Om Uv Gel

De senaste åren har geléerna varit på frammarsch. Generellt sett ser gelénaglar mycket naturliga ut, de går att få riktigt tunna och har automatiskt en glansig yta. UV Gelé passar både för förlängning och förstärkning av egna naglar. Återbesök sker efter mellan 2-5 veckor, beroende på hur fort dina egna naglar växer.

När man skapar gelénaglar använder man en speciell UV-lampa för att härda materialet. Det tar i regel två minuter att härda varje lager gelé, och gelén läggs oftast på i flera lager. Det ultravioletta ljus som används är av typen UV-A och är inte skadligt. Händerna får inte någon solbränna.

De flesta UV Geléer får en klibbig yta efter härdning. Det beror på att syret i luften hindrar det översta lagret av geléen från att härda. Detta lager torkas bort (om inte mer material direkt skall på).

Ibland kan det kännas som om det "bränns" i nageln under tiden handen är i lampan. Detta beror på att blodkärlen under nagelplattan är känsliga för den värme som bildas då geléen härdas. Vissa har tunna och känsliga naglar, men det kan också bero på att man filat för mycket på nageln. Upplever du detta som obehagligt, kan du ta ut handen ett par sekunder. Det är av största vikt att man håller händerna i lampan under rekommenderad tid, för att undvika underhärdning. Tar du ut handen en stund, bör man se till att lägga till samma tid.

Fördelar med uv gel:
- Doftfria
- Flexibla, rör sig med naturliga nageln
- Inte lika känsliga för removers
- Kan korrigera form
- Passar dig som är van att ha långa naglar eller vill ha relativt korta naglar
- Högglansig yta
- Kan få ett mycket naturligt utseende, tunna och flexibla


Kommentarer
Postat av: LINDSHE - svart bälte i shopping! -

Hejjsan!

Du ser ut att vara en sån som tränar mkt! :)

Har du kanske något träningstips till mig? Vill träna bort lite fett på ben och mage! <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0