Lite Ledsen...

Nu på kvällen var Janina här och hämtade lilla Svea. Vilket himla tomrum det blev, att den minsta och lugnaste vovven gjorde sånt hål i familjen. Hon märktes knappt av här hemma i allt stoj och nu undrar man hela tiden vart hon tagit vägen. Mitt lilla svarta troll...
När de skulle åka vinkade vi av dom ute vid bilen och Love vart så ledsen... Han började gråta jättemycket och i alla tårar ropade han Jag älskar Svea ju! Sötaste lilla Love, vilken sorg, trodde faktiskt inte barnen skulle ta det så hårt som dom gjort. Tur att hon är hos kvar inom "familjen" så vi kan åka och träffa henne när vi vill!
Vi har haft sån himla tur med Sigge också... Gunilla, barnens farmor, kommer ha honom så han kommer vi träffa varje dag också om vi vill.
Sen har vi ju lilla Balder kvar, Sigges bror. Han bor här tillfälligt då han ska få ett nytt hem. Har tyvärr inte hittat något ännu som känts bra. Hör ni något eller känner någon som går i valptankar så tipsa om oss. Han är en urgullig tigrerad hane, med mycket bus och väldigt mycket kärlek.



Supersöta Balder



Kommentarer
Postat av: Therese

åh, vad fin han är, önskar vi hade möjlighet att ta en valp nu.

2009-11-19 @ 09:24:14
URL: http://tezzybump.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0