Finbesök!

Idag har mina småbröder vart här, fast dom är inte så små längre. Men så kul att dom kommer och fikar lite då och då, dessutom så är grabbarna helt galna i dom.

Ikväll ska jag iväg och sälja lite Dunniskläder. Ska bli kul att träffa lite andra mammor och tjejer som man inte umgås med. Dunnis för er som inte vet vad det är så här kommer lite info:


474081-63

Dunnis - kvalitet, attityd och design.

Barnkläder från Dunnis är svenskdesignat barnmode med attityd för åldrarna 0-10år. Nya kollektioner presenteras inför varje säsong.
Det grundades 2005 och har på kort tid blivit ett av de ledande homeparty-företagen i Sverige med försäljning även på internet. Företaget har sitt säte och huvudkontor i Falkenberg och finns genom säljare representerade på de flesta orter i Sverige.
Att vara vädinna är otroligt förmånligt och superkul. Ni bör vara minst 8 personer för att ha ett Dunnis-party men får vara precis hur många ni vill. Ju fler ni är som handlar - desto fler kläder får du som värdinna välja helt kostnadsfritt. Man får nämligen 10% av partyts försäljning i värdinnegåva.
Just nu! (gäller alla gäster på partyt)
Handla för 500kr eller mer på ett Dunnis-party och köp valfri bodusuit eller 2-delad dress för 69kr (ord. pris 199kr). Erbjudandet gäller så långt lagret räcker!
Nytt är också att man kan köpa hemliga paket! Just nu är det Unisex och kostar endast 50:-


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0