JULKLAPPAR?






Maila din beställning: [email protected]

YES YES YES

Idag Klickades det hem ett nytt chassi till vår Bugaboo (vagnen).
Fick igår bekräftat från vårt försäkringsbolag att vi får ett nytt på hemförsäkringen! Fy fasen vad skönt att slippa lägga ut för en ny vagn!
Så nu är jag lite Happy igen, snart kan vår snygga Paul Frank Bugga rulla som den ska igen!




Pysselhörnan i full gång på vårt Öppethus!...

img_0395 (MMS)

Pysselhörnan i full gång på vårt Öppethus! Välkomna till Gallerian mellan 11:00 och 14:00 idag!


Missa Inte Vårt Öppethus!


New Nails

Här kommer några nya foton på naglar jag byggt.
De två första är Petras fina, tyvärr får inte kameran med hur grymma flakesen är i naglarna. På bilderna skymtar man de bara lite. I verkligheten är de nästan som iskristaller. Dom blev riktigt bra, japp jag är stolt! Haha!






Foto nummer tre är mina egna naglar. Jag gjorde idag för första gången på mig själv. Gissa om det var svårt, är ingen höjdare på att använda vänster handen. Men med mycket tålamod och lite jävlar anamma så gick det vägen. Är faktiskt supernöjd med dom!


boka två träffar och få vårens härligaste morgonrock




Snart är vårsäsongen här med en ny cool kollektion från me&i. Om du bokar in två träffar, som värdinna under våren, får du en unik och ljuvlig plyschmorgonrock i en underbar cerise färg (ord. pris 1 000kr). Om du kontaktar mig mellan den 25/11 - 31/12 2010 och bokar in båda träffdatumen är morgonrocken din direkt efter att du genomfört den andra träffen.

PS. Har du varit ute i god tid och redan bokat din första träff? Hör av dig till mig under kampanjperioden och boka in din andra träff så blir morgonrocken även din.

Mail: [email protected]

Julmarknad

Började dagen med att fixa Kickans naglar. Blev i vanlig ordning kaffe och massa härligt snack! När vi var färdiga åkte Loke med dom hem.
Då tog jag Love, Levi och Ronja oss en tripp ner på byn för att spana in Julmarknaden. Oj vad med folk det var, kul! Köpte inte någonting utan vi gick vidare till Blixten för en fik i stället.

Efter fika följde Love med Ronja hem och jag ochLevi är nu hemma och bara vilar. Pappa Patrik är med Robin i Uppsala, han hade tydligen storshoppat, ett par raggisar till sig själv, haha!

Ikväll ska vi på middag hemma hos min mamma, ja hela syskonskaran inkl familjer. Iof bara jag som har familj, haha, de andra är lite efter med den biten, minsta lillebror har dock sträckt sig till att i alla fall skaffa flickvän!
För att hotta upp mig lite funderar jag faktiskt på att göra naglar på mig själv nu... Önska mig lycka till, det lär behövas! Haha!

HÅLL TUMMAR & TÅR NU!

I en av kommentarerna jag fått ang min "skitvagn" så fick jag tipset att ringa mitt försäkringsbolag. Att jag inte tänkt på det innan!?
Ringde i alla fall idag och han jag talade med trodde inte det skulle vara något problem då vi har allriskförsäkring. Dock var jag tvungen att ringa på Måndag igen till vår handläggare. Så nu jäklar håller vi alla tummar och tår som finns!!!

Stjärnor Säljes!

Nu ska stjärnorna ut!!

Pläd från Grand Design 140x180 Marinblå med vita stjärnor, tvärt om på andra sidan. (passar utmärkt som överkast, nästan bättre då den är tjock och härlig)
Pris: 600:- nypris ca 1000:-

Kuddar, 4st med en stor stjärna och 4st med massa små stjärnor.
Pris: 60:- st eller alla för 400:-


.innerum IKVÄLL KL 19:00

Du är nu inbjuden på en visning av .innerums trendiga inredningsprodukter. Jag har själv länge väntat på att det ska komma en säljare till vår lilla ort, nu äntligen har det ju det!

Kom och klämm och känn på produkterna istället för att bara titta på dem i en webbshop, samtidigt som vi har en trevlig stund tillsammans.
Jag bjuder på kaffe och tillbehör.

Vi ses i lokalen under vår lya!
Kram från Mican! ♥



Arg och lite ledsen!

Ja idag har jag vart arg och ledsen, irriterad och besviken. Förbannade vagnsjävel! Vi har verkligen inte råd att köpa en ny vagn nu och en vagn är ju ett måste för mig. Använder den varje dag, flera gånger om dagen.
Hur fasen ska vi ha råd att köpa en ny, inte nu innan jul i alla fall.
Har hittat en begagnad Urban Jungle på Tradera men den går ut om tre dagar, hinner aldrig få ihop 3500:- tills dess.
Ja jag får bygga naglar utav bara helsicke eller sälja halva hemmet innan. Så finns det nåt ni vill köpa av mig så säg till så kanske det är till salu nu.
Eller känner du att du vill skänka mig en slant så är det med välkommet. Du kanske har några bra ideer på hur man får ihop pengarna på tre dagar?

Alla tips och ideer mottages gärna!!!

SkitVagn!

Så jäkla förbannad just nu!

Här går man och köper en barnvagn som är dyr och ska vara så jävla bra. Tror ni inte skiten går sönder idag? Ena sidan på handtaget lossnade när jag skulle upp för trappen!!

Nu är jag riktigt jävla irriterad!!!


Slit och släp

Har nu på kvällen röjt i Antons rum. Möblerat om och fixat så gott jag kunnat med det lilla som finns. Tror nog det blev lite bättre i alla fall. Men det är så kalt och opersonligt i rummet. Är det nån som har lite inredningsprylar som passar en blivade 13årig kille så tänk på oss!

Uppdatering - Lokes allergitest!
Det gick skitabra, men det för att det blev bara ett besök hos doktorn, han visade upp armen så de kunde planera vart emblaplåstret skulle sitta. Så det fick vi med oss hem, i morrn blir det blodprov. Idag gick han med på en liten muta, Poke'mon serietidning, tror det bli svårare i morgon...

Har även fått låna en kamera, nu fattas bara lite nagelkunder. I morgon kl 10:00 kommer störtsköna Petra och får sina fixade, då ska kameran fram.
Går du i nagelfixartankar, sluta tänk och boka en tid med mig nu!

TILL SALU!


Jäklar så bra!!!

Fick idag ett så förbannad underbart sms!!
Har ju haft enorm ångest för dagisplanerna för Levi. Han kommer inte få nån plats på Tallbacken där Loke och Love går till nästa år då han ska skolas in. Trots att det är syskonförtur också!
Har vart både irriterad och arg på systemet i vår kommun. Hur kul är det att åka runt till tre olika ställen, Loke till Skärsta skola, Love till Tallbacken och Levi till ett annat dagis!?

Men idag kom det, lika oväntat som regn i Sahara öknen men dock så välkommet! Om allt går enligt planer och förhoppningar så kommer Skärsta skola öppna dagis till hösten! Och gissa vem som står först i kön!? Underbart! Fy fan vad jag är glad!!!

Levi lägger på sig!

Idag började jag och Levi dagen med att lämna Loke på dagis för att sedan åka upp till Anki på en fika. Härligt värre, inte nog med att jag fick två stora latte så shoppade jag även.
Nu undrar ni nog hur man shoppar hos Anki? Jo man går igenom hennes hem och lägger bud på sakerna, haha, nej men inte långt ifrån, kom hem med lite glasskålar och två sideboards. Ska måla om dom vita och ha som tv-bänk! Kanon, precis vad vi behöver!

Strax innan 11:00 for vi ner till BVC för 2 månaders koll på Levi. Han lämnade placet med OK stämpel i rumpan! Han hade vuxit på sig med och följde sin kurva så fint, 5610g och 59,5cm.

När vi ändå hade doktorn på plats så fixa de vi nya mediciner för Lokes astma och dessutom tid för allergitest. Så nu kl 14:30 ska vi dit igen för att få emblaplåster i förebyggande syfte inför blodprovet. Jag kommer inte vara poppis när jag berättat för Loke vad vi ska göra. Det blir fram med mutorna!


Välkomna!


Nu händer det grejjer!

Nu kommer det hända grejjer med me&i!
Jag säger bara, håll utkik under de kommande dagarna, jag kommer avslöja massa härliga kampanjer och erbjudanden som kommer starta från den 25/12.
Det är massor av roliga saker! Jag älskar sånt här och det kommer ni med!

Ger er en nyhet redan nu:
Från den 1/12 kommer vi ha FRAKTFRITT för alla kunder som handlar för minst 800 SEK!


Nagelsugen?

Lediga tider för naglar under denna vecka:

Tis 12:00
Onsdag 10:00 och 12:00
Tors 12:00
Fredag 10:00

me&i Förhandstitt på Våren

Här kommer en liten preview av två t-shirts som kanske kommer till våren. Vi vill veta vad ni tycker?
Själv gillar jag verkligen elefanterna men det kunde vart lite starkare färger, tex gult eller orange, kanske turkost. Tågen var lite barnsliga för min smak och beige bakgrund var just beiget. Men tanken var fin, hotta up den lite bara!


Nån?

Behöver verkligen en kamera... vill kunna ta fina kort på naglarna jag gör och även på barnen tex. Mobilen är ju inte direkt optimal till sånna fotografier.
Nån som har en liten enkel som bara ligger som vill låna ut eller kanske sälja för en billig peng?



Segsöndag

Idag är jag superdupermegadundertrött! Har sovit så extremt dåligt inatt. Varför vet jag ej för Levi har faktiskt sovit helt ok.
Igår hade vi middagsgäster, Patriks kusin Johan och hans flickvän kom över. Johan blev kvar så det blev en kväll med snack och lite gott att dricka.
Kära syster dök upp hon med. Med sig hade hon lite likör 43 och bjöd på det i kaffet med grädde. Gott men hon hade gjort en riktigt stark en, haha!

På förmiddagen har jag haft en me&i träff. Skönt att få komma iväg lite utan barn och bara få vara vuxen... Nu är det dax att planera middagen, har inte den blekaste vad vi ska hitta på. Tar en kaffe med svärmor innan det!

Thun's

Nu drar jag och Love till Thun's för lite shopping. Vi behöver strumpor till hela familjen... Kanske att vi försöker hitta lite Julklappar också!

Ha en mysig Lördag!

Efterrätten hemma i soffan!

img_0385 (MMS)

Efterrätten hemma i soffan!


Varmrätten

img_0384 (MMS)

souvlaki


Mm...

img_0383 (MMS)

Tzatziki & Vitlöksbröd


Middagsdax!

img_0382 (MMS)

Vad tror ni det bjuds på?


Fredag

Då har man haft en extremt fartfylld dag i köket. Gick upp 07:30, gick in i köket, kom ut 16:00. Haha... Ja sen 09:00 har jag haft nagelkunder och fikafrämmande.
Först ut var Natta och Ami, de fick fina franska. Ami fick dessutom lite Nail-Art. Jättebra blev det, lite så Vinterfrost nästan, hoppas på att få tag på en kamera så jag kan fota och visa er. Jag vart så stolt över mig själv.
Till lunch kom Angelica och vi fyllde på hennes och fräshade upp dom lite, vackert värre!
Till slut dök även Bengan och Anki upp med barnen... mera kaffe och ännu mera ljug! Det gillar vi.

Nu har alla gått och även Loke. Han ska sova hos Farmor och ha Idolmys med henne. Love ska vi försöka få till Mormor. Sen hoppas jag att Kärleken går med på en middag på Akilles. Har nämligen barnvakt under tiden till Levi, underbara Angelica ställer upp! Efter middag skulle vi bli bjudna på kaffe hos dom, vilket lyx!

Ja och glöm ej att RÖSTA på våran Idol MINNAH ikväll!
Nej nu dax att styra upp allt!




Nagelbygge3000

Ja idag är det verkligen fullt upp. Jag har fyra stycken som kommer och ska få fina naglar och en som ska få sina tillfixade lite. Undra om jag fixar detta, haha!
Inte nog med det så kommer det även massa barn och mammor på lite lunch-häng och fika. Som sagt fullt hus och lite till blir det.

I morgon vill jag åka till Uppsala och strosa lite... funderar på att åka in helt själv utan barn, utan Levi också, och bara gå runt i affärer, njuta av julhandeln och självklart hinka Latte. Kanske försöka hitta nåt till mig själv, händer ju inte allt för ofta.
Nån som är sugen på att följa med? Två krav... inga barn och ingen stress!


Hoppsan!

img_0380 (MMS)

Ibland blir det ju verkligen tokigt!!


me&i

Nu står den tukosa färdigpackad och redo i hallen. Klockan 18:30 har jag en me&i-träff. Ska bli kul att komma ut och visa våra grymma kläder igen.

Bara en liten nackdel... idag är det öppet hus på Skärsta skola. Ja det är där Loke och Love ska gå när det är dax. Loke börjar ju redan till hösten 2011 så det hade ju vart kul att få vara med och hälsa på. Men killarna kommer gå dit med sin Pappa, tom Levi ska med och kika.

För er som har 05:or, passa på att gå och hälsa på idag!
De öppnar kl 18:00!


Onsdag

Ännu en dag med massa nagelbyggande... hela tre kunder som ville ha fräscha franska. Ena nagelbitare som blev min första försökskanin. Och jag tror fasen jag lyckades bra, hon gick i alla fall här ifrån med ett leende!

Nu ska jag surfa runt lite efter inspiration till lite roligare naglar, lite mer glitter och färg. Ska försöka mig på att göra mina egna nails nån dag med, haha, kan gå precis hur som helst det!

Senare ikväll ska jag bänka mig i soffan med Ugnsbakade chips och en burk Cola. Ja det är ju Grey's Anatomy kl 21:00 Stör Ej! Haha...

Nu finns det inga undanflykter!

img_0368 (MMS)

Nu finns det inga undanflykter!


God Morgon Världen!

Frukost fort som attan nu då... dagis kl 09:00 med grabbarna. Idag ska jag och Levi stanna en timme för att hälsa på, de andra barnen var lite nyfikna på vår bebis också.
Klockan 10:00 är det dax för nagelbygge igen, Nice!

Ha en fantastisk dag alla... idag har vi i alla fall sol! ♥

TRÖTT3000 = JAG!

Ja Levi vaknade kl 02:00 panikhungrig... sen ville han vara vaken, ja sista gången jag kollade på klockan var den 04:12. Han var lite kinkig men mestadels glad och jollrade som tur var. Sen somnade vi gott.

Måndagen började med att ta "kycklingen" till Norrtälje för att röntga lungorna igen. Det gick snabbt som sjutton så jag var hemma redan vid 10:30 igen. Dom ringer om svar, jobbigt, man vill ju veta nu, inte sen...

Väl hemma fick jag en impuls-nagel-kund. Superkul, det var en tjej från Norrtälje som fick tio fräscha franska, haha! Hon vart nog himla nöjd för jag fick till och med dricks, det ni! Ja jag vart supernöjd själv med.
I morgon har jag hela tre kunder... en utmaning dessutom, nagelbitare, ojoj!

Nu på kvällen hade jag underbara Kickan här, hon fick sina fixade lite. Vi drack kaffe och snacka massa skit, så mysigt. Men när hon var klar var det mysiga över... då satte Levi igång med sin kvällskolik. Huwa, han var inte rolig idag inte! Det var ett tag sen han var så här himla "kolikig", trodde det hade gått över, men nej.
Nu sover han i alla fall och jag ska sätta mig i soffan strax med lite fika, O'boy och macka, smarrigt värre!




Ute och åker kycklingen!

img_0362 (MMS)

Ute och åker kycklingen!


Feeling A Bit Sad

Ja det är ju Fars Dag... saknar min Pappa som bara den, vill ju också få fira han. Men han har det nog bra ändå där uppe eller vart man nu är när man gått vidare.
Det är mer än 10 år sedan han gick bort ändå kan jag minnas han som om det var igår vi sågs, tom komma ihåg hans röst och doft.
Usch vad jag vill att han skulle ha fått träffa sina barnbarn och dom få ta del av han.

Jag saknar han så jävla mycket dagar som denna... ♥



Fars Dag

Hemma igen efter firandet av Nenis. Massa folk var det, så trevligt så. Loke blev kvar där till senare. Patrik ska iväg med Månsson på skytte vid 18, då tar jag och 3L bilen upp till resterande Månssons på häng. Som jag skrev igår, hoppas på en Latte! Haha!

Idag är det ju Fars Dag. Killarna gav Pappa en present till frukost, en klocka i lite rockig stil. Så jag passar på nu att gratta alla Pappor på sin dag!



Nu sitter vi hos Helena och äter massa got...

img_0361 (MMS)

Nu sitter vi hos Helena och äter massa gott! Kolla in den smarriga smörgåstårtan, mums.


Lördag

Ännu en dag till ända och snart har hela helgen gått... Idag har det inte hänt så mycket, har haft AnnaLena med kids på besök, vi tog en tripp till Centrum för att kolla in Loppisen dom hade i Folkets Hus.
Hittade en KISS t-shirt till Loke för ynka 5:- och vinterskor för en selma. Love som var med fyndade han med, en Transformers pysselbok och en liten robot för totalt 10:-

Nu är det kväller igen och alla killar i hemmet sover. Vi har myst i soffan med Cola och Ostbågar till nåt naturprogram om isbjörnar och Norge typ, haha, tog musten ur dom tydligen.
Själv är jag extremt sugen på kaffe men tror det blir 6:e kannan jag sätter på idag så jag tror jag får hejda mig.

I morrn måste jag försöka tvätta lite, det är en mindre berg inne på toaletten, haha. Senare på dagen ska vi till Helena som firar sin födelsedag. På kvällen kanske man blir bjuden på Latte medans karlarna är och pangar lite. Hoppas på det i alla fall, känn ingen press Anki!


Fredagsmys

Idag har vi Fredagsmysat riktigt i ett lugnt hem i varsin soffa jag och kärleken. Love är hos sin Moster och lyxar och Loke sover över hos tjejer. Ja det ska börjas i tid. Han packade sin väska och åkte med Trästabrudarna hem.

Här hemma har vi ätit gott, lövbiff, potatisgratäng, bearnaise och rödvinsås. Fattades bara ett glas rött till det, vi körde på varsin Burk-Cola i stället, inte alls fel det heller.
Sen vart det Idol och snacks. Så himla kul att Minnah gick vidare ytterligare en vecka. Och hur snygg var hon inte idag då, en riktig pingla. Jay Jay Jay... ja Jay Smith är verkligen outstanding, vilket framträdande, vilken röst. Grymmast idag!

Nu sover Kärleken och vår RockStar. Själv sitter jag och njuter av stillheten, glor på tv och äter chips, ugnsbakade från OLW. Ska nog ta och plocka fram en ask Toffifee också... mm... GOTT!



Nails Of The Day

Idag har jag äntligen fått göra naglar igen. Angelica fick sig ett par fräscha franska. Börja bli enklare nu och man börjar även komma på små trix. Blev riktigt nöjd med dessa.


@ HOME

Hemma igen efter en fartfyllt förmiddag på Öppnis. Med oss har vi Trästa Hooligans. Kidsen sitter i soffan och varvar ner med en Spidermanfilm. Jag och Angelica tar en kaffe i köket. Ska bygga naglar på henne idag, så kul!

November


Shoppingsugen!

Jag är så ruskigt Shoppingsugen, det svider riktigt mycket i shoppingtarmen nu. Skulle vilja åka iväg och handla massa kläder till mina 3L och kanske lite till karln och mig själv med. Men killarna är verkligen i stort behov av kläder, för korta byxor är inte snyggt!

Har lite rabatter på Ellos men de vill jag ha till Julgardiner. Har annars så svårt att hitta coola kläder på nätet. Jag gillar verkligen att "klicka" hem saker. Det är ju så smidigt.
Samtidigt älskar jag att åka in till tex Uppsala för shopping, Latte och bara spana på folk.

Näe nu måste jag surfa lite i klädwebben!

Något måste man ju göra rätt!

Fick detta meddelande igår kväll på msn och är det inte gulligt så säg:

Therese:
-Haha... Frågade idag vad Engla ville bli då hon blev stor. Hon sa att hon ville vara Fotomodell, visa kläder och sälja smink, hon skulle vara blond och göra naglar. Jag frågade om hon ville vara som dig... hennes svar var Ja precis som hon! Haha, gulligt va!? 

Det måste vara det sötaste meddelandet jag fått någonsin! ♥



Uppfräschning!

Ja inatt kunde jag inte sova, Levi ville inte sova, Love ville inte sova...
Huwa vad jag är trött idag! Men utan sömn på nätterna får man syssla med annat, i natt blev det en ny design till bloggen. Den förra passade inte riktigt mig så en förändring var behövlig.
Denna är inte heller riktigt klar men grunden är i alla fall på plats.
Hoppas ni gillar den!

Idag ska killarna till dagis och jag och Levi tar oss till Öppnaförskolan för lite Babyhäng! Så mysigt, ja och kaffe så klart! Haha!

Vinter Vit Från Marabou

Köpte idag VinterVit, älskar Marabous Limited Edition choklader, denna var också supergod. En maffig choklad som håller länge.

Vit choklad har länge delat in befolkningen i två läger - för eller emot. Efter hårt tryck från konsumenterna både på nätet och hos konsumenttjänsten har Marabou nu bestämt sig för att möta efterfrågan och ta fram deras allra första chokladkaka av vit choklad. De hoppas att vi tycker om denna lena vita choklad med en hint av vaniljsmak. Marabou Vintervit kom ut i Sverige under v 42.

EFTERLYSNING - Paul Frank Åkpåse

Nu letar jag med själ och hjärta efter en Åkpåse. Inte vilken som helst heller utan, Bugaboos Paul Frank Edition med Julius på.
Har letat på webbshopar men den är ju bara slut. Hitter ni nån webshop som den finns på så tveka inte att höra av er. Eller varför inte om ni har en hemma som bara ligger, kan tänka mig begagnad också!



Idag har Marielle vart och hängt med mig h...

img_6807 (MMS)

Idag har Marielle vart och hängt med mig hela dagen, så mysigt, Lina och Noel kom också förbi ett tag och tog några kaffe. Skulle ha gjort naglar på Loisan men hennes flickor hade magsjuka. Ingen annan att göra på heller, trist! Nu sitter vi hos min farmor på en kaffe. Killarna lär sig spela kort med henne. Snart hem igen och börja med maten, korvstroganoff.


NagelBygge

Idag började vi dagen på BVC med Levi, oj vad han växer... 58cm och 5300g.

Efter det kom Kickan över för att få sina naglar fixade. Med sig hade denna underbara kvinna frukost. Hembakta smörgåsar med skinka och sallad, apelsinjuice till det. Dessutom två rågkakor som hon bakat på morgonen till mig. Så gott...
Som om inte det vore nog? Lille Levi fick en present... världens finaste bodysuite. Tvärrandig i massa olika färger och Barba Skön på bröstet. Jättefin!!
När Kickan var klar kom Mammas väninna Mona. Hon skulle också få naglar. Idag gick det riktigt bra att bygga. Börjar få grepp om de franska. Måste börja med lite naturella snart med och prova på lite mer färg...


(ursäkta kvaliten på bilderna, tagna med mobilen)

Kickan





Mona


Nails By Mica

Jag har börjat på ren Hobbynivå att göra naglar.
Mitt mål är att gå utbildning om jag fortfarande tycker detta är kul efter att hållt på ett tag. Just nu är det verkligen skitkul och vill bara göra naglar hela tiden!

Jag bygger naglarna med UV-GELE.
Är du intresserad så tar jag nu i början 100:-  för att få igen för material etc.
Tider som passar mig bäst är tisdag-tors mellan 9 och 14 men kan självklart andra tider också, men då har jag hela familjen hemma! ;)



On our way to Öppnis!

img_0347 (MMS)

On our way to Öppnis!


Vilken natt!

Ojoj vilken natt det blev, kom hem 06:00 i morse! De flesta vet väl redan vad som hänt så jag behöver väl inte skriva av mig här... Men i alla fall, helt jävla sjukt...

Nu ska vi äta ugnspannkaka, mums! Sen hade det ju varit kul att bygga naglar, men nej, det fanns ingen att göra på ikväll. Karln vägrar vara försökskanin, förstår inte varför!?

Är hos Anki och dricker Latte medans våra ...

img_0346 (MMS)

Är hos Anki och dricker Latte medans våra karlar är på Pistolskytte!


Har ikväll haft bästa Marielle här, självk...

img_0345 (MMS)

Har ikväll haft bästa Marielle här, självklart fick hon nya nails.


Första Naglarna

Idag byggde jag naglar för första gången. Försökskanin blev kära syster. Det tog sin lilla tid men efter mycket om och men blev vi klara och det vart faktiskt helt ok...
...tycker jag själv i alla fall.
Efter Ronja var det Mammas tur, då gick det lättare och man hade lite mera koll, men bara lite, haha!


Ronjas naglar från början till slut.


Fredagsmys med Kärleken!

img_0306 (MMS)

Fredagsmys med Kärleken!


One Piece

Idag har det varit lilla Julafton här hemma. Jag har fått hem Nagelkitet och killarna har fått världens snyggaste One Pieces.


SEGT VÄRRE!

Den som väntar på något gott...
...väntar alltid för länge!!!

Härlig Höstdag

Idag började vi morgonen med att gå och hälsa på min Farmor. Vi fikade och spelade kort, dom hann tom leka kurragöma.
När vi kom hem hittade dom Nova och Eliott i lekparken. Nu springer dom ut och in hela tiden och busar. Det är ju en sån härlig höstdag.
Själv ska jag försöka ta tag i disken, trist värre!


Det närmar sig...

Åh så spännande... Vaknade nu mitt i natten av att lille Levi ville ha sin ersättning. Men jag kunde ite somna om så jag satte mig här framför datorn i stället.
Så gick jag in bara ändå för att kolla hur statusen såg ut för leveransen av mitt nagelkit.
Oj så glatt överraskad jag varrt.
Stausen: Sorterad - 2010-11-04 18:48 - Paketet har passerat sorteringsterminal.
Härligt!! Då kommer det ju redan imorgon, lilla julafton då ju!


Lilla jag.

När jag satt hos mamma tidigare idag hittade jag massa roliga kort som man aldrig sett eller kanske förträngt... Men sötaste lilla jag, ja man har ju faktiskt vart riktigt söt en gång i tiden!


Idag packar vi ihop för en me&i träff hemm...

img_6807 (MMS)

Idag packar vi ihop för en me&i träff hemma hos Madde. Länge sedan vi sågs så det ska bli superkul. Vi har även hunnit med lite morgonmys...


Så Söt!

img_0288 (MMS)

Äntligen en trött Levi!


GAH!!

Jorrå jag vart galen!! Men för tillfället lugn igen...
Levi har skrikit i över två timmar i sträck nu, vill inte äta eller sova, jag har provat allt. Inte fick jag se Grey's heller. Det hela slutade med en runda i bilen. Åkte upp till Marielle, han skrek hela tiden...
Nu är jag hemma igen, han har äntligen somnat och han åt lite. Hoppas på att få se en glimt av Paradise Hotel nu i stället, håller tummarna!

Blir tokig snart!

En son med kolik, en son med bruten arm, två söner med svinkoppor, en karl som tror han är dödssjuk... HJÄLP!!! Jag tror jag blir galen snart och helt tappar greppet...
Snart är det Grey's Anatomy, då ska jag få sitta ner och se hela avsnittet, ja annars vet jag inte vad jag tar mig till. Kanske rymmer hemmifrån!?


Volvo XC 60 Armygrön. Där stod den, rakt f...

img_6807 (MMS)

Volvo XC 60 Armygrön. Där stod den, rakt framför mig när jag tittade upp! Bilen jag drömt om och föreställt mig hur äckligt snygg den skulle vara i just den färgen. Så finns det nån rik människa där ute som känner att den har lite pengar över, tänk på mig och denna bil då!


Besöket hos ortopeden gick fort, det blev ...

img_6807 (MMS)

Besöket hos ortopeden gick fort, det blev gips i hela FYRA veckor till!! Så fick han order om att ta det lugnare. Hm... Lättare sagt än gjort! Nu sitter vi på McDonald's och tar en Brunch, sen hem.


Nu sitter vi i väntrummet hos ortopeden. R...

img_6807 (MMS)

Nu sitter vi i väntrummet hos ortopeden. Röntgen gick bara bra, snygga bilder sa dom, haha. Men som vanligt tar ju allt sån lång tid... Hoppas på att hinna med en fik innan vi åker hem, Loke är skitahungrig, haha!


VARFÖR?!?!

Jag blir galen på dessa jäkla inlägg som dyker upp ibland... Kan nån svara på varför i hela världen vissa inlägg ser ut som det nedan? Jag blir galen!!!

Nails By Mica

Nu är det beställt! Åh så sjukt roligt.
Idag beställde jag hem ett uv-gel startkit. Så nu jäklar ska det byggas naglar.
Hoppas det kommer till helgen redan. Har lovat mamma att få vara första försökskanin, sen Ronja!

Finns det några som skulle vara intresserade av att få fina Nails By Mica så hojta till. Kommer nu i början inte ta så mycket betalt, kanske 50:- för materialet så jag inte går back, detta tills man lärt sig mer och blivit säkrare på det man gör? 
Vad tror ni, låter det vettigt?


Nya Naglar

Idag bjöd jag ett gäng brudar på Brunch. Emma, Lina, Malin och Marielle inkl alla våra kids. Supermysigt var det, kaffe och smörgås med Salami och Brie.

Själv hade jag ju den fantastiska turen att få mina naglar fixade av ursöta Emma. Så nu glider man runt med Akryl. Smått ovan med lite längre naglar, men snyggt som satan är det!

Det verkade enormt kul att bygga naglar, så kul så jag vill verkligen prova på det själv. Har ju länge haft i tankarna att det skulle vara något jag tror passar mig att hålla på med. Idag blev det liksom lite bekräftat.


 

En dag på Akuten i bild

          

RSS 2.0