nya stövlarna jag köpte i Torsdags i stället, haha.

Nej nu ska jag packa grabbarnas väskor för i morrn!
Förresten... min lilla Love är helt blöjfri nu, till och med på nätterna. Gudars så stor han blivit! ♥

Tjoho

Halloj alla bloggisar!
Nu är alla friska och i morrn blir det jobb igen. Vilken tur för Loke fyller 4 år i morgon!
Alla som vill får komma på fika, efter kl 14:00 är vi hemma för firande!

Idag har jag vart en sväng till Uppsala för att leta present till Loke men det är ju helt fel säsong. Han vill nämligen ha en ny cykel. Hittade ingen som uppfyllde kraven. Men hittade massa fynd till mig själv i alla fall (kommer bilder). När jag kom hem hittade jag en på nätet... Ska kanske beställa hem den?



Shopping

Har precis nätat hem mig lite kläder, kanske nåt jag kan ha till helgen..
Först köpte jag Stövlarna från det tidigare inlägget, hade 50% rabatt på dom! Wihoo!
Dessutom blev det dessa två också:


Mican Tipsar

Stövel over knee (www.ellos.se)

Modell med spetsigt tå och hög, smal klack ca 10,5 cm hög. Undrar om det är To High For Me. Tre bårder med nit och strassdetaljer runt skaftet. De ser ju läckra ut alltså...
Pris: 749:-


Hell Yea!

Fy fan va bra nya Bandit Rock vol-4 är!!! Sitter här och bara njuter medans kidsen röjer allt! De springer förbi lite titt som tätt och Rockar Röv med mig!
Rekomenderar verkligen skivan...

ROCK ON! ♥


...GAH!!!

Nu är klockan snart 09:00 och jag har fortfarande inte kommit i säng... kan ju låta dumt! Men precis när jag lagt mig igår och precis somnat in så kommer Loke, jätteledsen med magont. Han hoppade upp och la sig i min säng, men det tog ca 30 minuter så började han kräkas... IGEN! Gah!!! Jag kommer bli tokig snart... ska det aldrig gå över?

Nu är jag så fruktansvärt trött så jag skulle behöva ta ledigt för att få sova! Man märker hur fort det tar på psyket när man inte får nån sömn.

Nu ska jag ha mig en dubbel Latte! ♥

Natt

...igen och här sitter jag.
Mår inge bra alls, ont i mage och mår lite illa... hoppas bara inte det är magsjuka som är på G.. orkar inte en sväng till nu!
I morgon ska barnen på dagis i alla fall och jag ska få jobba, lite extra också på färgen ser det ut som...

På Lördag är det bokat nu... utgång i Uppsala med Ewa. Hoppas på att Bengan hakar på den här gången. Men hon pratade nåt om Mobergs... nä inge Mobergs för mig!

Nu måste jag bara hitta kläder och gärna skor till helgen. Jag vill vara fin och känna mig lite snygg i alla fall. Men det är ju så svårt att hitta skyssta kläder.

Kan ju inte gå och se ut som jag Alltid gör med mina Sveakläder, en liten lufs är vad jag är!


Tävlingen

Glöm inte att vara med i tävlingen... 4 dagar kvar!


Åhh

Ännu en dag hemma...

Men har nåt att se fram emot... Lördag kväll blir det Uppsala och en liten krogrunda. Det kommer bli så kul, var ju så lycket sist. Vart vi ska exakt vet jag inte, men Flustret var länge sedan vi var på.
Men detta medför även vissa problem... som vanligt har jag inget att ha på mig. Åh detta kommer nog göra mig tokig under veckan.

Nej nu måste jag pyssla om småfolket! ♥

Oh My!

Som jag skrev tidigare har jag spanat in datingsidor... Det blev som ett vad, eller vad man kan kalla det, med syrran! Jag har ju mina fördomar mot sånna, att det är når fel om man sitter där, ja varför vet jag ej, men så tänker jag.

Syrran skulle överbevisa mig sa hon...


Som det ser ut nu så har man fått en hel hög med "nasty" inlägg... och en handfull som verkar ok.
Har i alla fall fått kontakt med en kille som verkar strörtskön, men ung... Han tog kontakt med mig och vad jag än har haft att säga som ska bevisa mina teorier har han knäckt dom med råge.
Han vet tom om vår vadslagning, min och syrrans, han bara skrattade när han fick vara en del av det. Han sa, jag ska överbevisa att jag varken är en äcklig karl eller en pedofil.
Han har bilder i sin profil... mm.. jättesöt, ser fräsch och hel ut haha... ja ni ser ju vad jag tror om folk på nätet. Men samtidigt får man ju se till sig själv, tar bästa bilden man hittar på sig själv haha!

Nu vill han träffas... man hallå, har pratat med honom sen igår... vart går gränsen? När är det ok att ses... aja... jag tycker han är ung.. 25 år... Är åldern bara en siffra eller... jag vet inte. Han bor rätt nära också.. haha! Han skulle ju vara värsta kapet för syrran! Haha...


Tvätt tvätt tvätt

Ojojoj... jag har knappt sovit en blund inatt. Killarna har en släng av magsjuka igen! Fattar inte varför det inte kan ge med sig snart, det börjar bli enormt jobbigt... Man tror ena dagen att dom är pigga & krya så vänder det sen på två röda.

Vad ska man hitta på idag då? Får väl passa på att röja här hemma lite, köra några tvättar och framför allt vika all ren tvätt. Ååh det tycker jag är så tråkigt!

Nej vi börjar dagen på ett bra sätt. Latte & LingonGrova med Keso, avokado och gul paprika på. Det är grejjer det!

ÄNNU MERA!

Ja jag har nog gått och blivit tokig men nu har jag öst ut ännu mer på Tradera!
Helt galet mycket nu! Men skynda, det är korta auktioner!

KLICKA DIG VIDARE HÄR! http://www.tradera.com/auktioner/smirk

Dating

Helt seriöst nu min läsare! Igår när vi var ute så kom jag på hur ensam jag var egentligen. Inte att jag känner mig ensam så att jag inte har några vänner, utan ensam för att jag inte har nån att dela mina bravader och påhitt med. Ja ni vet en sån där karl!!
Det har nu gått ca 8 månader, JA ÅTTA MÅNADER, utan nån som kramat om en eller tänk er... bara nån att hålla i handen eller... ja ni fattar... Man börjar ju bli tokig.

Idag tänkte jag att jag skulle prova på det här med Datingsidor. Ja i rent studiesyfte! Så fort jag registrerat mig så östes inboxen med "flirtar" och hälsningar mm mm
Men helt seriöst... Jag insåg att jag är så ytlig! De utan foton ratade jag bort på en gång. Och läste knappt nåt inlägg innan jag spanat in deras profil!
Det värsta är att det kostar att vara medlem på sidorna... Ska man behöva betala för lite flirtande!?

Ni som är i "gamet" redan... Vad tycker ni om sånt här påhitt?

Hejsan Sverige

Jag måste bara uppmana alla att se Australia!! Fy fanken vilken bra film, bästa jag sätt på väldigt länge! Den var rolig, hemsk, sorglig, lycklig, spännande... ja den hade allt! Tom härliga scener för oss ensamstående som man kommer leva på ett bra tag! Haha...

Det blev en kanonhärlig kväll igår. Vi började med Kinamat, det blev buffe' så man åt till man storkna och det gjorde jag redan efter första portionen.
Efter det tog vi en runda på stan, Uppsala, innan filmen började.
När den braiga filmen var slut så var vi tvugna att tjata ca 1.000.000 ggr om hur bra den verkligen var. Till slut bestämde vi oss för en öl på O'Leary's. Lungt och skönt efter en lång film, men ändå bra stämning så man inte slappade ihop totalt. Efter en öl bestämde vi oss för att gå vidare till Terassen, där blev den en utsökt kall och god Bacardi Breezer Watermelon. Vi spanade lite på folk, snackade massa skit och sen var kvällen över. Alldeles lagom!!

Upp tidigt i morse och iväg på Skridskoskola med grabbarna. Härligt med lite aktiviteter. Nu spanar dom på Ice Age 2 och jag får en stund vid datorn. Kan ju hoppas dom vill sova lite middag idag så jag kan få det med!

Nej nu måste jag röja lite!
PEACE! ♥

Australia

Nu blev det precis bestämt att jag ska iväg på Bio med Ewa. Vi ska se Australia!
Så kul, har velat se den länge.
Nej nu blev det brådis, måste ut med hundar, handla mat till Patrik & grabbarna som ligger magsjuka. Ojoj...
KRAM på er! ♥




FILMINFO

Drama / Romantik / Action

Krigsdrama från Australien

Baz Luhrmann gjorde succé som regissör av Moulin Rouge för några år sedan. Nya filmen heter Australia och beskrivs som ett romantiskt action-äventyr.

Filmen tar sin början innan andra världskriget. Den utspelar sig också under kriget då japaner bombarderar norra Australien. Fler bomber släpptes då än under attacken mot Pearl Harbor.

Det storslagna australiensiska landskapet utgör bakgrunden till denna historia om brittiska aristokraten Lady Sarah Ashley (Nicole Kidman) som kommer till Australien i slutet av 30-talet för att leta efter sin man som åkt dit för att sälja deras ranch. När hon kommer fram finner hon maken död och att hennes enda tillgång är en boskapsranch lika stor som Belgien.

För att rädda sin egendom måste hon tillsammans med en råbarkad boskapsfösare (Hugh Jackman) driva boskapen genom det oändliga, karga landskapet. Det blir en svindlande resa och tillsammans upplever de en kärleksaffär, hur andra världskriget drabbar Australien i och med Japanernas bombningar av Darwin och ställs inför val som kommer att förändra deras liv.

InredningsDesigner

Jajjemen!! Den titeln har jag precis fått namnge mig själv! Fick just ett samtal om jag skulle vilja inreda en Hall och ett Vardagsrum... FRIA HÄNDER! Woho va kul! Nu ska det börjas planeras och skissas! Jag älskar sånt här!



Kareoke Night

Ja herre jistanes vad man kan ha kul på You Tube!
Nu kör Ronja & jag kareoke med Bonnie Tyler.


HÄÄÄNG MED!


Jag Är Kär

Fy fan va snygg karln är!! Ja vad ska man säga... Morr!!!
Vi snackar om Mattias Andreasson i E.M.D. Så skulle du läsa detta Mattias... HERE I AM!!!





Grym låt, nu sitter jag och Ronja och diggar med!


Härlig dag

Idag har jag hunnit med att jobba, vart hem och röjt och sen varit på en lång promenad med Svea.
Har också vart en sväng förbi Skäret och hämtat grejjer jag beställt. Gugge var med och Älla & Ivar också, hon shoppade PanelLack till sina dörrar som hon ska rusta upp i hallen.

Snart ska vi ner på byn igen jag och Gugge, vi ska handla och även inkassera lite Dryck från Bolaget. Vad kan det bli idag då? Bacardi Breezer kanske?
Ikväll ska jag bara njuta av lugnet här hemma, titta på TV, dricka & äta gott, bara rå om mig själv.

Kan ju bli att jag uppdaterar med ännu mer på Tradera.
Ni har väl inte missat alla fina Dunnis Barnkläder jag lagt ut? Helt nya, perfekt nu till våren!

MERA på Tradera

Nu har jag fyllt på ännu mer på tradera!
In och spana... Och det kommer ÄNNU mer senare!

Klicka här:
http://www.tradera.com/auktioner/smirk

Underbar dag!

På eftermiddagen var jag helt pigg igen och for iväg med Min Mamma mot Norrtälje.
Vi började med klippningen på Hår & Hudkällan. Så himla härligt. Medans hon tvättade mitt hår så fick man automatisk massage i stolen, så skönt.
Det blev jättebra också, mitt tjocka hår fick sig en riktig upplyftare med uppklippning och urtunning. Nu känns det så himla lätt.

När vi var färdiga tog vi en runda på stan. Gjorde dagens kap på H&M! Jag hittade en Så snygg Röd Trenchcoat! Dessutom var det ju klubbdagar så det var 10% på allt. Hittade ett par petrolgröna benvärmare också.
Mamma fyndade en Sveatröja för 50% på inse. Där såg jag en väska jag bille ha med, från Svea men jag höll mig, eller ja det fanns Massor av gobitar från Svea ju.

Vi tog en Latte med Salami & Brieost på Frankies. Mm.. och så mysigt, ett 50-tals cafe med rockig musik i bakgrunden.

Avslutade på Ö.B och NightMare, där hittar man ju alltid nåt. Loke och Love fick Mjukisset från Canada som Mormor ska ge i födelsedagspresent.

Bilder kommer senare ikväll. Nu ska jag och Svea iväg på Handbollsmatch.

Tävling!

Då kör vi igång min allra första Tävling här på Bloggen!
Det du kan vinna är en jättefin scarf från Dunnis barnkläder. Superhärligt material, fungerar som scarf, dreggellapp eller huckle... Eller varför inte till vovven! Perfekt present!


TävlingsRegler!

För att vara vara med i tävlingen måste du skriva en kommentar i detta inlägg om att du är med och tävlar, glöm ej mailadress så jag kan kontakta dig om du vinner!

För dig med blogg:

Klistra in bilden ochskriv att du är med och tävlar i din blogg och lämna sedan en kommentar här nedan där du berättar att du länkat. Glöm inte att skriva adressen till din blogg!

För dig utan blogg:
Klistra in bilden och skriv att du är med och tävlar i ett mail. Skicka till minst 5 vänner samt ett till mig ([email protected]). Lämna sedan en kommentar här nedan där du berättar att du ha mailat.

Tävlingen avslutas 090131 kl 24:00

Lycka till!






God Morgon

Hemma idag... har haft sån magknip hela natten och inte sovit mer än 20 min. Inge roligt alls... Så synd om mig, äh nej då, men nu är det bättre och jag har klivit ur sängen... Gjort mig en härlig Latte och Lingon Grova med Philadelphia Ost och Skinka. Så Gott!
Ska ju klippa mig idag också, hoppas jag orkar åka in. Men vad ska jag göra med håret!?

Sitter här och planerar min tävling för fullt! Har i alla fall bestämt mig att den kommer vara för barn, eller föräldrar. Men iof den kan ju passa alla för har man inga egna barn och vinner kan man kan man ju ge bort den i present, födelsedag, dop, allahjärtansdag mm
Kul ska det bli i alla fall!


KÄRLEK! ♥



BloggDesign

Ni har hittat rätt... det är bara jag som har ändrat Bloggdesign igen!
Jag blir ju aldrig nöjd med den jag har, men snart hittar jag väl rätt?
Vad tycker ni om denna då? Bättre eller Sämre?

TRADERA!!!

ÄNTLIGEN har jag fått ut lite kläder på Tradera!
Så in och Buda nu, mer kommer allt efter som...

Direktlänk till mina Auktioner: http://www.tradera.com/auktioner/smirk


Detta ligger bla ute nu:

* Svea Väska
* Svea Scarf
* POP skaljacka
* POP fleece windstopper
* GRYMT snygg skinnjacka
* Didrikson Overall

Vad tror ni?

Jag har ju aldrig haft nån tävling eller liknande på min blogg och det verkar ju vara något som går hem och folk gillar...
Så vad tycker ni? Ska jag hitta på nåt kul att lotta ut och vad kan det då vara... har ju en del go'bitar här hemma!

Happy

Ni som känner mig vet hur mycket jag klagar över min mobiltelefon. Den är ju bara så kass, den hänger sig hela tiden och när den inte gör det så är fönstret bara helt pixligt. Rent ut sagt bara skit! Haha men den har ju hängt med ett tag och dessutom råkat ut för barnen, det måste vara värsta mardrömmen om man nu är Mobil! Haha...

Men nu så har jag i alla fall budat hem en helt nu mobil på Tradera.
En ROSA dessutom.
Det blev en Samsung SGH-830 för ynka 530:- Det tyckte i alla fall jag var dagens kap!



VARNING för ÄLG!

Idag när jag slutade jobbet mötte jag upp Spänki och Kekka för en fika på Blixten. Kaffe & Semla stod på Menyn men jag gick mot strömmen och körde på Toast och en härlig hederlig Chokladboll till mitt Kaffe.
En sak jag undrar starkt är när som ska börja införa lite mer Kaffesorter på fiket. En Espressomaskin borde vara prio ett just nu! Hoppas hoppas...

Efter fik började vi bege oss hemmåt, brudarna skulle hämta barn på dagiset som ligger däråt jag bor. När vi kommer till Kekka så hajjar jag till att det är nåt på deras tomt... Men va fan!? Kekka... har ni skaffat ÄLG!? Haha... jajjemensan mitt i villaområdet på deras tomt står en stor Älgko och käkar upp busken.
Snabb som man är slänger man upp kameran, som aldrig annars är med, och tar lite bildbevis!







Gratis presentkort på Gina Tricot, H&M, Vero Moda m.m‏

Jag måste få tipsa om GratisMode som har blivit en extrem stor succé! Det är superenkelt att få gratis presentkort på upp till 60 butiker som Vero Moda, MQ, H&M, Gina Tricot, Kicks, Siba med fler!
Perfekt om du vill shoppa kläder gratis eller ska ge bort något presentkort i present! 


Klicka på bilden som kommer du direkt till sidan.

 


Mican Tipsar

Snygga stövlar från Halens, båda kostar 399:-
Visst skulle dom vara snygga till en röd Trenchcoat?


KOLLA DETTA!

Precis hemkommen från en helt underbar kväll med massa underbara människor och hur fina Makeuper som helst! Mycket sotade ögon som fortfarande håller i sig i vår!

Men till nåt helt galet kul!
Var in och spanade in www.barnenstavlingar.blogg.se, de har massa roliga nya tävlingar nu, men så såg jag ett inlägg att Bloggtipsarna hade tipsat om deras blogg... så jag kikade in hos dom för att se inlägget. Men ni måste bara spana in och kolla vad dom skrivit!!! Lilla jag har fått cred för den söta designen på barntävlingars blogg! Gissa om det känns kul!? JA DET GÖR DET! WIHOO!!!

Spana in inlägget här: www.bloggtipsarna.blogg.se

Sökes!

Jag vill så gärna ha en trenchcoat. En röd skulle vara snyggt! Vet du nån som har en eller vill bli av med en så tipsa mig!

 

Loke Sjuk

Lilla Loke har magsjuka... fick åka och hämta honom på dagis nyss... lilla stackare. Han har haft det bara en gång tidigare och då var han bara ca 6 månader.
Så allt detta med illamående, magont och kräkningar är helt nytt för honom. Han är jätterädd men man får ju försöka vara lite pedagogisk och berömma honom för att han duktig och säger till och sen bita ihop för jag har fobi för kräkor! HUA!

Segt

Varför kan dom bara inte fixa sändningen? Skulle vart klart till 22:00 ju! Men nej då, det är inget som fungerar än! Inte för att jag har något program jag vill se längre, utan bara för att jag vill att det ska funka nu. Men det är ju så skönt att somna till tv:n, händer ju rätt ofta, framför allt när man inte har några barn hemma...

Nu ska jag lägga en Makeup innan det är dax för kvällens hudvårdsrutin! ♥

Design

Nu har jag tråkigt... fortfarande så himla irriterad på att jag ej kan se på tv. Så är det nån som vill ha en ny design på sin blogg eller nåt annan roligt projekt, hojta till då... nu har jag tid över!

Förbannat Irriterad!

Åååh så jädra irriterad jag är nu!
Har gjort mig en Stor Latte och tagit fram massa gottigt för att jag ska bänka mig framför tv:n och se på Lipstick Jungle. Tror ni inte det bara är en svart bild på tv-rutan!? GAH!
Jag knappar hejvilt men inget funkar, startar om digitalboxen och tv:n, jag gör allt.
Till slut ringer jag Telia och deras support för de kanske kan hjälpa mig med inställningarna. Ja då är det nån jäkla röst som informerar om att det är ett kännt fel på sändningarna i vårt område! MÄH!? VA!? Va faaaasen!!! Det är ju Lipstick Jungle snart! Dessutom meddelar rösten att felet beräknas vara åtgärdat kl 22:00... Jaha!? Men då slutar ju mitt program! ÅÅÅH så värdelöst!

Hemma

Åh så skönt att vara hemma... idag blev det övertid igen på Bolaget. Lite klirr i kassan blir det då.
Ikväll ska jag jobba massor här vid datorn, massa pappersjobb som ska göras. Ska även göra en till BloggDesign som jag fått på beställning, så kul att designerna gillas som jag gör!

Nej nu ska jag trycka i mig lite Plättar innan Liptick jungle börjar, måste hinna med lite olanering inför Makeupkvällen i morgon också...

Svettigt

Oj vad det vart jobbigt, kom precis in från en PowerWalk med Svea. Kommer inte ens ihåg när jag hade en sån sist... Haha kanske 2 år sen nästan. Ni börjar förstå varför jag bestämt mig för ett träningskort på Friskis & Svettis va?

Vi tog en härlig runda runt de gamla rödvillorna vid Bruket. Det är ju så enormt mysigt där, kommer ihåg hur jag trivdes att växa upp i det området. Och nu ska allt bara jämnas med marken... Helt sjukt! Roten av vårt samhälle, vår lilla by kommer bara raseras och i stället ska det bli industri. Så trist så man blir arg!

Nej nu måste jag ta en tripp till SolarieÖarna så jag får lite färg på min härligt mulliga kropp...
Ses senare... glöm inte att kika in bland alla Barntävlingar (läs tidigare inlägg) och ta och följ min blogg via Bloglovin.com, jättesmidigt när man vill hålla koll på alla sina favoritbloggar!

Ses senare! ♥




BloggDesign

Idag har jag suttit med ett litet projekt åt www.eiraheidemo.blogg.se 
Hon har kommit på en så bra ide'. Att samla alla tävlingar för oss med barn i en enda blogg, SMART som sjutton
Jag har fått äran att stå för Designen!


Så spana in här: (klicka på bilden för att komma till alla barntävlingar)

Söndag

God Morgon Alla Underbara Människor!
Jag är trött hängigi snuvig jättesugen på kaffe och sist men inte minst stressad... och sitter här! Vi ska alldeles strax iväg på skridskoskola, pappa har bangat ur och kan inte, lite ont i halsen, hm.. latmasken har krypit fram tror jag. Tur att Farmor är en klippa som ställer upp och följer med.

Idag sa Loke vad han skulle jobba med när han blir stor! Haha...
Han ska jobba på Holmens och han ska jobba med Inke där!

H.O.C.K.E.Y   HOCKEY!  HOCKEY! ♥

Mys

Nu sover barnen och jag får strax främmande.
Vi har precis kommit hem från familjen Lindroth, var kalas för Edde som fyllt år. Han fick ett Kalaha-spel av oss. Spelade det själv mycket när jag var liten/mindre. Svårt det är att köpa till 10åringar, men det verkade bli bra, det hanns med två omgångar innan vi for hem i alla fall...

Nu ska jag mysa till det lite här hemma... tända ljus, kanske en rökelse, sätta på lite bra musik... Get The Right Mood! Haha Barnens farmor kommer över på en öl, jag själv kommer dricka Bacardi Breezer som blev kvar från igår, mumsigt, lite snacks till det och kvällen är Biff!

Rock On! ♥


Lite Moves Från Juldansen, ja eller innan...


Kväll igen

Det blir alldeles för fort mörkt om dagarna... man hinner ju inte mer än kliva upp så känns det som läggdags igen! Trist men det går ju ändå mot ljusare och sommar.

Igår hade vi enormt bra utbildning i Uppsala med inte mindre än Christina Edefors. Oj oj oj vad den kvinnan kan och vet vad hon håller på med! Nu är det bara att följa hennes spår...

Efter utbildningen åkte vi ett gäng till McDonald's, självklart blev det en El Maco Chicken med Nacho Chips och Guacamole. Det planerades lite inför Makeup-kvällen på Tisdag. Ingela och Anette som ska hålla i den, så kul. Vi ska presentera vårens trender. Har tre platser om nån vill med...


Så här glada var vi för en burgare.




Upp & Hoppa

Japp idag har det blirvit en lång morgon i sängen... hade nog kunnat legat där till i ikväll. Men med risken att hemmet blivit demolerat, Haha!
Nej nu ska det röjas lite igen, får besök av Trasslan och Vincent strax. Mmm... då får jag Latte!

Kort & Gott Kram På Er! ♥

Underbara ting!

Här kommer lite uppdatering från gårdagen på Järnhandeln. Lite bilder på prylar och skor.. vilka skor ska jag ta?
Alla produkter kommer från Skäret Hallstavik, Hallstaviks Järnhandel. Där finns allt! Här  har jag köpt alla tapeter, färgen och golvet, ja allt i lägenheten nästan! Haha...


Från vänster:
*Svarta assnygga Nike 799:-
*Vita klassiska tennisdojor Nike 699:-
*Grymt sköna och heta gummistövlar från Tretorn 450:-




Från vänster:
*Vit enkel lykta 102:-
*Stor vit lykta i Lantlig Shabby Chic stil 298:-
*Mindre vit lykta i Lantlig Shabby Chic stil 159:-




Grymt härliga stora Glasskålar som man kan ha till vad som helst, pasta, godis, dekoration, mm
Jag ska inskaffa två stora till tvättmedlet i badrummet.
*Liten skål 60:-
*Stor skål 98:-


Uppröj

Helt slut, kom hem vid 15:00 från ett underbart Uppsala, var ner hämtade barn, gick och handlade mat och helggodis till både dom och mig. Dom fick Ninja Turtles klubbor och jag Bacardi Breezers!

Ikväll får vi storfrämmande också! Det är Nette, Elias, Julia och Klara som kommer över. Jag ska klippa Elias, hehe, får se hur det går. Kommer jag ihåg ska jag ta före- och efterbilder. Men innan klippning så ska vi trycka i oss Vilöksburgare från Häverödalsgrillen... Mm... Smaskens!

Nej nu ska det röjas upp lite innan herrskapet kommer...
STOR KRAM! ♥

God Morgon!

Ojoj... Nu är det tidigt för lilla mig, haha! Idag är jag ledig från Bolaget, ska in till Uppsala på Frukostmöte med Mary Kay, härligt va!? Ska bli skitkul att träffa massa kollegor och inspireras lite mer nu inför den kommande perioden med nya mål och nya produker!

Ojoj... tiden rinner iväg. Ha en underbra dag alla! ♥

WOHO!!!

Jag vet att jag lovat er massa bilder ikväll men det kommer bara inte gå, jag gottar i alla Nyheter från Mary Kay. Håller på med mina Beauty News som jag skickar ut varje månad. Det är ju så jädrans kul så man fastnar och kan sitta i flera timmar! Haha...

Men håll ut, bilder kommer! ♥

Rött på flera sätt...

Idag har jag jobbat på bolaget...

När jag gick hem där ifrån var det härligt väder och jag gick och funderade lite för mig själv.
På något sätt kom jag in på hur gosigt det är att mysa och pussas med kidsen... 
Love är ju så härligt mjuk, han jag ju sitt babyhull kvar fortfarande. Ni vet låren och kinderna är som persikor... Mm... 
Loke är mer på sitt charmiga vis lite läskig att pussas med för han börjar gå in för det mer seriöst... haha... han kysser mig säger han och putar med läpparna,SMACK, och där satt den... haha... lite mer våld men ändå bara med kärlek.

Nu började jag i tankarna jämföra mina barn med Rödvin! Haha... Japp det är sant... Så här slutade det:
Love Mjukt & Bärigt
Loke Stramt & Nyanserat
Haha och så kom jag ju på att Svea gillar att mysa men det får vi nog kalla Kryddigt & Mustigt!


Nu är jag på jobb no2 Färgavdelningen på Järnhandeln. Här har det kommit in massa härliga prylar och saker. Har spanat runt lite på färg & tapeter. Sen är jag ju på jakt efter nya sneakers, se det har jag med provat ut.
Men det bästa... de har fått in en Massagestol eller snarare fotölj.. Den är Huge! Har fotat lite, visar när jag kommer hem!

KRAM på er! ♥

Fuck You!?

Jahaja man tackar...
Detta var vad jag fick av Loke härom dagen... hm... inte så kul, eller jo det vart det för det visade sig att han inte alls gav mig fingret! Ser ni inte? Han har ju Världens största sår på fingret. Vadå ser ni inte det!?



SÅ KUL!

Idag blev det tredje dagen i rad med övertid och i morgon ska jag även jobba på Färghandeln, kul kul. Alltid roligare att jobba på ställen man inte brukar vara på!

Idag är jag i eld och lågor, vi har fått info om massa härliga nyheter från Mary Kay som släpps i morgon. Åh jag vill ha ALLT!!! Men man får väl hejda sig lite... hihi...

Ikväll blir det mys med barnen och jag ska alldeles strax inta Soffläge med två tidningar...
Den ena är PhotoShop Guiden (129:90:-) Jag älskar ju att sitta med datorn och vara kreativ så detta inköp var givet när jag hittade den.
Den andra är Applause (gratis) Ja vem kan inte mer än älska allt som har med hudvård och Makeup att göra!? I DO!



Working Girl

Idag kom jag till jobbet och fick direkt frågan om att jobba heldag. Ankan var hemma med prickigt barn så jag hoppade in. Men det tog emot kan jag säga... Det är ju Tisdag idag och alla ni som känner mig vet att Tisdagskvällen är min tid. Utbildning i Uppsala och jag kan räkna gångerna jag missat på en hand... jag älskar att vara där och träffa alla andra underbara människor och få in ännu mera info om allt som har med Hudvård & Makeup att göra... I Love!

Ikväll ska jag prova lägga en ny färgkombination, här mixtras det för fullt! Men vilka fäger ska jag välja... Hm...?

SÄG HEJ!

Nu vill jag uppmana att ALLA mina Bloggläsare skriver en kommentar till detta inlägg!
Varför?
Jo för Min Älskade mamma har hittat hit till min Blogg och tom gjort ett inlägg!
Så kom igen och hjälp mig att ge henne känslan av att vara grym (make me feel important). Skriv ett enkelt hej Mormor, Mamma eller vad ni vill.
Mammor är det bästa som finns och vad skulle vi vara utan dom!?

Jag börjar med att säga...

♥ Hej Mamma, Jag Älskar Dig! ♥

Ny favorit

Lipstick Jungle Is Here To Stay!

Jajjemensan, en serie som passar mig alldeles utmärkt! Helt olikt mitt eget liv och sånt älskar jag att titta på och drömma om! Haha... Entertainment på hög nivå!

ME LIKE! ♥

Tv-Kväll

Nu är jag hemma  efter en lång dag på Bolaget. Det var så kul idag, allt bara flöt på... Dessutom har jag fått TRE nya kunder också, åh va jag älskar hudvård och Makeup!


Nu ska jag ha tv-kväll. Seriepremiär för Lipstick Jungle på tv3 kl 21:00


Säsong 1, avsnitt 1
Tre gamla vänner, Victory, Nico och Wendy kämpar med karriär och privatliv i det tuffa New York. Vägen till framgång är inte utan hinder, men som tur är har de varandra när livet krånglar och karriären krisar.

Boken Lipstick Jungle är skriven av Candace Bushnell som skrev Sex and the City. Serien följer fyra framgångsrika kvinnor som nästan gör vad som helst för att komma upp sig på New Yorks svåra karriärsstege. Samtidigt stöttar de varandra genom både privatliv och arbetsliv.


Kväller

Ja då var denna vecka över och en ny på ingång. Har barnen hemma igen och det är bara så skönt... Mina älskade älsklingar!

Nu ska jag släppa en bomb!!!
Jag ska börja träna igen... Ska köpa allkort hos Friskis & Svettis!

SMART jobbat Mican!! Ja nu är jag ju tvungen att gå ner eftersom jag gjort det officiellt! GAH!
Men det kan ju bara ha nå gott med sig.. eller?

Nej nu ska det hoppas i säng! Kram på er alla... ♥


In My Dreams To Be Me



Söndag

Idag är jag trött igen haha... vilket jädra tjat och gnäll det är på mig ang detta hela tiden! Men har inte sovit så mycket, körde ju ett gäng brudar på partaj till Uppsala igår och var inte hemma förrän 04:30.
Idag började Skridskoskolan igen kl 10:00 så det var bara att kliva upp, rasta hundar, hämta ungar, deras pappa och mormor...
Men det var supermysigt i Hallen, inte lika mycket folk som det brukar vara, så lite lugnare...
Snart ska vi pysa iväg till Ronja för hon fyller ju 21 år idag. Senare ikväll har hon handbollsmatch så då ska vi dit och heja. Har ni inget för er så kom dit och heja på Hallstas Damlag! Matchen börjar kl 17:45 och är i Sporthallen vid Badhuset!


Loves Dag!




Här röjs det...




Mmm... fikabröd, mumsigt!




Och Pappa fick hålla i bebis... Lille Melwin!




1... 2... 3... BAJSKORV!!!






Dagens Skridskoskola. Loke & William i full fart!




Är det Sälar som tagit sig in på isen?




Love blev trött efter en halvtimma och gjorde sen Läktaren osäker!




Sarghäng för Papporna!




Mot Uppsala

Nu är lyan tom igen efter kalas och bus. Tack alla som kom idag och förgyllde vår dag med ett jädra liv! Haha... ja man kan inte förvänta sig nåt annat heller när det är 6 kids, alla 4 år och yngre, killar dessutom som gärna brottas och stojjas!

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 22:00 så jag kan dra mig ner till Syrran. Hon firar sin födelsedag idag med utgång i Uppsala (hon fyller 21 år i morgon). Ja jag är väldigt avis, vill också ut i Uppsala, det är ju så kul att träffa nya människor inte bara samma samma hela tiden.
Men jag får nöja mig med att ställa upp med körningen och passar även på att hälsa på Ewa medan tjejerna roar sig och sen vill hem igen.

Uppsala var det ja... STÄMMER bra... Det kommer bli El Maco... WOHOOO!!!

LOVE 3 År!

Hurra Hurra Hurra för vår Love som fyller år idag!


HalleluljaMoment

Det är vad jag fick idag... Köpte ett par flaskor Bacardi Breezer Tropical Lime (artnr. 1793, pris 19.90:-, 275ml).
Den ligger inte i bassortimentet utan måste beställas hem, sagt och gjort, vilken upplevelse! Enormt fräsh och uppfriskande smak... det som fattades var en strand och gassande sol. Hade sällskapet, syrran... Hon höll med och stal på en gång ett par flaskor som står kvar nere på Kundorderhyllan.
Patrik var också med men den stackarn fick nöja sig med det Kroatiska ölet Karlovacko (artnr. 1510, pris 13.40:-, 500ml).


Kolla in dom grymt snygga vinglasen från Iniska Indiska. Fick dom av Ronja i Julklapp! Me Like! ♥


Love ♥ Blixten McQueen = SANT!

I morgon fyller min lilla Love hela TRE år! Tiden bara rusar iväg ju... Min morbror var här idag och firade honom lite tidigare eftersom han ska till sin tjej i morgon och inte hinner komma hit. Åh vilken present han fick då... och gissa om Love är nöjd!


Ojojoj... spana in detta!




En cyckel har han fått! Här meckas det med Pappa och Jyrki...




Det är ju inte vilken cyckel som helst heller...
Det är en BLIXTEN MCQUEEN racercyckel! WOW!!!


I'm In Love!




Älskade Älskade BED HEAD... Åh vad jag saknar dig, framför allt mitt hår...
Dessa produkter har jag vart utan nu sen jag gick ner i tid och inte riktigt unnar mig kvalite' till mitt hår, dumt jag vet. Men det ska det bli ändring på nu! Dessa produkter skall genast införskaffas när lönen dimper in.


TIGI Bed Head Dumb Blonde Shampoo



* Shampoo för alla hår som är trasiga och överpreparerade.
* Proteiner som bygger upp & stärker ditt hår.
* Ger även håret fukt och näring.
* Fungerar lika bra på blonda som mörka hår.
* Färgbevarande och UV-skydd.

Pris: 189:-


TIGI Bed Head Dumb Blonde Conditioner



* Proteinrikt balsam som bygger upp ditt skadade hår och ger en mjuk, len känsla.
* Ger fukt & näring till håret.
* Färgbevarande och UV-skydd.
* Kan användas som inpackning.

Pris: 249:-


TIGI Bed Head Headrush



* Glans Adrenalin.
* En glansspray utan stadga som gör att håret ser friskt & hälsomsamt ut.
* Framhäver färg och slingor.
* Blås med kall luft med fönen på samma gång du sprayar för att få fin separation till håret.

Pris: 249:-

MotionSubvention

Japp det är något vi får från Bolaget... Varje år får vi uttnytja det på friskvård, tex massage eller tränings/gymkort. Jag funderar på att skaffa ett Allkort på Friskis & Svettis här i Byn. Undra om man kommer utnyttja det då? Haha...

Vad jag helst skulle vilja göra är att dansa. Vi var ett gäng som dansade StreetDance förut och det skulle jag verkligen vilja ta upp igen, det är ju verkligen motion det med. Mailade medborgarskolan i veckan för att kolla läget, hon svarade att dom gärna kommer ut hit om vi är tillräckligt många som är med på det. Så brudar och guys, vill ni dansa kanske lite med mig, i rent motionssyfte. Visst skulle det vara skönt att bli av med några kilon efter graviditet, föräldraledighet och Latten!?
Intresserad: Lägg in en kommentar!


SkinkJacka!?

Barnen har fått nya SkinkJackor i Julklapp, jättefina bruna. Haha... ja varken Loke eller Lover grejjar att säga SkinnJackor så de har fått nya SkinkJackor! Det låter så enormt jäkla roligt när dom säger det!



Här kör dom ShowOff med sina snygga GangstarBrallor som dom också fick i Julklapp!


Ska jag?

Blev precis medbjuden på Handbollsträning idag... Hm... Var ju ett antal år sen man spelade. Det är ju grymt roligt men orkar jag? Jag kommer ju dö, har precis kommit in från en långpromenad med Svea. Den börjar inte förrän 20:00 så jag har ju tid att vela lite till på. Haha!





Tycker allt det är en lite trist Logga de har.. Så jag gjorde en egen! Haha...


Hairstyle




Dax att göra nåt åt barret man har... Fick av min Mamma en klippning på Hud & Hårkällan i Julklapp, vilket betyder PANIK!! Jag älskar att gå till frissan och bara njuta medans hon/han fixar till mig, men jag har alltid samma problem. Jag vet ju aldrig vad jag ska göra med håret!
HJÄLP ge mig Tips och Ideer!





Lonely

Ensam igen... Loke är hos sin Pappa och Love sover över hos sin Farmor. Har precis vart där och druckit kaffe och ätit Glass.

Appropå Glass... På Lördag är det Loves stora dag, han fyller hela 3 år! Vilken kille, tiden springer iväg. Vi tänkte ta nåt lättsamt firande med Öppethus mellan 11:00-14:00. Sen kör vi ett större partaj gemensamt med Lokes 4års kalas.
Ni som vill komma, alla är välkomna, får dra iväg ett sms eller mail till mig så jag kan planera lite fika mm, senast Fredag 9:e på förmiddagen behöver jag veta.

Nu ska jag ta och bre mig en FrukostKnäcke med Makrill! Så jääädra gott! ♥


Sommarpojken Love ca 6 månader!


Ny dag nya tag

Underbart väder idag. Grabbarna är hos mig ett litet tag tills Pappa slutat jobba. Mm så mysigt att ha dom hemma! Jag har varit jättetrött, kom som vanligt inte i säng förrän det nästan var morgon. Satt på Facebook och kollade in lite folk, la upp lite bilder mm.

Idag på morgonen  har vi vart ute på promenad i Solen, vilket underbart väder! Jag älskar snön som det är nu, lagom mycket och lagom kallt, tänk om det kunde vara sol varje dag också. Så nu är jag piggare och ska ta mig en härlig Latte strax.





Barnen har slocknat, Love i min säng och Loke på soffan, Svea ligger på golvet nedanför mig helt utslagen.
Känn lugnet... Mmm...
Observera Love, Blixten är med, det är han ALLTID!


Fiskluft

Idag har vi vart ute i snön och busat. Vi gick upp till Orionparken (läs Speedwaybanan) med pulkor, ungar och hundar.


Här drar Edwin Loke genom BMX banan... hm... ser tungt ut!




Älla & Svea var helt galna och busade runt i snön... Lyckades i alla fall få med dom på en bild!




Här är jag och grabbarnas storebror Anton... Så kul när han är och hälsar på oss!


Animerat var det här

Här hittade jag en till kreativ Animation som jag gjort.
Och det är svarat på den redigerade bilden jag la in tidigare...






Vattkoppor

Var tvungen att kolla upp det här med smittorisken igen pga att en på jobbet ej haft Vattkoppor!
Jag ringde vårdguiden för mer info. Och nej jag kan ej smitta vidare... Pust... trodde där ett tag att jag skulle få vara hemma ännu mer från jobbet.
Så nu är jag frisläppt och kan vistas med folk igen, Love smittar inte heller längre tror jag, den värsta smittorisken var innan kopporna ens brutit ut men kan smitta ändå till blåsorna torkat. Men det är inte lätt att se om de torkat eller ej. Det blir ju skorpor, men hur är man säker på att de lossnat eller om det är innan det kommit en skorpa? Tar det säkra föra det osäkra och låter han vara hemma med Pappa. Vill ju inte skrämma folket!

BlogLovin

Följ min blogg med bloglovin

Läser du min Blogg varje dag eller ofta? Nu kan du prenumerera eller följa min blogg på ett enkelt sätt genom BlogLovin!
Vad väntar du på? In och kör!

Tävlar

Nu är jag med och Tävlar igen!
Denna gång om ett smycke hos mariamargareta.blogspot.com 
Var med du med, tävlingen håller på till och med 090116.



I'm In Love

As You Alla Vet så är jag en riktig sucker för Ed Hardy. Här har jag samlat ihop lite godbitar... En heting för varje veckodag. Hoppas på ett nytt förvärv snart med... Min Homie i Las Vegas kommer snart to Sweden! WOHO!!!



In & Ut

Trettondagen i morgon och då dansas ju Julen ut. Jag har tjuvstartat lite, men bara med Adventstaken. Bytte helt enkelt bara ut fat mot låda och bort med krimskrams.
Det sjukt snygga Zinkfatet jag hade till Adventsstaken vann jag hos FranskaLiljan! Måste hitta på ett nytt ställe till den och vad som ska göras med den...
(spana in den grymma tavlan i bakgrunden)
När jag ändå har skänken med på bild så behöver jag tips på en snygg lampa som jag kan ha på den... som det är nu med "orgel" från ikea så ser det bara konstigt ut, passar inte alls.
(Anki jag vill ha dina sänglampor, vill du byta mot två "orgel?)



Kul kul

Hittade massa gamla bilder jag redigerat! Så roligt och va himla kreativ man har varit en gång i tiden...



Känner ni igen henne?  Japp det var Kimsan...


Ren & Fräsh

Natt igen och jag är uppe... Idag har jag fördrivit min ensamma tid med att promenera hundar, röjt lite hemma och det bästa... Jag kom på en ursäkt för att få åka till McDonald's. Haha... jag tog mig själv och bilen och for iväg för att fynda födelsedagspresent till Love. Hittade inget till honom men köpte massa annat nyttigt och onyttigt i stället. Självklart var ju planen att käka en El Maco Chicken + NachoChips och Guacamole på Donken. Var faktiskt rätt skönt att sitta själv och njuta av en supergod burgare, helt utan barn som skrek efter Happy Meal eller ballonger!

När jag kom hem bjöd barnens farmor mig på Kaffe och Hallon & Fläderpaj med Glass, mums.
Nu på senare delen av kvällen har jag spaat mig. Solat, badat, lagt ansiktsmask, frisserat det som gått att frissera på kroppen, skrubbat, hårinpackning och bara njutit. Nu är jag som en ny människa igen.

Nej nu måste jag i säng snart, jobb igen i morgon! ♥



Vattkoppor vs RS-virus

Igår fick jag veta att jag var en smittorisk!?! Haha japp... iom att Love har Vattkoppor så ska visst jag kunna smitta det vidare fast jag haft det och inte ens har några koppor.. Hm...
Min vän Spänki har ju fått en liten Melwin och vi skulle ha träffats alla idag, men lilla jag får inte komma. Jag förstår dig vännen men jag undrar hur vården tänker.
Informerar man inte om RS längre, tycker det står i varenda tidning om det. Tänkte ang att de rekomenderar inte att jag skulle komma för det fanns nån risk att jag kunde smitta koppor. Men att RS smittar ännu mer sa dom inget om. Chansen att få det är ju 1Miljon ggr större och 1 Miljon ggr farligare!
Nu vet jag ju att Spänki vet allt om RS redan men ändå, varför tokmatar man inte föräldrar mer med info?

Min lilla Love fick ju RS när han var lite mer än en vecka, det resulterade i en vecka, lite mer, på sjukhus med vak dygnet runt. Inte kul alls.
Stackars liten fyller ju även år på Lördag, lär ju inte vara nån som vill komma och fira då!



Here's the RS story!


En kväll när Love var ca en-två veckor gammal så vart han lite förkyld och slö. Han åt inget på flera timmar. Jag försökta amma och så men han var inte intresserad, eller det var som han inte orkade och  han började andas väldig konstigt, som han inte fick ut luften!

När klockan var 04:00 på natten vart jag väldigt orolig för han började bli lila/blå om läpparna, då jag ringde Vårdguiden! Där frågade dom lite om hans tillstånd, hur han andades, om det väsnades typ när han andades. Men det gjorde han inte han var nästan helt tyst! Alltså andades tyst och tungt! Dom sa att det är nog ingen fara men att jag skulle känna efter själv om vi vill åka in med honom eller inte. De tyckte att det inte verkade vara så farligt... Jag la på luren och kände på mig nästan direkt att det inte var rätt nån stans... 
Nej vi åker NU sa jag! Ringde min mor så hon fick hämta Loke!

Vi skulle nu ta oss ända till Astrid Lindgrens Barnsjukhus som ligger i Sthlm som är ca 15 mil bort! Norrtälje tar inte emot akuta barn utan skickar vidare till A.L.
Vi stannade och tankade innan vi åkte. Kollade på en vägskylt som stod i korsningen och fick en känsla... UPPSALA, vad sjutton dit är det bara 6 mil! Dom kan ju inte säga nej ni bor inte här, det var ju ändå akut!
Resan dit kommer jag inte ens ihåg...
 
När vi kommer fram får vi världens bästa mottagande, hur mysig personal som helst! De tog oss direkt till ett undersökningsrum.
Dom kopplade in lite sladdar i Love och frågade massor av frågor! Han fick adrenalin i en mask som skulle hjälpa till att öppna upp luftvägarna! Så här höll de på till klockan var 10:00 på morgonen. Nu sa dom att dom tänkte hålla oss kvar och skriva in honom.
Väl incheckade berättade dom att hade vi kommit senare hade han kunnat få hjärnskador eftersom han inte fick i sig tillräckligt med syre! Shit vilken shock jag fick!!! Tänk om!!!!! Jag som trodde vi skulle få åka hem... att det inte var så farligt...

Under dagen konstaterade dom att det troligtvis var RS-viruset! Det finns inget botemedel eller medicin som hjälper utan man kan bara underlätta andningen och vaka över honom! RS?! Det hade vi knappt hört talas om.
Han blev sämre och fick sondmatas till och med. Allt var så himla hemskt! Jag fick pumpa ut bröstmjölk till honom.
Läkarna sa att det tar minst 4 dagar i alla fall, vi fick va där i 8 dagar! Han hade fått värsta sorten och var så svag, han bara hostade och sov.
Efter allt pumpande blev mina bröst trasiga så jag valde att sluta. Nu fick han ersättning i stället. Amningen förstördes helt efter det!

Allt eftersom dagarna gick var han vaken mer och mer och i längre perioder men det var inte lätt, vi fick ligga på infektions avdelningen i karantän med luftslussar så man fick inte komma och gå hur som helst och nån var alltid tvungen att vara där, jätte svårt när man ville ha mat eller friskluft. 
Jag var där nästan dygnet runt i ett rum på 7x4 meter i 8 dagar! Patrik var ju tvungen att jobba och resten av familjen bodde ju så långt bort!

Det var så skönt sista dagen när Läkaren kom på sin rond och sa, Idag får ni åka hem!!!!!!
Stackars Loke han fyllde 1 år mitt i allt det här, kalaset fick ställas in! Men han kom till sjukhuset och hälsade på så vi firade lite där med paket och fika! Min lilla pojke...

Detta är verkligen inget jag önskar någon, det var så jobbigt! Man kunde inte göra något, så hjälplös!
Men idag mår Love jätte bra och är hur glad och sprallig som helst. Det enda är att han fått förkylningsastma vilket är vanligt efter de fått RS.


 

  





TRÖTT

Trött!!! Jajjemensan men fasiken va det inte är mitt fel idag i alla fall... Grannarna hade fest till 05:00 Jag höll på att bli galen ett tag. Det lät exakt som dom satt i mitt vardagsrum med stereon på högsta volym, jag kunde tom höra texten på musiken. Inte ens hade dom vett nog att spela bra musik heller, Björn Rosenström och typ Mc Hammer bland annat.
Idag är jag irriterad!

Men lite glädje i pesten. Det har kommit massa snö! ♥

Natt

Ja nu är klockan snart 02:00 och jag kan som vanligt inte sova. Har precis beställt 354 foton från Extrafilm. Hittade gamla bilder som låg kvar i delas bildbank så jag tog och beställde dom. Massa underbara kort från Lokes förlossning och några månader frammåt.. så jäkla kul och vilken flashback det blev...



Smakprov:




Vinter

Idag är det lite vinter ute igen, det har ju snöat i alla fall och det är vitt på backen.

Nu sitter jag här och slappar lite, grabbarna är hos sin pappa till 17:00 och hälsar på. Storebrorsan är här så då skulle dom spela lite PS2, Cars så klart!

Vi har för tillfället tillökning i familjen. Det är kidsens farmors hund Ivar som är hos oss över natten. Vi har vart på lång promenad precis. Det var en sväng runt samhället och en runda på elljusspåret här uppe. Dag i ära så hade jag mina nya bruna stövlar... haha ja dom är ju redan som ingådda nu efter denna promenad. Inget att rekomendera i nya skor!

För övrigt så är jag enormt sugen på att åka till McDonalds. Min favorit är på Menyn igen. EL Maco Chicken! Åhhh den är så jäkla god. Hm... ja det är ju lördag så varför inte? Haha Nån som vill med?



Gott Nytt

Inte mycket till uppdatering här... Har vart fullt ös hela dagarna och jag har som vanligt vart totalt slut.
Nu har Love Vattkoppor, dom dök upp från ingenstans på Nyårsafton. Han har inte lika tur som Loke, lillgrabben har ÖVERALLT! Han ser ut som en prickigkorv och han kliar helar tiden.. Så synd om han.

Igår hade jag även den värsta natten i mitt liv, Love var hängig och vi låg och mös i soffan. Så känner jag en stor knöl i bakhuvudet på han! Fy fan jag började störtgrina av ren chock. Såg framför mig hur han hade cancer och att han inte skulle klara det.. fy fan det var den värsta halvminuten i mitt liv. Han såg direkt på mig att jag blev ledsen och fråga självklart varför jag var ledsen... Hua! Vad säger man?
I alla fall så sov jag inte ett dugg på hela natten. Ringde läkaren på morgonen och han sa att det lät precis som att det var en uppsvälld lymfkörtel, vilket är jättevanligt när de har ett virus i kroppen. Han har ju Vattkoppor så då var ju saken rätt säker på att det var det. *PUST*

Nej nu ska jag fika lite med mig själv sen får vi se vad som händer en kväll som denna. ♥

RSS 2.0