Bilar 2!

Jaaa vad roligt men sååå lång tid... Bilar 2 kommer (Cars 2)

Den animerade filmen "Cars", eller "Bilar" som den heter på svenska, producerades av filmbolaget Pixar och premiärvisades sommaren 2006. Precis som många andra Pixar-filmer är det en dubbelbottnad historia som ytligt sett innehåller en underhållande berättelse för barn, men som också har massor av roliga detaljer som gör att vuxna har minst lika roligt som de små.
Filmbolagen Pixar och ägaren Disney har redovisat sin planering för de närmaste åren och då bekräftade man att det blir en uppföljare till "Bilar", med planerad premiär 2012

Hela världen är en racerbana när racersportens stora stjärna Blixten McQueen sladdar tillbaka in i händelsernas centrum. I släptåg har han sin bästa vän Bärgarn och nu är det dags för det omaka paret att ta sig an världens snabbaste och snyggaste konkurrenter.
I den spännande högoktaniga fortsättningen på "Bilar" kommer Bärgarn och McQueen att behöva sina pass, för nu befinner de sig i en värld fylld av intriger, spänning och blixtsnabba komiska eskapader jorden runt.

Har du inte redan sett "Bilar" så spring iväg och hyr den. Ja visst en barnfilm, men med så många underbara detaljer, budskap och härlig humor. Soundtrack och ljudeffekter är i toppklass.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0