Handla me&i kläder

Har du inte möjlighet att anordna eller delta på en träff just nu. Ingen fara du kan ändå köpa kläder från me&i.
Du kan maila, ringa eller sms:a din beställning till mig. Du hittar alla kläder på hemsidan: www.meandi.semicaela.wallgren@meandi.se
070 - 783 28 02

Vara värdinna för en me&i träff

Bjud hem dina vänner och kanske några av deras vänner till en mysig visning. Ladda upp med något att äta och dricka. Slå dig ner i soffan och få en härlig visning av coola kläder från me&i! Din säljare berättar, visar och ger tips och råd om kläderna. Du får sedan chansen att handla coola kläder till dina barn, dig själv eller varför inte en present eller två! Att handla på träff är avstressande både för dig och för dina gäster.

Lite att tänka på för dig som värdinna: Bjud in så många gäster du kan till visningen. Om du inte får ihop så många gäster, be dem ta med sig vars en kompis. Vips så är ni huset fullt!

  • Det är inget köptvång på våra me&i-träffar.
  • Varorna levereras direkt till dina gäster efter ca 5-7 arbetsdagar.
  • Kläderna betalas med den faktura som följer med paketet. Alternativt kan man välja att betala med kort.


bonus för dig som är värdinna

Som tack för att du är värdinna för en me&i-träff kan du få rabatt eller välja unika värdinnegåvor som ej går att köpa. 

Självklart vill du vara värdinna för en me&i-träff!micaela.wallgren@meandi.se
070 - 783 28 02


Svensk Design För Coola Ungar

me&i är ett svenskt modeföretag som tillverkar och säljer ansvarsfullt producerade kläder med unik design och hög kvalitet. Dessutom har kläderna skön passform. Med färg och form skapas den stil som är typisk för me&i. Utgångspunkten för designen är att varje barn är unikt – och kläderna ska ge barnen en möjlighet att uttrycka det.

me&i startades 2004 av Susan Engvall och Helene Nyrell hemma vid köksbordet i Barsebäck i Skåne. Idag klär företaget modeintresserade mammor och deras barn i sex europeiska länder.

Två gånger per år lanserar me&i en ny kollektion med målet att kläder ska vara ett självklart val för föräldrar när de handlar till sina barn och för barnen att vilja ta på sig när de öppnar garderoben på morgon. Mer än 750 säljare arbetar med att förmedla varumärket och kläderna till dig i ditt hem. Huvudkontoret finns i Malmö.


RSS 2.0