Love i drama...

Jag kan inte fatta varför varför men vår lilla Love är olycksföljd. Idag skulle vi åka och äta på restaurang här på orten och barnen leker lite när vi beställer...
Plötsligt smäller det till utav bara fasen och man ser hur Love flyger rakt ner i backen.
Han har sprungit in i en plåtskiva som stack ut, precis i lagom höjd för att slå rakt in i huvudet...
Shit pommes, alla på restauranges hördes... Oohh jäklar!
Så ja det smällde ordentligt. Han fick ett jack i huvudet. Vi fick papper och plåster och is, ja allt möjligt från personalen, dom var super. Men det visade sig att det var ordentligt men ändå inte "åka-till-akuten-ordentligt" så vi körde Loke till Mormor och lånade telefonen så vi kunde ringa runt lite.
Inte ens nåt att göra rent med hade vi hemma och affärerna var stängda. Enligt vårdguiden var det Norrtälje som var närmast. Dom bad oss också kolla så han inte fick en hjärnskakning också, men det verkade lungt. Han drämde ju rätt ordentligt i klinkergolvet också efter han slagit i huvudet i skivan.

Vi drog en rövare och åkte ner till brandstationen  för att se om ambulanspersonalen var inne och kanske kunde göra rent och plåstra om lite. Det var dom inte...

Vi bestämde oss för att åka till barnens farmor för att kolla om hon kanske hade asolsprit eller liknade. När vi kör in på parkeringen ser vi en som vi känner igen, det var Kaijsa, en distriktssköterska. WOHOO! Jag hälsar på henne och frågar om bara har lust att kolla på Love och det har hon självklart.
Det tittas och kläms lite på Love sen konstaterar hon att detta måste i alla fall göras rent och tejpas ihop för det var ett jack. hon ber oss åka hem till henne för lite vård.
Sagt och gjort! Love fick rengöring, lite klippning runt jacket och sen tejpstripar för att hålla ihop det. Han var så duktig, satt jätte still lät kaijsa sköta jobbet, han var lite ledsen men det får man ju i det läget.

Nu var Love teijpad och klar, vi tackade så jättemycket och åkte en till sväng till restaurangen för att äta.
Där frågade dom Love hur det var och var så trevliga. Vi fick vår mat jättesnabbt och Love åt som en häst.
Efter denna dag blev han väldigt pappig och fick sova där över natten, så nu är jag och Loke själva med lillsvea.

Ja man kan ju undra vad som kommer här näst? Love har en hel serie med olyckor med huvudet som insats.
Han har lyckast få en pinne rakt in i huvudet, skitäckligt var det. Han har fått nåt i huvudet, vi vet inte vad, så han blödde ner sig totalt. Loke sa då att han såg ut som spindelmannen. Det förklarar rätt bra hur mycket det var då... haha ja den stackaren har vart med om en del, men han är hård och piggnar till väldigt fort!

Ja så det har vart en händelserik dag idag!
Nu ska jag ta mig min standard KvällsLatte!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Himmel!!!stackarn hoppas att han mår bra nu iallafall..Massa kram till er alla/maria

2008-09-25 @ 08:07:40
Postat av: Helena

Lilla killen då. Tur att allt gick bra. Kram Helena

2008-09-25 @ 08:54:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0