Dagis-Dag

Åh... idag är en sån dag då man vaknar, det är fint väder och man har inte den blekaste aning om vad man ska hitta på. Grabbarna är på dagis mellan 9:00 och 14:00. Jag har gjort det mesta hemma redan så jag behöver inte plocka nåt heller. Är däremot supersugen på en riktig Latte.

Och vart hittar man det? Jo Waynes's Coffe eller Espresso House.
Nästa fråga vart finns det? Jo på Arlanda eller Uppsala.
Ska jag verkligen åka in ensam bara för en god Lattes skull?
Ja ta mig sjutton, det ska jag, nån som vill med?me&i + cecilia blankens = sant!

Snart är det dags...

Den 9:e September är det säljstart av det fina resultatet av samarbetet mellan me&i och Cecilia Blankens. Ett nyhetssläpp för de lite mindre barnen.

Samarbetstrenden med gästdesigners breder ut sig – så även hos me&i. Vi har till höstkollektionen valt att samarbeta med Cecilia Blankens – känd journalist, bloggare och flitigt anlitad modestylist. Redan från första mötet sa det ”klick” och det har sedan dess jobbats fram en kollektion för de mindre barnen som vi är mycket stolta över!


Cecilia Blankens har en omtyckt och välbesökt blogg på mama.nu – är du nyfiken på vem hon är kan du gå in och läsa mer här! Cecilia har också en liten tjej som heter Bonnie, snart 2 år, samt ett barn till på väg… Precis som me&i tänker Cecilia praktiskt, men månar samtidigt om att det ska se snyggt ut. Dessa kriterier och önskelistan på plagg och mönster som Cecilia inte kunde hitta i vanliga babysortimentet, har vi tagit vara på när vi tillsammans skapade kollektionen me&i + cecilia blankens.


Så passa på att boka din träff nu - bli först med nyheterna!

Maila: micaela.wallgren@meandi.seHelt Färdig!

Har sorterat alla mina kläder och rensat ur sånt jag inte använder. Sedan flyttat över det till mina nya garderober. Samma sak med killarnas kläder, sorterat och sedan rensat ut allt som är för litet.
Nu känns det i mage och bäcken vill jag lova... måste vila lite med Coca-Cola och Marabou Schweizernöt. MUMS!

Grabbarna är ute och röjer i lekparken med grannbarnen idag.
Love är iof  ute och testkör sin nya hoj. Ja han har varit ute och cyklat sen i morse, kom in vid 12:00 för lite lunch och sen iväg igen.

Skulle vara kul att göra nåt ikväll men vad? Lutar väl åt soffhäng med Lördagsgott och DansFeber som börjar idag.
Nej vila i soffan var det...


Loves nya vrålåk:


me&i

Som ni säkert inte har missat är ju me&i's höstkollektion släppt och den är nog bättre än någonsin tror jag... Jag är i alla fall såld själv.
Härliga mustiga höstfärger och plysh som bara skriker mys. Mina grabbar älskade plyshet, vilket jag inte trodde, men så var det.
Loves stora favorit vart helt otippat de rosa plyshtightsen, han tyckte dom var sååå sköööna! Loke gillade Bizzarini, tröjan med sportbilarna.
Själv är jag så förälskad i alla mammakläder (läs damkläder). Dom har en helt ny stil och jag får känsla av Odd-Molly.

Fråga mig gärna om ni har frågor om kläderna, vill beställa något eller vara värdinna för en träff.
Mail: micaela.wallgren@meandi.se
Hemsidan:
www.meandi.se  


Här kommer lite inspiration från en kväll då killarna var på hugget och ville prova:


 

NyStart!

Den nya bloggen strular som aldrig förr... Det har resulterat i inget bloggande, inte alls, för jag kommer inte ens in i den. Det i sin tur resulterar i att jag gett upp och har nu tagit beslutet att köra igång SveaStar igen...
Vad tror ni om det?
Saknar nån mitt bloggande?

RSS 2.0