Hur göra?

Tror ni alla sett att jag inte är så aktiv längre... Men det beror inte på att jag ledsnat utan för att jag startat en ny blogg! En som handlar mer om Mammalivet och framförallt Shopping!
Jag vet inte hur jag ska göra med den här bloggen, det här är ju ändå SveaStar, min första blogg! Här har jag ju varit mer privat och har väldigt många trogna läsare, trots min brist på närvaro. Den andra är inte alls lika privat. Spana in och kika vad ni tycker...
 
Åh Snälla kan ni hjälpa mig?

Den andra bloggen: www.getthetrendynewsfirst.blogg.se
Lösenordsskyddad så fråga efter det via min mail: sveastar@live.se

KUL KUL KUL

Nu håller jag på att packa me&i bagen för fullt och går igenom det sista så jag inte glömt någon. Haha det brukar jag alltid göra!
Kommer bli en riktigt kul träff, ska ut till Norrtälje och visa kläderna för ett gäng jag inte känner. Älskar att träffa nya människor. Inte nog med det... det är första visningen med SommarNyheterna! Ska bli spännande att se vad man får för respons på dom! Kan iof inte bli annat än Positivt!
Inför-Sommaren-Kväll!

I morgon torsdag kommer jag och min underbara vän Ingela ha en härlig kväll på Blixtens Cafe'. Alla är välkomna, bara komma och ta del av en mysig kväll tillsammans!TRADERA!

Idagarna har jag lagt ut massa kläder på Tradera. Lite Sveakläder och lite barnkläder. Kommer ikväll om jag hinner även lägga ut Scrapbooking material. Har så mycket och det kommer ju aldrig till användning! Men det blir även lite andra grejer, tex Svea väskor!

Spana in mina Auktioner: http://www.tradera.com/auktioner/smirk

Glad Påsk Önskar Loke & Love

Här är killarna, alldeles för en liten stund sedan, på väg till PåskFest hos sin polare Ludwig. Sockersöta PåskKärringar. De nya Corvette tröjorna från Rabdido på också, det var ett krav från deras egna sida!


Baka Baka Liten Kaka

Som alla vet är jag superduperkass på att baka...

I Måndags hade jag bjudit hem massa brudar på fika, hade tänkt visa kläderna från Me&i och var ju tvungen att fira min start som säljare för dessa underbara kläder!
Jag firade med att utsätta alla för mina bakverk, inte nog med att jag valde just hembakt, jag slog på stort och bestämde mig för CupCakes!! Haha...
Men jag tror faktiskt jag grejjade det, eller ja en tog i alla fall receptet av mig, TACK Marielle! En sa att hon börjat ViktVäkta, tack för det Nenis! Haha!
Karln var i alla fall så impad att han tog kort på mig för han trodde inte det var sant. Jag bakandes!? Haha...
Jag förevigade mina bakverk! 

RSS 2.0